1 Φεβρουαρίου 2013

ΠΛΗΡΩΜΗ ΒΟΕΑ ΑΠΟ Μ.Τ.ΣΤΡΑΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΤΣ) 
1. Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα τέκνα των στελεχών που έχουν ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις από το ΜΤΣ, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση τους μήνες Ιανουάριο έως και Οκτώβριο του έτους 2009, τα παρακάτω:........>  
   α. Να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (ταχυαποστολή – courier) στο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους. 
  β. Να προβούν άμεσα στον έλεγχο των λογαριασμών τους (Γενική ή Αγροτική Τράπεζες), προκειμένου να τους ενεργοποιήσουν εάν είναι ανενεργοί και σε περίπτωση που απαιτηθεί αλλαγή λογαριασμού, χωρίς καμία καθυστέρηση, να αποστείλουν τον νέο λογαριασμό στο ΜΤΣ. 
2. Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι τα δικαιούχα τέκνα που έχουν υποβάλει τις σχετικές αιτήσεις τους από το μήνα Νοέμβριο του έτους 2009 μέχρι και το μήνα Μάρτιο του έτους 2010 να είναι σ’ ετοιμότητα, ώστε όταν τους ζητηθούν τα παραπάνω, με νεότερη ανακοίνωση του Ταμείου, να ανταποκριθούν άμεσα. 
3. Παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των αναφερομένων στην εν λόγω ανακοίνωση, θέτοντας υπόψη σας ότι λόγω του αυστηρού χρονοδιαγράμματος τόσο η τηλεφωνική, όσο και η αυτοπρόσωπη επικοινωνία σας με τα αρμόδια όργανα του Ταμείου είναι πολύ δύσκολη. 
4. Το Ταμείο θα σας ενημερώνει για κάθε περαιτέρω εξέλιξη, με σχετικές ανακοινώσεις του. 
5. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και παρακαλούμε για τη συμπαράστασή σας στο δύσκολο έργο μας. 
- Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση: Μετοχικό Ταμείο Στρατού Κολοκοτρώνη 13
                                                                  Τ.Κ. 10562 – Αθήνα (Υπόψη Κας Μπασουκέα). 
                                                                    ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

698 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΒΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2009 ΑΠΟ ΤΟ ΜΤΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πληρωμές αγαπητέ φίλε θα γίνουν εντός εξαμήνου,όπως προβέπεται από το χρονοδιάγραμμα του ΜΤΣ.Δηλ.Ιανουάριο 2009 έως και Οκτώβιο 2009.
      Εάν εσύ έχεις καταθέσει τα δικαιολογητικά σου το Μάρτιο 2009, είσαι από τους πρώτους.Χρονικά δεν μπορώ να υπολογίσω,διότι όπως καταλαβαίνεις,πρέπει κάθε μήνα να εκδίδονται περίπου 2000-2500 ΒΟΕΑ και απιτείται αρκετός χρόνος....Εάν επιθυμείς,μπορείς να δείς τα αρχικά σου στοιχεία στη στήλη "ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ",στο πάνω αριστερό μέρος του ιστολογίου "ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΒΟΕΑ 2009".

      Διαγραφή
  2. ΑΤΟΜΙΚΑ Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ Κ.Λ.Π???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατομικά ο καθένας ξεχωριστά φορολογική ενημερότητα και ενεργοποίηση του λογαραισμού.Προϋπόθεση αγαπητέ φίλε να συμπεριλαμβάνεσαι χρονικά,δλδ από Ιανουάριο 2009 έως και Οκτώβριο 2009.Από Νοέμβριο 2009 έως και Μάρτιο 2010,σε ετοιμότητα και θα περιμένεις ενημέρωση.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου στο τηλ.που περνάει σε τρέϊλερ στη αρχή του ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2009 Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ???ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσα στο μηνα λογικα φιλε κανουμε ολοι μας ΥΠΟΜΟΝΗ...!!!

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε η ανακοίνωση του ΜΤΣ είναι σαφής, αλλά απαντώ όμως και πιο πάνω στα ίδια ερωτήματα που θέτεις κι εσύ. Πως είναι δυνατόν να πληρώθηκε κάποιος,αφού μόλις τώρα δρομολογήθηκε η διαδικασία καταβολής των ΒΟΕΑ;;;Σε πρώτη φάση, από Ιανουάριο 2009 έως και Οκτώβριο 2009 και στη συνέχεια από Νοέμβριο 2009 έως και Μάρτιο 2010,σε ετοιμότητα για την αποστολή των φορολογικών ενημερωτήτων και ενεργοποίηση λογαριασμών.Η καταβολή των ΒΟΕΑ θα γίνεται με τη σειρά και σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής των αρχικών δικαιολογητικών,αρχής γενομένης από τον μήνα Ιανουάριο 2009 κ.ο.κ. Φορολογική ενημερότητα θα πρέπει να στείλει ο καθένας ξεχωριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΤΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΙΚΑ Κ.Τ.Λ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ Κ.Ε.Π.Υ.Ο.!!!(ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΣΚΟΠΕΣ)ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2013 ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!!!ΟΠΟΤΕ ΚΑΤ ΕΜΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΕΦΟΣΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΒΕΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΜΤΣ...ΟΠΟΤΕ Η ΛΕΞΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ 2000-2500 ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ...ΕΠΙΣΗΣ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΙΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ(ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)Π.Χ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ!!!(ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΝΗΜΕΡΟΝΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ)ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΝ ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ...(ΚΑΙ 1 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΜΤΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΗΝΩΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.)ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα αγαπητέ φίλε,όσο νομίζεις.... Κατανοώ την αγωνία σου,αλλά και την έλλειψη εμπιστοσύνης προς το ΜΤΣ,διότι τόσο χρόνια ήταν μόνο υποσχέσεις.....Τώρα όμως έχουμε απτές αποδείξεις, ότι όντως ξεκίνησε η διαδικασία.Η φορολογική ενημερότητα είναι προσωπική και δεν δύναται κάποιος τρίτος,ακόμη και ο γονείς σου,να εκδόσει επ' ονόματί σου,πόσο μάλλον το ΜΤΣ,εκτός κι άν έχει την εξουσιοδότησή σου.Η ισχύς της είναι για τέσσερις μήνες και όχι για ένα.Επομένως μπορείς να γνωρίζεις για πόσο χρόνο ισχύει η δική σου φορολογική ενημερότητα,εάν θυμάσαι την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών σου. Απλά πράγματα....Μη τα δυσκολεύεις από μόνος σου....Είμαι γνώστης για την ανάρτηση του ΜΤΣ και θα την αναρτήσω κι εγώ.Πιστεύω να κάλυψα τις απορίες σου.

      Διαγραφή
  7. Οντως για τη φορολογικη ενημεροτητα ο παραπανω φιλος εχει δικιο γιατι και εγω που ζητησα επανω γραφει ισχεις για 1 μηνα...για ψαχτετο λιγο εγω την εστειλα σημερα 6 φεβρουαριου και γραφει ληξει 6 μαρτιου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δες λίγο ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ.
      Τα στοιχεία αφαιρέθηκαν για ευνόητους λόγους.

      ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ

      Δ.Ο.Υ : Α ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Φ.Μ : .......... Α.Τ./ Δ :...........
      Επώνυμο:........... Ονομα:.......... Πατρώνυμο:.......
      Επωνυμία: -
      Διεύθυνση:........, T.K. : .....

      ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ
      Η παρούσα ισχύει:
      α)Τέσσερις (4) μήνες για είσπραξη χρημάτων
      β)Τέσσερις (4) μήνες για κάθε νόμιμη χρήση εκτός είσπραξης χρημάτων και εκτός μεταβίβασης ακινήτου
      γ)Τέσσερις (4) μήνες για μεταβίβαση ακινήτου
      Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΤΟΥΝΤΑ
      Επώνυμο:...............
      Ονομα:......... Πατρώνυμο:........ Επωνυμία: -
      Διεύθυνση:........, T.K.:......
      Αυτό ακριβώς είναι το έντυπο που εκδίδεται μέσω του taxisNet.gr.και εφόσον ο δικαιούχος διαθέτει εισόδημα και υποβάλει φορολογική Δήλωση Ε1. Διαφορετικά εάν δεν έχει εισόδημα και συντηρείσαι απο τους γονείς του,υποβάλει Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986.Το σχετικό έντυπο έντυπο είναι: http://saealarisas.blogspot.gr/2013/01/2009-2010-2011.html

      Διαγραφή
  8. το ξερω το παραπανω υποδειγμα αλλα το 2009 που εστειλα ισχυε οντως για 4 μηνες το εχω μπροστα μου το εντυπο φορολογικης ενημεροτητας και επειδη το εβγαλα 2πλο σημερα(το 1 το εστειλα στο μτσ)το αλλο το εχω και γραφει ισχιει για 1 μηνα μεχρι τις 5 μαρτιου,δεν εχω καποιο λογο να σας πω ψεμματα!Συγκεκριμενα απο τη δ.ο.υ. ΛΑΓΚΑΔΑ την πηρα!Δεν μπορω να σας το ανεβασω γιατι εχει τα στοιχεια μου πανω για ευνοοιτους λογους οπως λετε και εσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ισως ειναι επειδη χρωσταμε ακομα 1 δοση απο τις 6 που εχω πληρωσει στην εφορια...Παντως και αλλα παιδια το ανεφεραν..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά μη κουράζεστε άδικα. Εφόσον δεν έχετε εισόδημα και ως εκ τούτου δεν υποβάλετε φορολογική δήλωση,αλλά δηλώνεστε από τους γονείς σας. Στείλτε την Υπεύθυνη Δήλωση που ανήρτησα του Ν.1599/86, το ίδιο πράγμα είναι.

