18 Μαρτίου 2012

                                                 
  • 'Υστερα από την υπερψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας για την ρύθμιση των οφειλών του Μετοχικού Ταμείου Στρατού προς το Υπουργείο Οικονομικών σε βάθος15ετίας, η Ομοσπονδία μας [ΠΟΑΑΣΑ] εκτιμά ότι είναι θέμα ημερών η εκταμίευση του χρηματικού ποσού για την καταβολή του μερίσματος Α' τριμήνου του 2012.
  • Μέσα στο 2012 θα καταβληθεί στους δικαιούχους το ΒΟΕΑ, για αιτήσεις που έχουν υποβληθεί απο τον Ιανουάριο 2009 έως και τον Μάιο 2009. 
  • Ήδη εκταμιεύθηκε ποσό για να ικανοποιηθούν οι αιτήσεις ΒΟΕΑ που υποβλήθηκαν τους μήνες Νοέμβριο - Δεκέμβριο 2008, όπως επίσης θα καταβληθούν και τα βοηθήματα λόγω θανάτου που εκκρεμούν.-
 

2 σχόλια:

  1. DLD EGW KAI OSOI KANAME AITISEIS MES TO 2010 GIA POTE NA PERIMENOYME?ISWS KAI GIA POTE.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε, με τη ρύθμιση του χρέους του Μ.Τ.Σ.μπαίνουν τα οικονομικά του Ταμείου σε κάποια τάξη και ήδη έχει ξεκινήσει η καταβολή ΒΟΕΑ,όπως προαναφέρω, που είχε κολλήσει για χρόνια στον Οκτώβριο 2008. Απλά νομίζω πως είναι θέμα καθαρά γραφειοκρατικό από τώρα και στο εξής να δοθούν τα ΒΟΕΑ των επόμενων ετών.Εκείνο που έχει σημασία πάντως είναι ότι ρυθμίστηκε το χρέος του Ταμείου και θα είναι δυνατή η καταβολή των μερισμάτων,ΒΟΕΑ κ.λ.π.παροχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.