13 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ...


- Αγαπητοί συνάδελφοι,σε συνέχεια της από 24-10-2016 αναρτήσεώς  (ΕΔΩ), που αφορά το αντικείμενο του θέματος, σας ενημερώνουμε ότι στους λοιπούς συνταξιούχους του Δημοσίου με τη σύνταξη μηνός Οκτωβρίου 2016 επεστράφησαν τα αναδρομικά ποσά των μηνών Ιουλίου-Αυγούστου–Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, εν αντιθέσει με τους Αποστράτους και των Ειδικών Μισθολογίων γενικότερα ΜΟΝΟ του μηνός Οκτωβρίου

  •  Πληροφοριακά:΄Εως τον μήνα Ιούνιο του 2016 η εισφορά για Υγειονομική Περίθαλψη υπολογίζονταν με συντελεστές το ποσό της μικτής σύνταξης + το Ε.Ο.Β) Χ 6%= (Λανθασμένος υπολογισμός).
  • Από τον Ιούλιο του 2016 η κράτηση υπολογίζονταν το ποσό της μικτής σύνταξης + το Ε.Ο.Β + η κράτηση Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων Ν.3865/2010) Χ 6% = (Λανθασμένος υπολογισμός).
  • Από τον Ιούλιο όμως του 2016 η κράτηση υπολογίζεται πλέον με το ποσό της μικτής σύνταξης + το Ε.Ο.Β,,αφαιρουμένων των κρατήσεων νόμων Ν.3865/2010, Ν.4024/2011, Ν.4051/2012 και Ν.4093/2012)Χ 6%= (Σωστός υπολογισμός).
- ΄Οσοι συνάδελφοι-μέλη μας δεν έχουν εφοδιαστεί ακόμη με την σχετική αίτηση,για την διεκδίκηση από το Γ.Λ.Κράτους των αναδρομικών ποσών,να προσέλθουν στο Γραφεία του Συνδέσμου μας,Ηρώων Πολυτεχνείου 28,ώρες 10.30΄-12.30΄,προκειμένου να προμηθευτούν αιτήσεις. 

4 σχόλια:

  1. Βαλτε το υποδειγμα της σχετικης αιτησης αν θελετε εδω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι οι απόστρατοι αδικημένοι;
    Γιατί μόνο ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στους απόστρατους και γενικά στα ειδικά μισθολογια;
    Γιατί όμως μας κατατάσσουν στα "ειδικά μισθολόγια";
    Εάν εννοούν πως οι αποστρατοι και γενικά οι ένστολοι είναι οι χειρότερα αμοιβομενοι,τοτε έχουν δίκαιο και όντως ή περίπτωση μας είναι "ειδική",στην αντίθετη περίπτωση έχουν άδικο, και ή προκατάληψη είναι οφθαλμοφανής και αισχρή,αφού δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι στους αλλους συνταξιούχους του δημοσίου διόρθωσαν και επέτρεψαν 4 μηνών παράνομη κατακράτηση και σε εμάς τους απόστρατους μόνο 1 μηνός.!!!!!
    Μήπως ενήργησαν αυτοβούλως αυτοί στο ΓΛΚ;
    Μήπως έκαναν λάθος;
    Μήπως ξεχάστηκαν;
    Μήπως εκτέλεσαν άνωθεν εντολές;
    Θα υπολογίσουν και θα μας επιστρέψουν τα παρανόμως παρακρατηθεντα των υπολοίπων 3 μηνών;(γιατί όμως μόνο 3 μηνών;)
    Ποτέ θα γίνει αυτό;
    Γιατί θα πρέπει να στείλουμε ΑΙΤΗΣΗ για κάτι που για τους άλλους ήταν αυτονόητο;
    Ή ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ.
    ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ.
    Ακόμη και στο ποσοστό αναπλήρωσης για τις επικουρικές υπολοιπομασταν κατά πολύ από τους άλλους αρχικά και ακόμη και τώρα υπολοιπόμαστε από το ποσοστο αναπλήρωσης που ισχύει με τον νέο νομο.
    Δεν μας έκαναν χάρη.
    Απλούστατα σκέφθηκαν πως τους υπόλοιπους δεν μπορούσαν, δεν γινόταν να τους πάνε πιο κάτω.Εμεις όμως ήμαστε ακόμη και τωρα πιο κατω.
    ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ-ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ:
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ.
    Ή ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ(ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ),ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ.
    Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ συνάδελφε αυτοί ξέρουν ότι αλί οι περισσότεροι από εμάς θα ψηφίσουν μνημονιακα κοματα γιατί και πονάνε και τους αρέσει εδώ εμφανίζεται η ν.δ που μας έκοψε μετο πασοκ 50% και οι περισσότεροι από εμάς αυτούς τους ξανά σωτήρες μας θα ψηφισοτν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.