      Διαγραφή
  10. Ξέρουμε από πότε ξεκινούν οι πληρωμές? εάν η αίτηση είναι τον Μάρτιο κ τα παιδιά του Ιανουαρίου δεν έχουν στείλει ενημερότητα θα πρέπει να περιμένουμε ή όσοι έχουν στείλει μπορούν να πάρουν τα χρήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενημέρωση για το πότε ξεκινούν οι πληρωμές δεν έχουμε.
      Οσων δικαιούχων τα δικαιολογητικά είναι κανονικά π.χ.[φορολογική ενημερότητα,ενεργός λογαριασμός],οι πράξεις πληρωμής θα εκδίδονται κανονικά. Τα δικαιολογητικά που για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι κανονικά,όπως προανέφερα,θα τίθεται στην άκρη και θα ειδοποιούνται προσωπικά οι ενδιαφερόμενοι,μετά το τέλος της όλης διαδικασίας.

      Διαγραφή
  11. Εμενα που ειχα κανει την αιτηση τον οκτωμβριο του 2009 μου ειπαν οτι μεχρι τελος του μηνα θα μπουν τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε έτσι πρέπει να είναι,διότι είσαι ο τρίτος που το αναφέρει αυτό.Αρα είναι διασταυρωμένο πλέον,διότι δεν μπορεί σε τρείς διαφορετικούς δικαιούχους να είπαν ψέματα;΄Ιδομεν.
      Υ.Γ.Εάν ότως είναι έτσι,θα ήθελα την ενημέρωσή σου.

      Διαγραφή
    2. Εγω εχω κανει αιτηση τον ΑΠΡ.του 2009.και εστειλα τα χαρτια μου και την φορολογικη εν. με ελτα στο ΜΤΣ! (4) μηνες υσχιει απο οτι θυμαμαι και απο οτι μου ειπε και η υπαλληλος στην εφορια!καπου διαβασα για 1 μηνα οτι ειπαν οποτε καλο θα ηταν να το ψαξουν τα παιδια η ακομα καλυτερα να ακουσουν εσας που ξερετε!ειχα προσφατα συνομιλια με ενα παιδι ο οποιος εχει κανει αιτηση το 2011 οκτ.και του ειπαν μεσα απο το ΜΤΣ οτι αυτος θα παρει τα χρηματα του τον ΙΟΥΝΙΟ..οποτε πανω κατω μπορουμε να υπολογισουμε ποτε θα παρει ο καθε ενας τα δικα του!

      Διαγραφή
    3. To thema den einai poso isxyei i forologiki enimerogita to thema einai na ta dosoun grigora

      Διαγραφή
  12. Tha tin exete tin enimerosi mou na eistai kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οσοι έχουν κάνει αίτηση μέχρι και τον Οκτώβριο 2009, θα τους καταβληθούν τα χρήματα μέχρι τέλους του μηνός Φεβρουαρίου.
    Αυτή πληροφορία υπάρχει, διασταυρωμένη από το Μ.Τ.Σ
    ΄Οντως η φορολογική ενημερότητα είναι τετράμηνης ισχύος.
    Πιθανολογώ ότι πρέπει να υπάρχει χρέος προς το Δημόσιο και γι΄αυτό το λόγο εκδίδουν ενημερότητα μικρής ισχύος.
    Για αυτούς που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους το 2011, δεν το γνωρίζω εάν θα τους καταβληθούν τα χρήματα μέσα στο Ιούνιο.
    Το χρονοδιάγραμμα που έχει βάλει το Μ.Τ.Σ. είναι Ιανουάριος 2009 έως και Οκτώβριος 2009.
    Ακολουθεί Νοέμβριος 2009 έως και Μάρτιος 2010 να είναι σε ετοιμότητα, για να ειδοποιηθούν να προσκομίσουν φορολογική ενημερότητα.
    Μακάρι να είναι έτσι,διότι αρκετή ταλαιπωρία έχουν υποστεί χιλιάδες παιδιά. ΄Ιδομεν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονη σε ολους και οτι κσλυτερο ευχομαι και σ'εσας και στα παιδια που περιμενουν..!!!ευχαριστω για τις πληροφοριες σας..!

      Διαγραφή
  14. Καλημερα..παντως και εγω που εχω κανει αιτηση τουν Απριλιο του 2009,σημερα εκανα μια βολτα απο την τραπεζα και δεν εχουν μπει τα χρηματα...το λεω πληροφοριακα για να γνωριζει ο κοσμος οτι τουλαχιστον μεχρι απριλιο δεν εχουν μπει!!!λιγο υπομονη ακομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Logika tha ta valoun ola mazemena apo genari mexri oktomvri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπερα και απο εμενα...μολις τωρα εμαθα απο εναν φιλο που τον πηραν τηλ απο ΤΟ ΜΤΣ οτι τα χρηματα του θα μπουν μεχρι το πασχα...αυτος εχει κανει αιτηση το 2010/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παντος αν εχει πληρωθει κανεις απο αιτησεις ιανουαριου μεχρι οκτωμβριου ας ενημερωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δεν νομιζω να εχουν πληρωθει μεχρι και οκτωμβριου..παραπανω σχολια λενε οτι απριλιου δεν εχουν μπει τα χρηματα οποτε λογικο να μην εχουν μπει απο απριλιο και μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπαλληλος του μτς ειπε οτι μεχρι και οκτωμβριο θα μπουν τα χρηματα μεχρι τελος φλεβαρη.βεβαια πως να το πιστεψεις κατι τετοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε καλα λογικο να μην τους εχουμε εμπιστοσύνη ,ουτε στο ΜΤΣ δεν ξερουν τι τους γινετε!

      Διαγραφή
  20. Κυριε αποστολη εσεις εχετε ενημερωση μεσα απο το μτς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά η πληροφορία είναι μέσα από το ΜΤΣ,διασταυρωμένη,ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα καταβληθούν όλα τα ΒΟΕΑ μαζί,δλδ από Ιανουάριο 2009 έως και 0κτώβριο 2009. Μου το μετέφεραν επίσης και και τρία παιδιά, που πήγαν προσωπικά στο ΜΤΣ.
      Υπομονή λοιπόν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου για να δούμε αν θα αποδειχθεί αληθής η πληροφορία.Το να λέει ο καθένας τα δικά του δεν τελειώνουμε ποτέ και το μόνο γίνεται είναι προκαλείται σύγχιση στους ενδιαφερομένους!!!!!

      Διαγραφή
  21. καλησπερα σε ολους...εγω δεν μπορω να καταλαβω οταν λενε μεχρι τελος φλεβαρη τι ενοουνε?αυτο το ΜΕΧΡΙ με προβληματιζει!!!ας ελεγαν τελος φεβρουαριου,,,τι θα πει ΜΕΧΡΙ τελος???-εγω σημερα που ειδα το λογαριασμο μου δεν βαλαν φρανκο!!!εκανα αιτηση μαρτιο του 2009!!!εαν εχετε κατι νεοτερο ενημερωστε...(ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΤΣ...ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!)ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν λένε τέλος Φεβρουαρίου,εννοούν 28-02-2013.....Ούτε κι αυτοί γνωρίζουν συγκεκριμένη ημέρα,απλά υπολογίζουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου να έχει ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Παιδιά δεν σηκώνουν τηλέφωνο και ούτε δέχονται προσωπικά κανένα, με το φόρτο εργασίας που έχουν. Εγώ ευελπιστώ ότι θα καταβληθούν τα χρήματα κανονικά.Απλά είναι γραφειοκρατικό το θέμα. Πρίν λίγους μήνες φάνταζε ψέμα η καταβολή των ΒΟΕΑ.Κανείς δεν πίστευε ότι θα δοθούν. Είχα τη πληροφορία και την ανακοίνωσα από τους πρώτους και τελικά δεν διαψεύστηκα. Υπομονή λοιπόν.Θα δούμε....

