11 Φεβρουαρίου 2013

Τι ειπώθηκε κατά τη συνάντηση Αποστράτων με Πρωθυπουργό.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ OnAlert.gr

Τι έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους προέδρους των “θεσμικών” Ενώσεων Αποστράτων; Επί της ουσίας μόνο την άρση της απαγόρευσης εργασίας για τους απόστρατους. Τίποτα άλλο.  Η ουσία των όσων ειπώθηκαν μπορεί να αποδοθεί σε μια φράση που θα μπορούσε να ήταν “μόνο λεφτά μην μου ζητήσετε”. Αλλιώς λέγεται ότι “αυτά που ζητάτε έχουν κόστος”, για το δημόσιο ταμείο εννοείται, γιατί το κόστος που έχουν πληρώσει μέχρι τώρα οι στρατιωτικοί εν ενεργεία και απόστρατοι, φαίνεται ότι δεν απασχολεί..........>> Ο πρωθυπουργός ήταν πολύ θερμός με τους απόστρατους λένε οι πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μάλιστα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για να του ζητήσει να δει το θέμα των μερισμάτων του ΜΤΣ. Θα το δει ήταν η απάντηση και γενικώς με υποσχέσεις αποχώρησαν από το Μαξίμου οι απόστρατοι. Αρκούν; Νομίζουμε πως όχι. Με συντάξεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων στα 1280 ευρώ, θα είναι δύσκολο για την κυβέρνηση να διαχειριστεί την οργή και τις αντιδράσεις των απόστρατων,οι οποίοι θεωρούν ότι παραπλανήθηκαν και τελικά θίχτηκαν περισσότερο απ΄ όλους από μια κυβέρνηση η οποία υποτίθεται ότι έχει “προνομιακή” σχέση με το χώρο των αποστράτων. ΠΗΓΗ: 

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΨΗΦΟ,ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΑΣ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ..........ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΗΤΑΝ Ο "ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΣ" ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς είναι Νίκο.΄Εδωσε και κάτι όμως, να μην είμαστε αχάριστοι!!!!! Μας επιτρέπει να δουλέψουμε!!!!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.