.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

22 Σεπτεμβρίου 2012

Εξάρθρωση οργάνωσης που διακινούσε κλεμμένα αυτ/τα.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ, αισθάνεται την ιδιαίτερη υποχρέωση να εκφράσει τα ΘΕΡΜΑ συγχαρητήριά του στον Διευθυντή Υποδ/νσης Ασφαλείας Λάρισας, κ.ΑΓΑΚΟ Γεώργιο,καθώς και στο κατώτερο προσωπικό,για τη μεγάλη επιτυχία εξάρθρωσης της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, που διακινούσε κλεμμένα πολυτελή αυτ/τα  σε Χώρες της Ν.Α.Ασίας.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για τους Γ.Α.Δ.Π.Θεσσαλίας, Υποστράτηγο κ.ΧΑΛΑΤΣΗ Βασίλειο και Αστυν.Δ/ντή Α.Δ.Λάρισας, κ.ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ Παναγιώτη, αντίστοιχα, με τη καθοδήγησή των οποίων επήλθε ενα σοβαρό πλήγμα στην εγκληματικότητα.
 Σε μια περίοδο που η ασφάλεια του πολίτη αποτελεί ύψιστο αγαθό, η Ελληνική Αστυνομία δηλώνει παρούσα στην μάχη ενάντια στην εγκληματικότητα.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 Λάρισα, 21 Σεπτεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξαρθρώθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, σε συνεργασία με το 3ο Τμήμα της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διακινούσαν κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω Βουλγαρίας και Ελλάδας, με σκοπό τη μεταπώλησή τους σε τρίτες χώρες (Ταϊλάνδη , Καμπότζη κ.λ.π.).
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, συνελήφθησαν συνολικά (7) μέλη της, πέντε -5- ημεδαποί ηλικίας 35, 47, 45,45 και 57 ετών, αντίστοιχα και δύο -2- αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 39, 33 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητούνται συνεργοί τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Είχε προηγηθεί κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών και συστηματική αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας προέκυψε ότι η εγκληματική ομάδα λειτουργούσε με ιεραρχική δομή, έχοντας διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους, ενώ ακολουθούσε συγκεκριμένη μεθοδολογία προκειμένου τα κλεμμένα αυτοκίνητα να «εμφανίζονται» ως προϊόν νόμιμης αγοραπωλησίας και συναλλαγής.
Συγκεκριμένα, μέλη της οργάνωσης αφαιρούσαν αυτοκίνητα από χώρες της Ευρώπης, (όπως Ισπανία, Ιταλία κ.λ.π) και τα μετέφεραν στη χώρα μας, μέσω Βουλγαρίας. Στη συνέχεια και προκειμένου η όλη διαδικασία να εμφανίζεται ως «νόμιμη» κατασκεύαζαν πλαστά συμφωνητικά αγοραπωλησίας και με βάση τα παραστατικά αυτά προωθούσαν τα οχήματα προς πώληση σε τρίτες χώρες, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.
Συνήθως, παραποιούσαν τις πινακίδες και τους αριθμούς πλαισίου των αυτοκινήτων και τα απέκρυπταν σε αθέατους χώρους, προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό τους από τις διωκτικές Αρχές.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης και στο πλαίσιο των αναζητήσεων που ενεργούσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τις απογευματινές ώρες της 19-09-2012, εντοπίστηκαν σε «μάνδρα» αυτοκινήτων στη Λάρισα, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού, δύο -2- πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας LAND ROVER και BMW , τα οποία ήταν σταθμευμένα επιμελώς, σε αθέατο και μη προσβάσιμο σημείο.
Η ευρύτερη περιοχή τέθηκε υπό διαρκή επιτήρηση και λίγη ώρα αργότερα, οι τέσσερις (4) συλληφθέντες ηλικίας 39, 33, 35, 47 ετών αντίστοιχα, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, που έφερε βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας, έφθασαν στον προαναφερόμενο χώρο και προσέγγισαν τα δύο αυτοκίνητα.
Οι αστυνομικοί επενέβησαν και από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα αυτοκίνητα είχαν μεταφερθεί εκεί από τους ίδιους, τις απογευματινές ώρες της 19-09-2012. Επίσης προέκυψε ότι ο 45χρονος ημεδαπός συνεργός τους (εκτελωνιστής), είχε παραλάβει τα έγγραφα των οχημάτων αυτών, προκειμένου να τα εκτελωνίσει και να καταστεί έτσι εφικτή η εξαγωγή τους στην Ταϊλάνδη και την Καμπότζη.
Όπως εξακριβώθηκε, ο εκτελωνιστής είχε λάβει εντολή από τον 35χρονο ημεδαπό να εκτελωνίσει αποστέλλοντας με κοντέινερ από ναυτιλιακή εταιρεία τέσσερα -4- συνολικά Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα (2 στην Ταϊλάνδη και 2 στην Καμπότζη) έναντι του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ περίπου. Επιπρόσθετα, πριν από ένα -1- μήνα περίπου είχε εκτελωνίσει για λογαριασμό του 35χρονου άλλα τρία -3- πολυτελή Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα μάρκας BMW , AUDI και MERCEDES με προορισμό τις ίδιες χώρες αποκομίζοντας από τον εκτελωνισμό το χρηματικό ποσό των 4.100 ευρώ.
Από τις αστυνομικές έρευνες εντοπίστηκαν ακόμη δύο Ι.Χ.Ε. πολυτελή επιβατικά αυτοκίνητα ( LEXUS και MERCEDES ), σταθμευμένα και επιμελώς κρυμμένα σε στεγασμένο χώρο εταιρείας, ιδιοκτησίας του 57χρονου συλληφθέντα, με σκοπό την περαιτέρω εξαγωγή τους σε τρίτες χώρες.
Στο όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν οι τέσσερις συλληφθέντες για την παράνομη δραστηριότητά τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
  • Δύο (2) σφραγίδες, εντυπώματα των οποίων πιστοποιούν την πλαστότητα των εγγράφων αγοραπωλησίας τεσσάρων -4- από τα οχήματα
  • Μία (1) συσκευή αντιγραφής κωδικών immobilizer
  • Τέσσερα (4) μικροτσίπ immobilizer
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δεκατρία (13) κινητά τηλέφωνα, το συνολικό χρηματικό ποσό των 9.065 ευρώ και 187 ΛΕΒΑ Βουλγαρίας.
Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 45χρονυ εκτελωνιστή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 117 κερδισμένα δελτία ΟΠΑΠ με τις αντίστοιχες αποδείξεις πληρωμής αυτών, συνολικής αξίας 102.239,45 ευρώ
  • Μεγάλος αριθμός τραπεζικών επιταγών, σφραγισμένων και ληξιπρόθεσμων, συνολικής αξίας 100.000 ευρώ
  • Τρία -3- κλειδιά πολυτελών αυτοκινήτων μάρκας PORSCHE και μία -1- άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου ιδίας μάρκας , των οποίων διερευνάται η νομιμότητα της προέλευσή τους.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων κλοπών, της πλαστογραφίας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Ερευνάται περαιτέρω η πολυσχιδής δραστηριότητά τους καθώς και ο ακριβής τρόπος μεταφοράς και διακίνησης των οχημάτων και των χρηματικών ποσών, που χρησιμοποιούσαν ή προέρχονταν από τις παρανομίες συναλλαγές τους από και προς τις τρίτες χώρες.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ  Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.