      Διαγραφή
  22. Poso dikio exeis file mou.kyrie apostoli ean mporeite epikoinoniste me to mts eyxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παιδια εγω που ειμαι αθηνα και παω και απο εκει δυσκολο να τους δεις....χαχα φαντασου...να κανουμε ενα add στο FB αν θελετε να μαθαινουμε νεα λιγο πιο ευκολα αν θελετε...φανταζομαι θα ειναι δυσκολο και για τον κ.αποστολη να μαθει μερικα πραγματα...λιγο πολυ ολοι μας θα ξερουμε κατι μιας κ ειμαστε απο οικογενιες στρ.αστυνομικων!μεσα απο γνωστους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ...!!!ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ...!!!
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝΕ...ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Μ.Τ.Σ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ....ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!ΕΠΙΚΗΝΩΝΗΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κανω ο ιδιος μια ΒΟΛΤΑ τριτα πρωι στο ΜΤΣ.δευτερα δεν ειναι για το κοινο...και εαν υπαρχει κατι σαν και αυτο που ειπαν στο ΙΡΑ θεσσαλονικης,και οχι αυτα που μα λενε...ε ρε γλεντια!

      Διαγραφή
  25. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ Τ Ε Ρ Μ Α...Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΙΩΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χα χα χα κυριε Αποστολε ειδατε τι γινεται στη σελιδα σας???Σας παρακολουθω εδω και 1,5 μηνα...το περιμενα οτι καποια στιγμη ο κοσμος θα σχολιαζει αβερτα!!!Ηγγικεν η ωρα λοιπον,η υπομονη του κοσμου τελιωσε!Εαν μπορειτε βοηθειστε μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουν απόλυτα δίκιο τα παιδιά διότι είναι πολλά τα χρόνια αναμονής και οι υποσχέσεις πολλές!!!!
      Εάν ξεκόλλησε η όλη ιστορία με τα ΒΟΕΑ,είναι ύστερα απο μεγάλες πιέσεις που ασκούσαμε από κοινού όλες Ενώσεις,Σύνδεσμοι Αποστράτων Αστυνομίας και Στρατού.
      Αυτό κάνουμε αγαπητέ φίλε,βοηθάμε όσο μπορούμε....Στα πρόσωπά σας βλέπουμε τα δικά μας παιδιά,που πολλά απ' αυτά περιμένουν με αγωνία το ΒΟΕΑ. Αποφάσεις όμως δεν παίρνουμε,να το ξέρετε....

      Διαγραφή
  27. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΠΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΤΟ Ι.Ρ.Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009 ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΛΕΕΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι οντως ετσι λεει μονο για ιανουαριο και οτι εχει αυξηθει το πρισωπικο για να προλαβουν και αλλους μηνες οποτε αυτο το οτι και καλα μεχρι και τον οκτωμβριο θα τα πληρωσουν αμεσα αλλο ενα μεγαλο ψεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγω δε μπορω να καταλαβω παω τη φορολογικη ενημερωτητα μου καιο τυπος που την εδωσα μου λεει απο μονος του μεχρι τελος του μηνα και νωριτερα θα τα εχετε τα λεφτα και του λεω σιγουρα η αυτο το μεχρι τελος του μηνα θα γινει πεντε χρονια οπως οταν εκανα την αιτηση??και λεει οχι οχι τελος του μηνα και νωριτερα...εγω θεωρω οτι απο τη στιγμη που αναφερουν το συγκεκριμενο διαστημα μηνων πρεπει να το πληρωσουν υπαρχουν παιδια που τα χρηματα αυτα τα εχουν πραγματικη αναγκη θα ειναι ντροπη τους εαν δε τα δωσουν και οσο για το οτι θα πληρωθουν του ιανουαριου αυτο το μηνα ειναι λεγομενο του υπουργειου αμυνης οχι του μτς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλαρακι μου και εγω το ιδιο ξερω...εμαθα βασικα πηραν τηλ εναν δικο μου απο το ΜΤΣ και του ειπαν οτι θα παρει τα χρηματα του κοντα στο πασχα..αυτος εχει κανει αιτηση το 2010/1 αρα αμα τα βαλουμε κατω το 2009 θα πρεπει να τα παρει μεσα σ αυτον τον μηνα...αντε και λιγο μετα στον αλλο...δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε..η μας λενε ψεματα απο το ΜΤΣ η υπαρχει παραπληροφοριση στο φουλ!

      Διαγραφή
  30. μα τι στο καλο?τοσο καιρο λενε μεχρι τελος του μηνα και τωρα στο Ι.Ρ.Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ λεει μονο τον ιαννουαριο?αφου το ΜΤΣ το ιδιο λεει να στειλουν αμεσα Φ..Ε ΜΕΧΡΙ ΟΚΤ.2009 ρε ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΤΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΑ ΚΑΡΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αναφορικα τι λεει στο ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


    Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 10:21:30 πμ
    Προς:
    I.P.A. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας ( vasilakis.h@hotmail.com)
    Αγαπητε φίλε Ηλία, Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματός μου αναφορικά με υποβολή διαμαρτυρίας μου στις αρμόδιες υπηρεσίες για το ΒΟΕΑ, σε ενημερώνω ότι χθές (14-2-13) δέχθηκα τηλεφώνημα από το Γραφείο του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ.ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ και με ενημέρωσαν ότι οι αιτήσεις των παιδιών μου που είχαν υποβληθεί τον Ιανουάριο του 2009 για τη χορήγηση του ΒΟΕΑ, θα ικανοποιηθούν μέχρι τέλους Φεβρουαρίου. Επίσης με ενημέρωσαν ότι, το ΜΤΣ έχει ενισχυθεί με προσωπικό προκειμένου να πληρωθούν τα ΒΟΕΑ και άλλων μηνών του 2009, όπως έχει ανακοινωθεί πρόσφατα από την ιστοσελίδα του ΜΤΣ. Σε παρακαλώ ανάρτησε το παρόν στην ιστοσελίδα της Τ.Δ. για να ενημερωθούν και άλλοι συνάδελφοι. Με εκτίμηση. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ - Πρόεδρος ΙΡΑ Αργολίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΝΑ ΕΠΟΙΚΗΝΩΝΗΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΕΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ...ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριτη πρωι...ευκολο θα ελεγα...δεν θα βγει ακρη ....ο καθε ενας λεει τα δικα του ....οχι απο εδω μεσα...αλλα δεν γινετε μεσα σε 1 μερα να αλλαζουν ολα..(η μαλλον στην Ελλαδα ζουμε)ολα αλλαζουν! ο ενας παιρνει τηλ αξιωματικο και του λεει μονο ΙΑΝ.2009 μεχρι τελος του μηνα.και ο ΑΛΛΟΣ (υπαλληλος ΜΤΣ)λεει σε ατομο ΟΤΙ τα χρηματα θα μπουν μεχρι τελος του μηνα σιγουρα..ΦΤΑΝΕΙ..!!!

      Διαγραφή
  33. Ontos akougetai gia sigentrosi sto mts tha akousoun ta diaolia tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΓΙΚΟ!!! πανε μηνες τωρα και το ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ....ποσο ακομα ???? νομιζω οτι και τα παιδια αλλα και οι αποστρατοι θα πρεπει να πανε!!!

      Διαγραφή
    2. De ftanei pou kathistetisan tis aitiseis 5xronia enw bash tou tote nomou tha eprepe na xpflithei mesa se diastima 17minwn,de ftanei pou tha paroume k ligotera xrimata dioti apo ti stigmh pou egine h aitish stamataei na auxanete to poso mas exoun kai gia koroida auto einai xeftila dioti apla apodeiknioun oti stin ellada tipota de mporei na leitourgisei swsta.de zitame lefta apo apo autous ta xrimata t kratousan apo tous goneis mas mas anikoun nomima....de me noiazei ti kai poios ta efage egw to mono pou xerw einai oti ta xrimata auta tha swsoun polla atoma kai oikogeneies as ginoun ligo anthrwpoi kai as afisoun ta upoloipa stin akrh...

      Διαγραφή
    3. Φιλε μου σωστα τα λες....αν χρωστουσαμε εμεις θα μας τα ζητουσαν με το παραπανω και θα μας επερναν και κανα σπιτι, τωρα που χρωστουν αυτοι θα τα παρουμε μετα απο 5 χρονια και αυτα μισα..το θεμα ειναι οτι αυτα τα χρηματα οπως ειπες ειναι ΑΝΑΣΑ για πολλους..ποσο μαλλον αυτη την δυσκολη εποχη~!

