29 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΛΗΡΩΜΗ ΒΟΕΑ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008!!!!


                                        Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η



Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2008, ενόψει της επικείμενης πληρωμής τους (εντός των μηνών Οκτωβρίου-Νοεμβρίου τρέχοντος έτους), τα παρακάτω:
1. Να προσκομίσουν ή να αποστείλουν στο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους, καθόσον η αυτεπάγγελτη αναζήτηση της από το ΜΤΣ μέσω Τaxis Net δεν είναι εφικτή λόγω τεχνικού προβλήματος του συστήματος του ΚΕΠΥΟ.
2. Να προβούν άμεσα στον έλεγχο των λογ/μών τους, (Γενική ή Αγροτική Τράπεζα), προκειμένου να τους ενεργοποιήσουν αν είναι ανενεργοί και σε περίπτωση που απαιτηθεί αλλαγή λογ/μού να επικοινωνήσουν άμεσα με το ΜΤΣ Τηλ. 210-3229413 Κα Μπασουκέα.
 
                                     ΕΚ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

38 σχόλια:

  1. to fevrouario to 2009 oi aitiseis pote tha plirwthoun kseretai???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου αγαπητέ μου φίλε.
      Στις προθέσεις του Μ.Τ.Σ. ήταν να πληρωθούν όλες οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι και τον Μάϊο 2009.
      Δέν γνωρίζουμε όμως για ποιό λόγο δέν έγινε πράξη αυτό.Παρακολουθούμε το θέμα και ο,τιδήποτε νεώτερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε.

      Διαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΒΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είσαι σίγουρος αγαπητέ φίλε ότι αυτό θα γίνει μόλις ενημερωθούμε από το ΜΤΣ.
    Πεποίθησής μας είναι πως μέχρι τέλος του 2013 θα έχουν εξοφληθεί όλα τα ΒΟΕΑ του 2009!!!
    ΄Ηδη ξεκίνησε ο Ιανουάριος 2009 και ακολουθεί ο Φεβρουάριος και Μάρτιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ -ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ-ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.ΠΟΣΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ.Π.Χ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ 17.000 ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε τα ποσά του ΒΟΕΑ θα δίδονται κανονικά και δεν έχουν υποστεί μειώσεις [κούρεμα].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει πρόβλεψη εντός εξαμήνου, έως και το 2011.
    Εάν εσύ έχεις υποβάλει αίτηση τους πρώτους μήνες του 2009,δλδ Ιανουάριο,Φεβρουάριο και Μάρτιο,υπάρχουν τα αρχικά στοιχεία των δικαιούχων ανηρτημένα στο ιστολόγιό μας, στη στήλη "ΔΗΜΟΦΙΛΕΊΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το θεμα ειναι οτι δεν μας λενε μια ημερομηνια επιτελους...σημερα στο τηλεφωνο απ το μτσ μου ειπαν οτι τα λεφτα απο το κρατος δεν τα εχουνε παρει σε κανα 2 μηνες λενε...τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου μας δουλευουν κανονικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον οκτωμβριο και καλα με ανακοινωση του μτσ ειχαν σκοπο να πληρωσουν μεχρι και το μαιο του 2009 που ειναι μονο λογια???χορτασαμε ψεμα κυριοι!!!

