1 Ιανουαρίου 2013

12.500 χιλιάδες παιδιά μερισματούχων ΜΤΣ θα λάβουν εντός του 2013 το ΒΟΕΑ!!!!

Η πρώτη καλή είδηση του νέου χρόνου έρχεται από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ [Π.Ο.Σ], η οποία μας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 υπογράφηκε το Μνημόνιο συνεργασίας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, μεταξύ Υπουργείου Οικονομικών και Υπουργείου Εθνικής Άμυνας [ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ], που περιλαμβάνει........ και την πίστωση για τα ΒΟΕΑ των δικαιούχων του ΜΤΣ, ενώ εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση απ' το γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ.Χρήστου Σταϊκούρα, περί αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα. Η πίστωση αφορά τις αιτήσεις των ΒΟΕΑ που έχουν υποβληθεί από Ιανουάριο 2009 μέχρι Σεπτέμβριο 2012. Η εκταμίευση της πίστωσης σύμφωνα με το μνημόνιο θα πρέπει να γίνει εντός τεσσάρων μηνών, που σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλλονται περίπου 3.000 ΒΟΕΑ μηνιαίως. Απαραίτητες προϋποθέσεις λήψης του ΒΟΕΑ από τους ενδιαφερόμενους είναι η ύπαρξη ενεργού τραπεζικού λογαριασμού και η υποβολή φορολογικής ενημερότητας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΜΤΣ, ώστε να μην παρουσιασθούν καθυστερήσεις στη ροή του προγράμματος.

7 σχόλια:

  1. Μετά από τόσα χρόνια έγινε και κάτι, αφού υπήρξαν και τόσες πιέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς Μιχάλη, για να πάρουν τα παιδιά των συναδέλφων αυτό που τους ανήκει.Αυτό βέβαια το χρωστάμε στους στρατιωτικούς που είναι δραστήριοι και ασκούσαν πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΑΣΕ 1 ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...Η ΕΛΠΙΔΑ ΛΕΝΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ-ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΚΡΙΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε μη απελπίζεσαι....Κάνε λίγη υπομονή. Κατανοώ την αγωνία σου βέβαια, όπως κι όλων των δικαιούχουν που είναι στην ίδια μοίρα με σένα. Ο Σύνδεσμός μας,καθώς και οι άλλοι Σύνδεσμοι ανά την επικράτεια,σε συνεργασία πάντοτε με τις Ενώσεις Αποστράτων Στρατού, πιέζουμε προς αυτή τη κατεύθυνση και υπάρχει η υπόσχεση το ΒΟΕΑ να δοθεί τελικά.Θα δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.capital.gr/News.asp?id=1720619

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στην ποιο πανω σελιδα αναφερει οτι το ΜΤΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 50 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...για τα ΒΟΕΑ ομως δεν λενε τπτ οι κυριοι του ΜΤΣ...θα φανει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι ακριβώς είναι συνάδελφε.Χθές συνεδρίασε το Δ.Σ.του ΜΤΣ και ελήφθη η απόφαση για χορήγηση των ΒΟΕΑ.Από τα 184.000.000 που είναι η αρχική πρόβλεψη,θα εκταμιευθούν τα πρώτα 50.000.000 και στη συνέχεια τα υπόλοιπα.Λίγο υπομονή χρειάζεται.Μπήκαμε στη τελική ευθεία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.