      Διαγραφή
  34. Παιδια η ανακοινωση απο το ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν λεει οτι δεν θα πληρωθουν μεχρι τελος του ΜΗΝΑ αυτο οι αιτησεις μεχρι και τον ΟΚΤ.2009 λεει απλα θα ικανοποιηθούν μέχρι τέλους Φεβρουαρίου και λεει Επίσης ότι, το ΜΤΣ έχει ενισχυθεί με προσωπικό προκειμένου να πληρωθούν τα ΒΟΕΑ και άλλων μηνών του 2009..(δεν λεει μετα τον φλεβαρη η οχι) αρα πιθανον να υσχιει αυτο που ειπαν απο το ΜΤΣ!απλα ας το σιγουρεψει καποιος απο τους αποστρατους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παιδια η ανακοινωση απο το ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν λεει οτι δεν θα πληρωθουν μεχρι τελος του ΜΗΝΑ αυτο οι αιτησεις μεχρι και τον ΟΚΤ.2009 λεει απλα θα ικανοποιηθούν μέχρι τέλους Φεβρουαρίου οι αιτησεις του ΙΑΝΝ.2009 και λεει Επίσης ότι, το ΜΤΣ έχει ενισχυθεί με προσωπικό προκειμένου να πληρωθούν τα ΒΟΕΑ και άλλων μηνών του 2009..(δεν λεει μετα γινει μεσα στον τον φλεβαρη η οχι) αρα πιθανον να υσχιει αυτο που ειπαν απο το ΜΤΣ!απλα ας το σιγουρεψει καποιος απο τους αποστρατους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. γιωργος θεσσαλονικη16 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:52 μ.μ.

    καλημερα σε ολους πληροφορικα απο το μετοχικο οτι τελος του μηνα θα μπουν τα λεφτα για τους δικαιουχους 2009 υπαρχουν ομως καποιες περικοπες οσο αφορα το βοηθημα,θα υπαρξουν και αλλες περικοπες σε δευτερη φαση οσο αφορα τους υπολοιπους μετα απο του οκτωμβριου 2010 αποτε ειναι λιγο τυχεροι οσοι θα πληρωθουν σε πρωτη φαση..ευχαριστω και καλοφαγοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα ποτε στον ειπαν φιλε μου απο το ΜΤΣ αυτο?
      ειχα ακουσει οτι περικοπες θα γινουν απο τις αιτησεις του 2010 και μετα..ε οχι να τα παρω μετα απο 4.5 χρονια και να τα παρω και μειωμενα!!!ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
    2. Καλημερα σε ολους ..φιλε ποτε στο ειπαν αυτο???αφου οι αιτησεις του 9 εγιναν πριν αποφασιστουν οι μειωσεις τι λενε καλε???α δε παμε καλα καθολου ομως πραγματικα εχω χασει πασα ιδεα για την χωρα μου και οσο σκεφτομαι οτι οι προγονοι μου εδωσαν τη ζωη τους για να καταντησω να ζω σε μια χωρα που καταστρεφει τα παιδια της ειλικρινα ντρεπομαι.....

      Διαγραφή
  37. οι περικοπες αφορουν αυτουσ που εκαναν αιτηση το 2010.μην παραπληροφορεις τον κοσμο.ημοθνα παρων στη συναντηση το 2011 οταν ο προεδρος του μτσ Χαρ.Σωτηροπουλος ειπε οτι οι περικοπες στο βοεα αφορουν το 2010.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα αυτο θυμαμαι και εγω...και αυτο ειχα διαβασει..εκτος αν στο παιδι απο την θεσσαλονικη του ειπαν απο ΤΟ ΜΤΣ οτι θα αφορουν και το 2009...ΜΤΣ ειναι αυτο..ποτε δεν ξερεις!

      Διαγραφή
    2. Δε νομιζω να ισχυει αυτο για τις αιτησεις του 9 παντως....

      Διαγραφή
  38. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΕΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ -28 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΧΙΦΙΛΑΚΑΣ ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑ 60 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ 2/3 ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ-ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2009 ΣΤΑ 25 ΜΟΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΕΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ 28,5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2009 ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 24 ΚΑΙ9 ΜΗΝΕΣ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΑΚΣΙΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 37.ΚΑΤΙ ΓΙΑ 60 ΑΡΤΙΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΕΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ 28,5 ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2009 ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 24 ΚΑΙ9 ΜΗΝΕΣ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΑΚΣΙΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 37.ΚΑΤΙ ΓΙΑ 60 ΑΡΤΙΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητέ΄Αρη, το ακριβές ποσό που θα πάρεις δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, διότι μετά τις αλλελεπάλλες μειώσεις, έχουν αλλάξει οι τιμές μεριδίων που ίσχυαν το 2009,ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών σου.
    Το ΒΟΕΑ βγαίνει ως εξής για π.χ. για σένα: 1200/1000 βαθμού Αντιστρατήγου,ποσό......Χ 60 μερίσματα Χ μήνες [δλδ πόσους μήνες γίνονταν κρατήσεις] και διαιρείται με το 300 και βρίσκουμε το ποσό του ΒΟΕΑ.
    ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ:
    1000/1000,βαθμού Υποστρατήγου,ποσό 237,44 Χ 60 μερίσματα Χ 216 μήνες,διαιρούμενο με το 300 μας δίνει το ποσό 10.257,41 € καθαρό ΒΟΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βάσει του ανωτέρω παραδείγματος μπορούν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι να βρούν το ποσό του ΒΟΕΑ,με τη ποροϋπόθεση όμως να γνωρίζουν τη τιμή μεριδίου[δλδ το ποσό μερίσματος] που ίσχυε το 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ 14000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 2/3 ΑΣΤ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10257....??ΚΑΙ ΜΕ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.....ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΗΤΑΝ 300 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΤΟΤΕ....ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρη πιθανόν δεν κατάλαβες το σχόλιό μου.Νομίζω είμαι σαφής.Το παράδειγμα που αναφέρω είναι υποθετικό και δεν έχει καμιά σχεση με την πραγματικότητα.Στο φίλο μας που αναφέρεσαι είναι στο περίπου αυτό το ποσό και δεν είναι ακριβές. Βάσει του ανωτέρω παραδείγματος,όποιος είναι σε θέση να γνωρίζει την τιμή μεριδίου που ίσχυε το 2009,μπορεί να βγάλει και το ποσό.Απλά πράγματα.Το ΒΟΕΑ έτσι ακριβώς βγαίνει.Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά και θα καταλάβεις ότι δεν λέω ό,τι να 'ναι,όπως ισχυρίζεσαι.

      Διαγραφή
  44. Τελικα ειναι 100% σιγουρο οτι τελος του μηνα θα μπουν τα λεφτα για τις αιτησεις απι ιανουαριο μεχρι και οκτωμβρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καταρχήν καλησπέρα.Τυγχάνει εκτός από δικαιούχος του βοεα να είμαι και δικηγόρος και γνωρίζοντας ότι οι αξιώσεις του δημοσίου προς τους ιδιώτες παραγράφονται μετά από 5 χρόνια (2009-2014), φρόντισα να ζητήσω εγγράφως μια αναλυτική κατάσταση του ποσού που μου οφείλουν.Έκανα την αίτηση μου τον Ιανουάριο 2009 και το συνολικό ποσό είναι περίπου 19.500. Δεν γνωρίζω τι ισχύει για την αστυνομία. Αναφέρομαι στον στρατό και συγκεκριμένα ο πατέρας μου είχε 30 χρόνια υπηρεσίας, βαθμό ταξιάρχου και μισθολογικά αντιστρατήγου. Από τον Νοέμβριο 2012 που βγήκε η ανακοίνωση για την πληρωμή του βοεα Ιανουαρίου 2009, έχω στείλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μάλιστα, πήρα τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ότι τα έχουν παραλάβει και είναι σωστά. Πηγαίνω κάθε εβδομάδα στην τράπεζα μήπως και από θαύμα έχουν βάλει τα χρήματα αλλά η απάντηση είναι η ίδια. Μπορεί να έχουν αναρτηθεί δεκάδες ανακοινώσεις και να υπάρχουν άλλες τόσες διαβεβαιώσεις ότι θα τα πάρουμε μέχρι τέλος του μήνα αλλά η πραγματικότητα φαίνεται να είναι διαφορετική.Ανεξάρτητα με το αν θα τα πάρω ή όχι, σκοπεύω να κινήσω όλες τις νομικές διαδικασίες προκειμένου να αποζημιωθώ για την ταλαιπωρία και την κοροϊδία των 4 αυτών χρόνων. Τα χρήματα αυτά μας ανήκουν και εμείς παρακαλάμε να μας τα δώσουν. ΑΙΣΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε,τα ίδια ποσά ισχύουν και για το Στρατό και την Αστυνομία.Απλά προσμετρώνται τα χρόνια εισφορών που έχεις καταβάλει,π.χ.κάποιος που έχει 25 χρόνια εισφορές,εξυπακούεται ότι θα πάρει περισσότερα χρήματα απ΄αυτόν που έχει 18,19 κλπ.'Οπως αναφέρω και πιο πάνω,για να υπολογισθεί το μέρισμα,λαμβάνονται υπόψη τα έτη εισφορών,ο μισθολογικός Βαθμός του γονέα,τα έτη Υπηρεσίας του,τα οποία μεταφράζονται σε χιλιοστά,πόσα μερίδια δικαιούται[σημερινή τιμή μεριδίου είναι 5,7142 και ακολουθεί το μέρισμα [πχ.το σημερινό που ισχύει για τον πατέρα σου είναι 192,00 €.Οσο για τις νομικές διαδιαδικασίες που προτίθεσαι να προβείς σε βάρος του Δημοσίου,είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου και καλό είναι ν΄ενημερωθούν και ν΄ακολουθήσουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι....