      Διαγραφή
  8. Είναι γεγονός αγαπητοί φίλοι, ότι το Μ.Τ.Σ.είναι έτοιμο από πλευράς προσωπικού ν'ανταποκριθεί στη διαδικασία καταβολής των ΒΟΕΑ,αλλά καθυστερεί η εκταμίευση του προβλεπόμενου χρηματικού ποσού από το Υποργείο Οικονομικών. Με τα Μνημόνια που μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας, ελέγχονται τα πάντα σχολοστικά και αυτός πιστεύω είναι ο λόγος τη μη εκταμίευσης ακόμη των χρημάτων.΄Οσο για τον αγαπητό φίλο πιό πάνω που ....κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Ταμείο,πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός!!!!!
    Υπομονή.....΄Ιδομεν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΤΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟ 2103229423 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ Η Κ.ΜΠΑΣΟΥΚΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 2103313020εως29 ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 259,265,278 (ΒΟΕΑ) ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ....!!!ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΟΝΑ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
  9. Ευχαριστώ συνάδελφε για την ενημέρωση και για τις ευχές σου. Είναι αλήθεια ότι κι εμείς, ως Σύνδεσμος Αποστράτων, στο τηλεφωνικό κέντρο παίρνουμε,όπως και πολλοί συνάδελφοι,αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε!!!!Είναι ευχάριστο πάντως που επικοινώνησες!!!! Ο,τι νεώτερο έχουμε σχετικά με το ΒΟΕΑ,αλλά και με άλλα θέματα που μας αφορούν θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.tovima.gr/files/1/2013/01/31/lhxiprothesmes.pdf
    50 εκ ευρω πηρε το ΜΤΣ ΓΙΑ ΒΟΕΑ...γιατι δεν ξεκινουν τις πληρωμες???Οι δικαιολογιες για ελλειψη προσωπικου δεν περνανε....Στο 2013 ζουμε,ας βρουνε αλλη δικαιολογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δέν τα πήρε ακόμη συνάδλεφε,μη προτρέχεις.Σε μιά εβδομάδα περίπου θα γίνει η εκταμίευση των πρώτων 50.000.000 €,από 184.000.000 € που είναι στον προϋπολογισμό.Από πλευράς προσωπικού υπήρχε όντως πρόβλημα,[4] υπαλληλοι υπήρχαν και θα έπρεπε να διεκπεραιώνουν κατά μέσο όρο 2.000 περίπου ΒΟΕΑ το μήνα. Τακτοποιήθηκε όμως το θέμα με την απόσπαση προσωπικού κι όλα είναι έτοιμα πλέον. Λίγη υπομονή χρειάζεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προβολή Δελτίου Τύπου
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1/2/2013
    ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΤΣ
    ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΤΣ)

    1. Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα τέκνα των στελεχών που έχουν ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις από το ΜΤΣ, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση τους μήνες Ιανουάριο έως και Οκτώβριο του έτους 2009, τα παρακάτω:

    α. Να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (ταχυαποστολή – courier) στο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους.

    β. Να προβούν άμεσα στον έλεγχο των λογαριασμών τους (Γενική ή Αγροτική Τράπεζες), προκειμένου να τους ενεργοποιήσουν εάν είναι ανενεργοί και σε περίπτωση που απαιτηθεί αλλαγή λογαριασμού, χωρίς καμία καθυστέρηση, να αποστείλουν τον νέο λογαριασμό στο ΜΤΣ.

    2. Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι τα δικαιούχα τέκνα που έχουν υποβάλει τις σχετικές αιτήσεις τους από το μήνα Νοέμβριο του έτους 2009 μέχρι και το μήνα Μάρτιο του έτους 2010 να είναι σ’ ετοιμότητα, ώστε όταν τους ζητηθούν τα παραπάνω, με νεότερη ανακοίνωση του Ταμείου, να ανταποκριθούν άμεσα.

    3. Παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των αναφερομένων στην εν λόγω ανακοίνωση, θέτοντας υπόψη σας ότι λόγω του αυστηρού χρονοδιαγράμματος τόσο η τηλεφωνική, όσο και η αυτοπρόσωπη επικοινωνία σας με τα αρμόδια όργανα του Ταμείου είναι πολύ δύσκολη.

    4. Το Ταμείο θα σας ενημερώνει για κάθε περαιτέρω εξέλιξη, με σχετικές ανακοινώσεις του.

    5. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και παρακαλούμε για τη συμπαράστασή σας στο δύσκολο έργο μας.

    - Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση:
    Μετοχικό Ταμείο Στρατού
    Κολοκοτρώνη 13
    Τ.Κ. 10562 - Αθήνα
    (Υπόψη Κας Μπασουκέα).

    ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
    (ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΒΟΕΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ΄ευχαριστώ συνάδελφε για την ενημέρωσή σου, όπως για το εύστοχο σχόλιό σου "Από δώ και πέρα μόνο αυξήσεις στα Σώματα ασφαλείας".....Ετσι να παίρνουμε λίγο τα πάνω μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. i katavoli giati den arxizei???ta onomata mas ta kseroume kai to prwtokollo to kseroume....tin imerominia pote tha mas ta dwsoun den kseroume!!!!eleos.....4 xronia koroidia!!!eleos....as vgei kapoios na mas pei tha ta parete tote..toulaxiston na kseroume!!lefta erxontai kai lefta den vlepoume.....olo anakoinwseis!!xortasame anakoinwseis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Δημήτρη,κατανοώ την αγωνία και την αγανάκτησή σου συγχρόνως. Το θέμα είναι ότι ξεκόλλησε επιτέλους το θέμα των ΒΟΕΑ που είχε περιέλθει σε τέλμα από τετραετίας και πλέον.Απλά χρειάζεται λίγη υπομονή....Δέν είναι και τόσο εύκολη η όλη τη διαδιακσία. Πρέπει να λάβεις υπόψη σου, ότι πρέπει να ικανοποιούνται κάθε μήνα,2000-2500 περίπου αιτήματα....'Οσο για την ημερομηνία καταβολής των χρημάτων,μην περιμένεις ανακοίνωση εκ μέρους του ΜΤΣ.Εσύ από μόνος σου μπορείς να υπολογίσεις και πάντα σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών σου.

