1 Ιουνίου 2012

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝ.Δ/ΝΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ



Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι από [28-05-2011] ξεκίνησε και λειτουργεί στο Αστυνομικό Μέγαρο,μετά από προσπάθειες χρόνων, το εστιατόριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας,το οποίο εξυπηρετεί τους εργαζόμενους της ΕΛ.ΑΣ., τους εν αποστρατεία, τις οικογένειές τους, καθώς και τους ευρισκόμενους στα κρατητήρια κρατουμένους.   

Σημαντικές προσπάθειες για να ξεκινήσει να λειτουργεί το εστιατόριο κατέβαλλε ιδιαίτερα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Χαλάτσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας, Ταξίαρχος Συμεών Οφείδης.

'Οσοι δουλεύουν στο εστιατόριο είναι Αστυνομικοί, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δουλεύοντας ακόμα και υπερωρίες για να εξυπηρετήσουν τους συναδέλφους τους. Με τη λειτουργία του εστιατορίου από εδώ και στο εξής, οι εργαζόμενοι στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, θα μπορούν έναντι μικρού αντιτίμου να έχουν ένα πλήρες γεύμα.

Υπεύθυνος λειτουργίας του εστιατορίου είναι ο Αχιλλέας Συννεφακόπουλος, το δε προσωπικό του εστιατορίου θα ετοιμάζει εκατοντάδες μερίδες καθημερινά, ενώ για κάθε μέρα θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 2-3 φαγητών.

Η είδηση για τη λειτουργία του εστιατορίου μόνο θετική εντύπωση προκάλεσε στους εργαζομένους και στους εν αποστρατεία αστυνομικούς. Το εστιατόριο θα λειτουργεί σε δύο βάρδιες, μία για το μεσημεριανό γεύμα και μία για το βραδινό. Υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης φαγητού και σε πακέτο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, κ. Μιχάλης Τολίκας, ανέφερε σχετικά με το θέμα της λειτουργίας του εστιατόριου: «Ικανοποιήθηκε το αίτημά μας, που τέθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2009, όταν εγκαινιάστηκε το κτίριο. Στις δύσκολες αυτές εποχές οι συνάδελφοι θα μπορούν να σιτίζονται με προσιτές τιμές και ποιοτικό φαγητό ενώ το ίδιο ισχύει και για τους κρατούμενους. Είναι μια απόδειξη ότι η συνεργασία συνδικαλισμού και διοίκησης φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.