      Διαγραφή
  46. Τι νομικη κινηση μπορουμε να κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή τη στιγμή για όποιον θέλει να κινηθεί νομικά μπορεί να εγείρει αγωγή κατά του δημοσίου με αίτημα αποζημίωσης. Αν μέχρι το 2014 έχουν πληρωθεί τα βοεα του 2009 τότε μπορεί κάποιος να καταθέσει μόνο αγωγή αποζημίωσης. Προτείνω, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, ομαδική αγωγή. Αν υπάρχουν και άλλα άτομα που θέλουν να κινηθούν νομικά, καλό είναι να γίνει έτσι. Πρώτον, γιατί θα είναι αρκετά οικονομικό και δεύτερον γιατί θα μπορέσετε να πετύχετε μεγαλύτερη αποζημίωση και η αγωγή σας, ας πούμε θα έχει μεγαλύτερη "δύναμη", (άλλο να την κάνει 1 άτομο άλλο 20). Όπως και να έχει, κάποιος που είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει κάτι τέτοιο, πρέπει να είναι και προετοιμασμένος ότι θα "τραβήξει" πολύ, δεδομένου της κατάστασης που επικρατεί στην δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
  47. ανακαλω για το οτι να ναι που ειπα παραπανω δεν καταλαβα οτι το παραδειγμα ηταν τυχαιο.Τωρα σε οτι αφορα την τιμη μεριδιου οι αιτησεις του 2009 πρεπει να δινονται με βαση την τοτε τιμη και οχι την σημερινη..ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΤΟ ΜΤΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ??Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2000-03 ΝΟΜΙΖΩ....ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.....ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αιτήσεις του 2009 & 2010 θα είναι με τις τότε ισχύουσες τιμές.Αλοίμονο τότε ΄Αρη!!!Από 2011 και εντεύθεν,θα είναι μειωμένα τα ΒΟΕΑ,διότι μειώθηκαν ή αλλιώς "κουρεύτηκαν"-για να χρησιμοποιήσουμε και την ορολογία της εποχής-τα ομόλογα των Ταμείων και εκ τούτου θα είναι μειωμένα και τα ΒΟΕΑ.Βεβαίως και υπάρχουν,πολλοί και άξιοι ν΄αναλάβουν τη Διοίκηση του ΜΤΣ,σου διαφεύγει κάτι όμως,δεν είναι μέρος του συστήματος!!!!!Ο εν λόγω λόγω Κύριος είναι διορισμένος και όχι αιρετός,εκλεγμένος δλδ.Ο εκάστοτε Πρόεδρος,αλλά και ολόκληρο το Δ.Σ.του Ταμείου είναι διορισμένοι από τον Υπουργό Εθνικής 'Αμυνας!!!!!!Και πληρώνονται φυσικά γι΄αυτό.....

      Διαγραφή
  48. Ρε παιδια κρατατε λιγο τα νευρα σας, τον ενθουσιασμος σας και την αγωνια σας,ο Κος αποστολης δεν ειναι αναγκασμενος να απαντησει στον καθε ενα,ουτε να ειναι πανω απο εναν υπολογιστη για ολους μας..εχει και προσωπικα θεματα να κανει..οποτε κρατατε χαρακτηρα..καλο θα ηταν να μην υπαρχει παραπληροφορηση και να λεμε μονο οτι ξερουμε και αυτο απο Έγκυρη πηγή.μονο και μονο για να μην εχουμε αυτου του ειδους την ενταση εδω μεσα!!!κυριε αποστολη με ΟΛΟ το σεβασμο ακουσα κατι το οποιο δεν θελω να το πω δημοσια μονο και μονο μηπως και δεν ειναι αληθεια και τζαμπα δημιουργησω ενταση ..εχετε καποια σελιδα προσωπικη η καποιο mail να σας ρωτησω εκει?ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΒΟΕΑ...ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΗΕΣ ΣΤΟ ΜΤΣ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΗΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!ΗΡΕΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΜΤΣ...ΨΥΧΡΕΜΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο που ακουγεται αυτο φιλε μου? Και ποιες αιτησεις αφορα?

      Διαγραφή
    2. ΩΡΑΙΑ αφου ακουστηκε αυτο και το λεει και ο φιλος ποιο πανω κ εγω εμαθα και....θα πω δημοσια χωρις να θελω να δωσω ελπιδες οτι οτι απο δευτερα 99% αρχιζει η καταβολη..βεβαια κρατατατε πισινη!

      Διαγραφή
    3. παιδια μου το ειπαν στο τηλεφωνω στο μτσ που μιλησα την πεμπτη γιαυτο σας λεω ειναι κρισιμη εβδομαδα!!!αλλα ας μην προτρεχουμε λιγο υπομονη θα διξει αυτη η βδομαδα!!!

      Διαγραφή
    4. οι αιτησεις αφορουν απο ιανουαριο 2009 μεχρι και οκτωμβριο 2009...

      Διαγραφή
  50. Κατι σιγουρο θελουμε επιτελους να ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σου πω την αληθεια φιλε μου,στην ελλαδα σιγουρο δεν ειναι τιποτα ποτε!!! λιγο υπομονη ακομα κανε...ΞΕΡΩ δεν υπαρχει αλλα και εγω ενας απο αυτους ειμαι...εαν ειναι τα χρηματα να δωθουν απο δευτερα σιγα σιγα θα γινει...τι το μαθεις τωρα τι την δευτερα τι την τριτη δεν θα αλλαξει κατι...το θεμα ειναι να μπουν αμεσα!11 μερες ακομα και θα φανει η αληθεια!

      Διαγραφή
  51. Κυριε ΑΠΟΣΤΟΛΕ εχω μια σημαντικη πληροφορια για το βοεα απο απόστρατο Στρατηγό του Στρατού και πρώην πρόσφατο μέλος του Δ.Σ. του ΜΤΣ,οταν δειτε το μηνυμα μου παρακαλω δωστε μου ενα mail επικοινωνιας ωστε να δουμε εαν ειναι ετσι τα πραγματα...ωστε και τα παιδια εδω να ξερουν τι θα γινει!!ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε αποστολη ειναι αληθεια οτι μαλλον απο δευτερα θα ξεκινησουν αυπο δευτερα?

      Διαγραφή
    2. Οντως έτσι είναι αγαπητέ φίλε,αν όχι σήμερα το πολύ αύριο θα κατατεθούν τα ΒΟΕΑ,μέχρι και Οκτώβριο 2009.
      Αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Ενημέρωσέ με σε παρακαλώ άν κατατεθούν τα χρήματα.

      Διαγραφή
  52. μαζί με την Πόλη θα τα πάρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Να ρωτήσω και εγώ, πρέπει να αποστείλω φορολογική ενημερότητα για να πάρω χρήματα; ή αυτό είναι κάτι ξεχωριστό; πχ θα πληρωθώ αλλά πρέπει να τους στείλω κάποια στιγμή την φορολογική ενημερώτητα, επίσης θυμάμαι ότι είχα στείλει φορολογική τότε με την αίτηση, τώρα ΠΑΛΙ πρέπει να στείλω; Ευχαριστώ, πείτε μου γιατί δεν έχω κανέναν να μου πει δυστυχώς....ευχαριστώ και πάλι
    Επίσης ενω τα αρχικά μου είναι στην λίστα (Έκανα χαρτιά τον Απρίλη 2009) κοίταξα τον λογαριασμό μου και ενω είναι ενεργός δεν έχουν μπει κάποια χρήματα, μόνο εγώ ΔΕΝ πληρώθηκα, ή κανείς δεν έχει πάρει ακόμα τίποτα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kaneis den exei parei akoma kai pigaine oposdipote forologiki enimerotita idi to exeis kathisterisei polu

      Διαγραφή
    2. Να κάνω μια ερώτηση; Πόσες φορολογικές ενημερώτητες θέλουν επιτέλους; Έστειλα όταν έκανα την αίτηση γιατί ζητήθηκε, τώρα πάλι; Αμαν πια!

      Διαγραφή
    3. ΄Ηδη έπρεπε να έχεις στείλει φορολογική ενημερότητα αγαπητέ φίλε και να ελέγξεις άν ο λογαριασμός σου είναι ενεργός.Η φορολογική ενημερότητα που έστειλες όταν κατάθεσες τα δικαιολογητικά σου, ισχύει μόνο για [4]μήνες.Επομένως χρειάζεται νέα.Εάν είσαι από Αθήνα προσκόμισέ την προσωπικά στο ΜΤΣ,εάν είσαι από επαρχία να τη στείλεις αμέσως με το πιό πρόσφορο μέσο [ταχυδρομικά exprees,courier] κλπ.
      Πληροφορίες λένε πως σήμερα ή το πολύ αύριο κατατίθενται τα χρήματα.

