13 Νοεμβρίου 2012

Σοκ! Έστειλαν απειλητική επιστολή στον Γιάννη Πασχαλιά, Ιδρυτικό μέλος της "Δύναμης Αναγέννησης".


"Σοκ  προκάλεσε η πρωτοφανής ενέργεια κάποιου-ων να αποστείλουν ανώνυμη απειλητική (για τη ζωή του) επιστολή στο σπίτι  του συναδέλφου ΠΑΣΧΑΛΙΑ  Ιωάννη  ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος της  ¨ΔΥΝΑΜΗΣ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ¨ και  εκλεγμένος   συνδικαλιστής  με τον συνδυασμό της. Ο συνάδελφος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές  και ακολουθήθηκαν από την πλευρά του όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες.

Η άνανδρη αυτή ενέργεια έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο τέτοιων ενεργειών όπως είναι το πρόσφατο  «χακάρισμα» της  προσωπικής του ιστοσελίδας αλλά και στην βομβιστική ενέργεια που έλαβε χώρα στα γραφεία της  I.P.A.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πριν  ενάμιση περίπου χρόνο στην οποία είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της.

Η αδέσμευτη φωνή του η καυστική γραφίδα του και η προσήλωσή του σε αρχές και αξίες που δυστυχώς τείνουν προς εξαφάνιση ενδεχομένως να μην αρέσουν σε κάποιους.

Η ¨ΔΥΝΑΜΗ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ¨ με όλο το στελεχιακό της δυναμικό βρίσκεται κοντά στο ιδρυτικό της μέλος και το στηρίζει από κάθε άποψη.

Όσοι επενδύουν στην ανομία και τη βία θα λάβουν το μήνυμα από την ευνομούμενη πολιτεία. Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει. Η αλήθεια θα υπερκαλύψει  το ψεύδος. Η Δημοκρατία θα νικήσει."
                                                                               ΠΗΓΗ: bloko gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.