      Διαγραφή
  16. kurie apostoli den mou ftaite eseis...apla ta grafw mpas kai ta akousei kanenas toulaxiston na mas enimerwsoun!!!giati apo to M.T.S den pairnoume kouventa...kaneis den kserei!!mas afinoun sto aoristo!!den zitame tipota duskolo mia imerominia katavolis na mas poun auto....an ta xrwstagame emeis auta ta lefta sto dimosio tha mas eixan parei kai spitia!!oso an einai duskoli i diadikasia auta mou fainontai dikaiologies...4 xronia pou exoun perasei tha mporousan na ta exoun etoima ta xartia ola kai molis epairnan ta lefta na ginotan kateutheian i katavoli kai oxi twra pali apo tin arxi ksana kaloun olous autous pou kanane aiteiseis...tha sas to pa egw pote tha ta paroume!!ax...monaxa min tixoun tipota ekloges kai stamatisoun tis plirwmes kai meta ksexaste ta ola...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο Δήμητρη.Μετά το οικονομικό,περιήλθε και σε ...γραφειοκρατικό τέλμα το Μ.Τ.Σ.΄Οντως θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάποια προεργασία και στη δεδομένη στιγμή να είναι πανέτοιμοι....Περίμεναν, πρώτα να δρομολογηθεί η χορήγηση των ΒΟΕΑ και μετά να ζητήσουν απόσπαση εξειδικευμένου προσωπικού. Πρέπει όμως να έρθουν και στη θέση των παιδιών και να κατανοήσουν την αγωνία τους,βγάζοντας έστω μια ανακοίνωση, ούτως ώστε να γνωρίζουν περίπου πότε θα τους καταβληθούν τα χρήματα.

      Διαγραφή
  17. ΠΗΓΑ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Μ.Τ.Σ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ...ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΟΚΤ. 2009!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα Δημήτρη.Αυτή την ενημέρωση έχω κι εγώ από φίλο που πήγε προσωπικά στο ΜΤΣ και του είπαν το ίδιο πράγμα.Θέλω να πιστεύω πως είναι αλήθεια.΄Ιδομεν.
    Υ.Γ.Εάν είναι όντως έτσι θα σε παρακαλούσε να με ενημερώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΕΑ...ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2009...ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΟΚΤ. 2009 ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ?ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2010 ΟΠΟΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΓΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ποσό του ΒΟΕΑ εξαρτάται από τα χρόνια καταβολής εισφορών προς το Μ.Τ.Σ.π.χ.25 χρόνια εισφορές,με Βαθμό Αστυν.Διευθυντή,χρηματικό ποσό περίπου 14000 €.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 21 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 21 χρόνια εισφορές,συν ο βαθμός που κατείχες όταν υπέβαλες τα δικαιολογητικά.Να υπολογίζεις περίπου 10.000 €.

      Διαγραφή
  23. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πάντα υπόκεινται σε κρατήσεις. Οταν μιλάμε για βαθμό,εννοούμε πάντοτε τον μισθολογικό βαθμό.

      Διαγραφή
  24. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. υπαρχει καποιο νεο με τις τραπεζες?θα μπει το βοεα ?ειμαι οκτωβρη του 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. http://www.mts-mod.gr/deltia_typou_view.php?editid1=172 deite thna anakoinosi toy m.t.s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΧΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ!!!ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. mporv na saw rvthsv an jerete posa xrhmata tha paro
    o mpampaw moy htan 20 xronia arxifilakas alla exei pethanei pezei rolo ayto??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δλδ εννοείς ότι είχε συνολικά 20 έτη υπηρεσίας;
    Πότε κατετάγη στο σώμα και πότε έφυγε.
    Επίσης, τον μισθολογικό βαθμό του,την χρονολογία κατάθεσης των δικαιολογητικά σου,καθώς και την ηλικία σου.
    Το γεγονός ότι δεν είναι στη ζωή ο πατέρας σου δεν παίζει κανένα ρόλο,παρά μόνο τα πραγματικά χρόνια υπηρεσίας που είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.