      Διαγραφή
    4. Σε εμένα θα κατατεθούν ή πρέπει πρώτα να αποστείλλω την φορολογική; Συγγνώμη που ρωτάω πολλά, απλώς για να ξέρω...ευχαριστώ

      Διαγραφή
    5. Εσύ δεν πήρες είδηση τόσο καιρό ότι έπρεπε να υποβάλεις φορολογική ενημερότητα στο ΜΤΣ; Η φορολ.ενημερότητα που κατάθεσες μαζι με τα δικαιιολογητικά σου το 2009,ισχύει μόνο για [4] μήνες.Επομένως;Στείλε αμέσως και κοίταξε άν ο λογαριασμός σου είναι ενεργός,μήπως και προλάβεις,διαφορετικά θα χάσεις τη σειρά σου.Τα χρήματα δεν τα χάνεις,απλά στο ΜΤΣ θα δώσουν προτεραιότητα σ΄αυτούς καθ΄όλα εντάξει.Κατάλαβες;

      Διαγραφή
  54. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Παιδια μακαρι να μπουν μακαρι αντε να τελειωνουμε. οποιος εχει περαιτερω εξεληξεις ας μας πει. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Paidia an itan na empenan ta xrimata tha evgaze anakoinosi to mts mi xairomaste adika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χαιρομαστε τσαμπα αλλωστε 5χρονια τωρα μονο κρυαδες εισπρατουμε απλα εχει ακουστει οτι σημερα αυυριο το πολυ θα κατατεθουν τ χρηματα θα δουμε....

      Διαγραφή
    2. Εχει δικαιο το παιδι πιο πανω..θα υπηρχε ανακοινωση.Αλλωστε απο αυτα που βλεπω στην σελιδα του μτσ, οι πληρωμες γινονται Τεταρτη και Παρασκευη.Μακαρι να μπουν τα χρηματα αλλα μου φαινεται οτι παλι γινεται πολυς χαμος για το τιποτα.

      Διαγραφή
    3. Ρε παιδια αν το μτς καταβαλλει τα χρηματα νομιζεται οτι θα ενημερωσει κανεναν??τους λογαριασμους ελεγξτε μονο ετσι περιμενεται τωρα το μτς που εκει μεσα τρεχουνν κ δε φτανουν να ενημερωσει πολλα ζητατε εδω δεν απαντανεστα τηλεφωνα

      Διαγραφή
    4. Συμφονω δεν υπαρχει περιπτωση να μπουν εμενα μου ειπαν οτι τελος του μηνα και δεν ειναι σιγουρο ουτε αυτο....

      Διαγραφή
    5. Εμενα παλι φιλε μου οταν πηγα μου ειπαν τελος του μηνα και νωριτερα....

      Διαγραφή
    6. Καθομαι και διαβαζω τα σχολια και διαπιστωνω οτι στον καθενα λενε διαφορετικα πραγματα..σε αλλους οτι θα πληρωθουν μεχρι τελος του μηνα απο Ιανουαριο -Οκτωβριο 2009, σε αλλους μονο Ιανουαριο 2009, σε αλλους οτι θα μπουν σημερα-αυριο, σε αλλους οτι δεν ειναι σιγουρο αν θα μπουν Φεβρουαριο...Τα σχολια ειναι περιττα.

      Διαγραφή
  57. Τιποτα απο εδω δε γινεται κατι πρεπει να μαθει καποιος μεσω τηλεφωνου η απο γνωστο στη τελικη να ξερουμε καθε μερα ξυπναμε με το αγχος μπηκαν δε μπηκαν....φτανει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κυριε αποστολη εσεις γνωριζεται κατι σιγουρο???σας εχπυμε ζαλισει αλλα προσπαθουμε να μαθουμε κατι σιγουρο...ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισης η σελιδα των ανακοινωσεων του μετοχικου εχει προβλημα σημερα...

      Διαγραφή
    2. Παιδιά ψυχραιμία.Περιμένατε τόσα χρόνια και δεν είσασταν και σίγουροι, εάν τελικά θα τα πάρετε τα χρήματα και τώρα που ξεκίνησε η διαδικασία,ανυπομονείτε!!!! Λίγο υπομονή.Θα μπούν και τα χρήματα,θα καταναλώσετε....και μετά τι θα λέτε; To πρωϊ μίλησα με Αθήνα και συγκεκριμένα με την Ενώση Αποστρτάτων Στρατού και μου είπαν,άν όχι σήμερα, το πολύ μέχρι αύριο θα έχουν μπεί τα χρήματα στους λογαριασμούς.Θα δούμε.....

      Διαγραφή
    3. Παιδιά,απευθύνομαι προς όλους σας,προκειμένου να μη ταλαιπωρείστε και να πηγαινορχόσαστε κάθε μέρα στις Τράπεζες,θα σας συμβούλευα να ανοίξτε ένα λογαριασμό e-baking στην Γενική ή Α.Τ.Ε Τράπεζα,ανάλογα που έχει ανοίξει ο καθένας λογαριασμό για την καταβολή του ΒΟΕΑ,ούτως ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την κίνηση του λογαριασμού σας,από τον Η/Υ του σπιτιού σας ή από το κινητό σας[για όσους έχουν smart phone].Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο,διότι θα σας χρειασθεί και αργότερα για να κάνετε κινήσεις του λογαριασμού σας από το σπίτι σας.

      Διαγραφή
  59. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΘΑ ΕΧΕΙ 1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΑΝΤΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατσενα πιουμε το νερο πρωτα και μετα θα πουμε οτι θελετε....υπομονη!

      Διαγραφή
  60. καλα γιατι λετε οτι τα χρηματαθα κατατεθουν σημερα πριν απο λιγο ο λογαριασμος μου στην γενικη ηταν 0.......οποιος ξερει κατι χειροπιαστο ασ μας πει..κυριε Αποστολε τι γινεται??η ενωση αποστρατων απο ποιον εχει την πληροφορηση αυτη?? ειναι σιγουρο οτι αυριο θα κατατεθουν τα χρηματα μας...ελεος πια με την κοροιδια αλλα ετσι ειναι καποιοι ψηφιζαν πασοκ και νδ.....εμεις τι φταιμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΄Ενωση Αποστράτων έχει τη πληροφορία από το ΜΤΣ.Εάν μας λένε ψέμματα, ψέμματα σας μεταφέρουμε.Τι ίδιο είπαν και σε πολλά παιδιά που πήγαν αυτοπροσώπως στο Ταμείο.

      Διαγραφή
  61. και κατι αλλο...εσεις σαν ενωσεις τι κανατε τοσα χρονια....????γιατι δεν λετε στον κοσμο οτι τα μερισματα τα τριμινιαια που περνατε...ηταν απο το βοεα??????γιατι δεν υπηρχε ξεχωριστος λογαριασμος βοεα?????αρα και οι ενωσεις εχουν τις ευθυνες που τους αναλογουν για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε μην ειστε μεσα στα νευρα..λιγο υπομονη ακομα...τοσα χρονια περιμενουμε...το ΜΤΣ εχει πει ολα αυτα που λεει και ο κος Αποστολης...αρα δεν φταιει ο ανθρωπος γ αυτα που λεει το ΜΤΣ...ειναι αναγκη αυτα τα λεφτα...χαλαρωστε και υπομονη 1 μερα και αν οχι οσες πρεπει..τι θα αλλαξει αμα γκρινιαζετε?

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ αν δεν κανω λαθος φιλε μου τα μερισματα τα 3μηνα τα περνουν ολοι οχι μονο οι ενωσεις..ολοι οι αποστρατοι για τις οικογενειες τους!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ φίλε γιατί βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα;
      Oι μόνοι που ήξεραν τι γινόταν στο Ταμείο, ήταν ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο και ουδείς άλλος.Ενα από τα θέματα που έθεταν συνέχεια όλες οι Ενώσεις,Σύνδεσμοι κ.λ.π.Αποστράτων στο ΜΤΣ, ήταν και η ύπαρξη ξεχωριστού λογαριασμού,ξεχωριστού κωδικού δηλ.Αρα σ'άλλους οι ευθύνες και όχι στις Ενώσεις Αποστράτων,διότι εάν δεν υπήρχαμε εμείς με τις πιέσεις μας και τις συνεχείς παραστάσεις στον Υπουργό Εθν.΄Αμυνας και Διοίκηση του Ταμείου,η διαδικασία για τα ΒΟΕΑ δεν θα ξεκινούσε ποτέ!!!!!!Αυτό μόνο να ξέρεις.

