6 Δεκεμβρίου 2011

"΄Εναρξη λειτουργίας ιστολογίου"

Καλημέρα σας. 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.του Συνδέσμου Αποστράτων σας καλωσορίζει στο blog του και σας εύχεται καλή ενημέρωση. Θα σας κρατούμε ενήμερους για όλα τα θέματα που μας αφορούν υπηρεσιακά και όχι μόνο.

                                Εκ του Συνδέσμου                                                                                                            



5 σχόλια:

  1. Καλη αρχή.Συγχαρητήρια στο Συμβούλιο sokratisfotiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για τη δικτύωση. Καλή επιτυχία στο έργο σας!

    Σωκράτης Φωτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο και ιδιαιτέρως στον εμπνευστή της δημιουργίας αυτού του ιστοτόπου τον αγαπητό μας Απόστολο Χατζηκωτούλα,μέλος του Δ.Σ. και διαχειριστή της ιστοσελίδας.
    Πολύ καλή,απλή και δομημένα με κάθε λεπτομέρεια.Είσθε ο 1ος Σύνδεσμος,Πανελλήνια, που δημιουργήσατε ιστοσελίδα και με την έννοια αυτή "φορέσατε γυαλιά" στην Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.".
    Μπορεί να εμπλουτισθεί περαιτέρω.
    Προτείνω να δημιουργηθεί σελίδα ανακοινώσεων για ενημέρωση των συναδέλφων (Ταμεία,Συνταξιοδοτικά,μισθολογικά,Κοινωνικά συναδέλφων) και Κατάσταση επιστημόνων,τέκνων συναδέλφων, για να τα καμαρώνουμε αφ` ενός και για να τα στηρίζουμε αφ` ετέρου.Ομοίως να γίνει και πίνακας επαγγελματιών ,τέκνων συναδέλφων για υποστήριξη.
    Θα αποστέλλω διάφορα θέματα για ανάρτηση. Να συμπεριληφθούν και λίνγκ για ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ και για ιστοσελίδες με πνευματικό και εκκλησιαστικό ενδιαφέρον,για όσους επιθυμούν.Ομοίως και με περιεχόμενο ιστορικό (Βυζάντιο,Επανάσταση 1821 κλπ) .Και πάλιν συγχαρητήρια.Σωτ.Αθ.Μουντζούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στο Σωτηρη που τον διακρίνει πάντα η διάθεση για προσφορά στο σύνολο.Του εύχομαι υγεία και καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.