6 Ιανουαρίου 2013

Πληρωμή οφειλομένων ΒΟΕΑ, ετών 2009, 2010 και 2011.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ [ΕΑΑΣ], δρομολογείται η πληρωμή των οφειλομένων Β.Ο.Ε.Α., για τα έτη 2009,2010 και 2011, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013. Για το λόγο αυτό θα πρέπει οι δικαιούχοι να ταχυδρομήσουν το ταχύτερο δυνατό ή να προσκομίσουν στο Μ.Τ.Σ., τα κατωτέρω δικαιολογητικά:……..  
1] Πρόσφατο πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας και
2].Αντίγραφο ενεργού τραπεζικού λογαριασμού τους.
- ΄Οσοι δικαιούχοι δεν υποβάλλουν Φορολογική Δήλωση, αντί πιστοποιητικού φορολογικής ενημερότητας, πρέπει να υποβάλλουν τη κατωτέρω Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986.  

[ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΤΕ ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ]
- ΄Εστω υπόψη των ενδιαφερομένων,ότι λογαριασμοί με μηδενικό υπόλοιπο,μετά παρέλευση 2ετίας, απενεργοποιούνται αυτομάτως από τις Τράπεζες.

11 σχόλια:

  1. και το 2011 ετσι ελεγαν οτι δρομολογειτε αλλα ακομα στο δρομο ειναι χορτασαμε ψεμετα τοσα χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ...4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι φοιτητής απο το 2007 διέκοψαν τις σπουδές μου για οικονομικούς λόγους
    Δούλεψα 3 χρόνια απο το 2009 και έκανα τα χαρτιά για το βοηθημα μπάς και μπορέσω να συνεχίσω τις σπουδές μου... Ευτυχώς που βρήκα δουλειά και συνεχισα με τις δυνάμεις μου γιατι αν περίμενα το ΜΤΣ θα με είχαν διαγράψει απο τη σχολή... Σας ευχαριστώ πάντως κύριοι μου δείξετε οτι δε σας εχω ανάγκη αλλα έχετε χάρη που είναι οι κόποι και του ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ αλλιώς θα σας τα χάριζε αφού τα έχετε τόσο ανάγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΒΟΕΑ...ΚΑΝΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ...ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ...ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aγαπητέ φίλε κατανοώ την αγανάκτηση και την οργή σου.
    Σ ενημερώνω ότι εκκρεμεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με τις Ενώσεις Αποστράτων,η οποία αδικαιολόγητα εδώ και ένα 15νθήμερο, αναβάλλεται.....
    Αποψή μου είναι ότι για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή,πρέπει ο πρωθυπουργός κάτι να έχει να "δώσει",διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα να γίνει.
    ΄Ιδομεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ; ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ,ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ,ΜΑΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΘΑ ΤΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ.Α Ν Τ Ε ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟΤΙΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΟΥΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΛΕΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Η ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΕΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΜΕΙΟΥ ΕΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ40/100 ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΗ ΝΤΟΠΗ .ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΙ ΤΑΕΠΕΡΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑΕΝΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΣΕ ΕΝΩΜΑΤΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1996 ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΝΟ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΡΟΑΓΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΣ ΦΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΕΜΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΜΕ ΠΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΑΓΟΜΕΘΑ ΣΕ ΕΝΩΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑς ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ

      Διαγραφή
    3. ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ Η ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΣΤΙΣ 2Ο/2/2013 ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΜΕ ΤΑΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΜΤΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩς ΗΤΑΝ ΤΟ 2010

      Διαγραφή
  8. ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.