      Διαγραφή
  62. το οτι επερναν μερισμα απο το βοεα σαυτο δεν ευθυνεται ο κυριος αποστολος φιλε μου...και ο καθε μερισματουχος!!!σαυτο ευθυνοντε οι του μτσ που τα κακοδιαχιριζοταν τοσα χρονια μαζι με τα λαμογια τους πολιτικους ολοι τρογαν με χρυσα κουταλια εκει μεσα!τελος παντων...και εγω ελεξα πριν λιγο το λογαριασμο μου και δεν υπαρχει σαλιο μεσα-μαρτιος 2009-η αιτηση οποτε μπορει να ειναι λαθος η πληροφορια υπομονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια φίλε μου για τις σωστές σου απόψεις.
      Ετσι όπως τα λές είναι!!!!!

      Διαγραφή
  63. Παιδια η πληροφορια ηταν σημερα το αργοτερο. αυριο...μην νομιζεται οτι το μτς καθε μερα θα βαζει κ σε 10ατομα τ λεφτα η σχεση του μτς με τη τραπεζα ειναι στενη...τα λεφτα λοιπον θα μπουν την ιδια μερα σε ολους το να λεει ο καθενας τ δικα του μας κανει κ αχγωνομαστε περισσοτερο καλο θα ηταν οποιος μαθει κατι να αναρτησει σχολιο για να μαθουμε με τα πιστευω και το ποιος φταιει δε βγαζουμε ακρη χαιρω πολυ εννοειται οτι εφαγαν λεφτα εννοειται αλλα με το να το συζηταμε τι νομιζετε οτι θα γινει θα φοβιθουν???ηρεμηστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ρε παιδια αν ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ...τα βαζετε με την ενωση αποστρατων?που αν δεν ηταν ολοι αυτοι το ΒΟΕΑ σημερα θα παραμενε απιαστο ονειρο?για ελατε στα καλα σας λιγο,και καντε υπομονη...τι στο καλο τοσο φιλοχρηματοι ειστε (οχι ολοι)και τα βαζετε με τον Κ.Αποστολη και ολους απο ΕΑΑΣ και ΕΛ.ΑΣ..ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ καναμε υπομονη, οι 10-15 μερες που ισως να περιμενουμε ακομα για τα χρηματα αν τελικα δεν υσχιει οτι λεει το ΜΤΣ σας νοιαζει?στη ΕΛΛΑΔΑ ειστε που ζητε?ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ και αγιος ο θεος..ανευθυνότητα στο φουλ σε αυτα τα πραγματα το ξερουμε χρονια..λιγο σεβασμο σε αυτους που τρεχουν(ε.α) και μας ενημερωνουν καθε μερα απο ΕΑΑΣ Κ ΕΛ.ΑΣ,ουτε υποχρωμενοι ειναι ουτε τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ...ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ???ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ...ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ...ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ....ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΒΟΕΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΕΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ??ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ??????ΓΙΑΤΙ???????ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΣΗΜΕΡΑ:Παρακαλώ ενημερώστε δικαιούχους ΒΟΕΑ που έκαναν αίτηση από Ιαν 2009 έως και Οκτ 2009 να προσκομίσουν ή αποστείλουν ελλείποντα δικαιολογητικά.

    Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης της ΠΟΣ για την πρόοδο των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΜΤΣ, υπενθυμίζουμε στους δικαιούχους ΒΟΕΑ που έχουν υποβάλει αίτηση για τη λήψη του, από τον Ιανουάριο έως και τον Οκτώβριο του έτους 2009 και δεν έχουν προσκομίσει ή αποστείλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΜΤΣ, να ανταποκριθούν άμεσα, διότι διαπιστώθηκε ότι μεγάλος αριθμός (άνω των 1.400 δικαιούχων) εκ των πρώτων 3.500 αιτήσεων που θα ικανοποιηθούν, δεν τα έχει προσκομίσει. Η καθυστέρηση αυτή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομαλή εξέλιξη του προγράμματος ληξιπρόθεσμων οφειλών. Παρακαλούνται οι αποδέκτες της παρούσας ανακοίνωσης, όπως ενημερώσουν συναδέλφους ή την ανακοινοποιήσουν προκειμένου να εξομαλυνθεί η ροή του προγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Οπα μπερδευτικα τι εννοει ο ποιητης???αμα οι αυτοι οι 1400 βρισκονται στο εξωτερικο η στειλουν τις αιτησεις τους σε 2μηνες εγω θα περιμενω ποτε θα θυμηθουν να τις στειλουν???ρε παιδια ας πληρωσουν οσους εχουν υποβαλλει τα εγγραφα και οι αλλοι μετα ελεος δηλαδη στην τελικη το μτς εχει τα στοιχεια επικοινωνιας τους ας τους ενημερωσουν πρισωπικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άνω των 1.400 ,πριν 5 λεπτα εμαθα οτι το συνολο που δεν εχει προσκομισει τα διακιολογητικα ειναι στα 1.600 ατομα

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου γνωριζεις ομως εαν θα ξεκινησουν τις πληρωμες η αν θα περιμενουν αυτους τους 1600???

      Διαγραφή
    3. όποιος δεν θέλει να ζυμώσει.....αύριο όλοι έξω απο το μτσ...επανάσταση

      Διαγραφή
  68. Οποτε θα περιμενουμε ποτε θα θυμηθουν αυτοι οι 1600 να πανε τις ενημερωτητες για να πληρωθουμε εμεις που τα πηγαμε στην ωρα μας...μια χαρα μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. παιδια ειμαι σε επαφη για οτι νεο θα το πω εδω αφου το εχω σιγουρο..οπως και αυτο που ειπα παραπανω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε μαθε σε παρακαλω γιατι η κατασταση μυριζει μπαρουτι....ας πληρωσουν τα ατομα που πηγαν τα χαρτια τους τι φταιμε εμεις για τους υπολοιπους ας τα πληρωσουν οταν μαζεψουν τις υπολοιπες σε δευτερη δωση...πω μας βλεπω να τρεχουμε για αλλα πεντε χρονια ετοιμαστειται..

      Διαγραφή
    2. φιλε μου κανω οτι μπορω και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πιστεψε με ειμαι σε επαφη και προσπαθω να μαθω οτι μπορω,ολοι μας εχουμε αναγκη αυτα τα χρηματα,απλα πριν ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ κατι θελω να ειμαι σιγουρος!

      Διαγραφή
    3. Εννοειται και καλα κανεις απλα δε μπορω ν καταλαβω με πια λογικη δε ξεκινανε ν πληρωνουν αυτες που ηδη μπορουν??

      Διαγραφή
    4. πιθανον γιατι υπαρχει αριθμος προτοκολλου και σειρα προτεραιότητας βαση ημ/νιας

      Διαγραφή
  70. μας δουλευουνε άσχημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γινεται αυτη η κατασταση απλα δε γινεται...κατι πρεπει να γινει...

      Διαγραφή
    2. θα μας δουνε εκει...

      Διαγραφή
    3. Απλα για την ωρα μην υποθετουμε οτι μπορει να περιμενουμε και αυτα τα 1.600 ατομα..δεν ξερω εαν ο κος Αποστολης μεχρι αυτη την στιγμη εμαθε για κατι σαν και αυτο!!!

      Διαγραφή
    4. ΠΑΝΤΩΣ εγω φιλε μου ειχα μαθει οτι η καταβολη του ΒΟΕΑ 99% θα ξεκινουσε σημερα.οποτε σημερα αφου θα βρηκαν οτι 1600 ατομα δεν εχω δωσει τα δικιολογητικα δεν θα αρχισε η διαδικασια..

      Διαγραφή
    5. Δυστυχώς παιδιά δεν γνωρίζω κάτι νεώτερο.Αποδεικνύεται ότι από το ΜΤΣ είναι αλληλοσυγκρουόμενες οι πληροφορίες.Δηλ.Τώρα κατάλαβαν ότι υπάρχουν άτομα με ελλειπή δικαιολογητικά;Τόσο καιρό τι έκαναν; Kαι εν πάση περιπτώσει οι δικαιούχοι με σωστά δικαιολογητικά τι χρωστούν να ταλαιπωρούνται!!!!!

      Διαγραφή
  71. τα λεφτα προφανώς και τα επενδύουν σε μηνιαίες προθεσμιακές καταθέσεις μπας και βγάλουν κανένα σπασμένο...οπότε φλεβάρη δύσκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αποψε εχει μακελειο με τον στεφανο χιπ τον ενημερωδα και μου ειπε θα το ψαξει παρτε τηλεφονο στην εκπομπη η στειλτε μηνυμα μπας και επικοινωνησει με την ηγεσια του μτς το βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΓΝΩΜΗ μου..εαν υπαρχουν εδω μεσα ατομα απο ΑΘΗΝΑ να κανουν μια βολτα απο ΤΕΤΑΡΤΗ στο ΜΤΣ ωστε να μαθουν απο κοντα τα νεα,αλλα τουλαχιστον 4-5 ατομα να φανει και οχι ενα ωστε να πουν τα δικα τους...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ αλλιως κυριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. παιδια οργάνωση μέσω fb...σήμερα πρέπει..έχουμε όλοι τον ίδιο σκοπο.έχουμε ταξιδέψει σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και είναι λεφτά μας.ΤΕΛΟΣ ΡΕ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας κανει καποιος μια σελιδα στο Fb που ξερει απο αυτα,και ας πει εδω μεσα το ονομα αυτης να τα πουμε εκει μεσα...και σε επαφη με τον κυριο Αποστολη εαν θελει ο ιδιος!

      Διαγραφή
  75. Ναι οκ ποιοι ειναι απο αθηνα εδω μεσα??γιατι εγω ετσι και αλλιως θα κατεβαινα..αυτο πρεπει να οργανωθει σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω ειμαι απο ΑΘΗΝΑ!

      Διαγραφή
    2. Ωραια μαζευτικαμε δυο χρειαζομαστε και αλλους ομως...

      Διαγραφή
    3. Ελα παιδια τρια ατομα λοιπον εαν οντως ειστε μεσα να κανονισουμε να παμε απο εκει να το τραβηξουμε γτ θα μας τα φανε τελος

      Διαγραφή
  76. ΡΕ ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ 1400 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ???ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...!!!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Κυριε αποστολη εσεις που εκπροσωπειται το συνδεσμο βγειτε στον στεφανο χιο το βραδυ να τους τριξετε τα δοντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδια λιγο χρονο δωστε για σημερα μεχρι να δει ο κυριος ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ τα σχολια και να μας πει τι εμαθε κ αν μεχρι σημερα το απογευμα και τι ειναι αληθεια...

      Διαγραφή
  78. ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ 1 ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!ΕΙΔΗ ΑΡΧΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΗΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ 1400 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ...ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΤΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Την τεταρτη εχει παντου απεργιες δν νομιζω να καταφερετε κατι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. παιδια εγω ειμαι απο ΑΘΗΝΑ αλλα αυριο εχω σοβαρο προβλημα...ΤΕΤΑΡΤΗ αν ΘΕΛΕΤΕ ειμαι μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΕΙΠΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ..ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Θα είχαν κατατεθεί σήμερα TA ΧΡΗΜΑΤΑ αλλά τώρα ξεχωρίζουν ποιοι δεν έχουν στείλει φορολογική ενημερότητα ώστε να τα καταθέσουν σους υπόλοιπους..ΟΤΙ ΝΕΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ,ΚΑΛΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΤΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε πλακα μας κανεις?και εμεις που εχουμε στειλει ολα τα δικαιολογητικα τι φτεμε???αυτες ειναι δικαιολογιες του ΜΤΣ...ξυπνηστε μα ς δουλευουν!!!

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ μου ειμαι και εγω απο αυτα τα ατομα που περιμενουν να παρουν τα χρηματα αρα και εγω περιμενω πως και πως,σιγουρα δεν φταιμε οπως δεν φταιγαμε και τοσα χρονια που περιμεναμε...δωσε λιγο χρονο αυριο διαφορετικα καντε μια βολτα απο το ΜΤΣ

      Διαγραφή
  83. Παιδια τεταρτη ειναι πανελλαδικη απεργια πεμπτη η αυριο δε γινεται αλλο αυτο αρκετα εφαγαν δε μ νοιαζει τι θελουν να κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βαρεθηκαμε τοσα χρονια.

      Διαγραφή
    2. Αν ειναι ετσι με το πιο πανω σχολιο οτι θα καταβαλουν τα χρηματα τουλαχιστον σε οσους ειναι ενταξει παλι καλα...απλα ΞΑΝΑ λεω λιγο χρονο μεχρι να δει τα σχολια ο ΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ να μας πει τι νεα εχει!

      Διαγραφή
    3. επικοινωνήστε τότε μαζί του

      Διαγραφή
  84. Μολις με ενημερωσαν απο την ΠΟΣ οτι οσοι ειναι ενταξει με τα δικαιολωγιτικα μεσα στη βδομαδα μαλλον θα πληροθουν το προβλημα θα δημιουργηθει στο επομενο πακετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη φιλε μου οσοι ειναι ενταξει απο ΙΑΝ-ΟΚΤ 2009 θα πληρωθουν μεσα στην εβδομαδα μαλλον?

      Διαγραφή
    2. απο σημερα η αυριο εγινε μες τη βδομαδα τωρα ενταξει μας δουλευουν ξυπνηστε παιδια!!!

      Διαγραφή
    3. Ναι ο κυριος νικολοπουλος μου εστειλε email πριν απο πεντε λεπτα.

      Διαγραφή
    4. ε καλα μην περιμενεις και εσυ ολα τα πανε ρολοι...αν ηταν ετσι δεν θα ησουν στην ελλαδα τοτε...αντε να ξυπνησουμε και να παμε στο ΜΤΣ οπως λενε ολοι εδω μεσα...ειδα ειναι 2-3 παιδια απο ΑΘΗΝΑ ολοι οι αλλοι?και αμα μας ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ και απλα δεν αλλαξει κατι?ε αυριο θα υπαρχουν νεα..

      Διαγραφή
  85. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ολοι παρτε στον χιο σημερα στο μακελειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. τσαμπα χαρα πηραμε ολοι μας οτι σημερα η αυριο θα πληρονομασταν!!!αρα ψεμματα ειπαν και στον κυριο αποστολο απο το ΜΤΣ...ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ...καλο βραδυ σε ολους η δικια μου χολη εσκασε πλεον...καλο κουραγιο σε ολους...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. σημερα χιο και να βγει καποιος επισημα ρεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Σασ επικολλω την απαντηση στελεχους της ΠΟΣ για να μην ανυσηχειται αλλο Κατάλαβα! Γίνεται χαμός. Πράγματι για την ακρίβεια ήταν 1615 άτομα (δεν έχει σημασία ο αριθμός) αλλά μπορεί εν τω μεταξύ να έχει διαφοροποιηθεί, όπως επίσης είναι σχεδιασμένο για αύριο ή μεθαύριο να δοθούν σε όσους είναι εντάξει , αλλά επειδή δεν θέλω να δημιουργώ προσδοκίες, έβαλα το "εντός" εβδομάδας, Πρέπει να επιλυθεί ένα τεχνικό θέμα με την μία εκ των δύο τραπεζών μέσω των οποίων θα δοθούν, λόγω των καθυστερημένων δικαιολογητικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ναι και αυριο θα πάρει ο πας γιαννενα ch.league

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. αν τα πάρουμε αύριο θα δώσω 2.000 για άγαλμα στο ΜΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Παιδια αν οχι αυριο μεχρι τελος του μηνα θα μπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ρε παιδια επισημα ξερει κανεις:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Επισημα μεχρι τελος.του μηνα ανεπισημα μεχρι τελος βδομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. το αυριο μεθαυριο ραδιοαρβυλα κλασσικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Οχι ραδιο αρβυλα το πανεληνιο σοματειο στρατιοτικων το λεει αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. αυριο θα παω εξω απο την τραπεζα να περιμενω....:P παιδια περα απο την πλακα αυριο δεν νομιζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Η πλακα θα ειναι να μπουν και να μην το πιστευουμε με τοσα που εχουμε ακουσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. μωρε ας μπουνε και ας κανω να το πιστεψω 10 μερες...θα τα αφησω εκει να μπουν οι τοκοι...χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα σωστα αντε λιγες ωρες εμειναν...θα δουμε

      Διαγραφή
  101. Παιδιά σήμερα πιστώνεται η αγροτική τράπεζα μίλησα με μτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. από σήμερα αν είναι έτσι είναι θέμα τις τράπεζαΣ ποτέ θα πιστώσει τους λογαριασμούς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. τι εγινε ρε παιδια?κανενα νεο?πληρωθηκε κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Με την γενικη τραπεζα τι γινεται?Εκανα αιτηση Ιανουαριο 2009..θα πιστωθουν σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. τι εγινε εχουμε κανενα νεο??το σαιτ του μτς παλι δεν λειτουργει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Kalhmera...min perimenete nea prwi prwi,pithanon to mesimeri kai ama.ean ta xrimata pistothoun stin trapeza siga min ta valei stous logariasmous shmera,episis xthes eixan pei oti yparxei provlima me mia ek ton duo trapezwn,kai ayth einai h genikh,opote trexa gureue,stin geniki ta xrimata tha pistothoyn kathisterimena,kante upomoni mexri tin alli deytera,h perimenete ton k.apostolh na mas pei to ti meli genesthe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδια παρτε τηλεφωνπ ο μτς η την πος αυτοι ξερουν

      Διαγραφή
  107. Ας επικοινωνησει καποιος με το μτς η την ποσ να μαθουμε σιγουρα μην τρεχουμε σαν χαζα στις τραπεζες...θελουμε κατι σιγουρο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.