20 Φεβρουαρίου 2013

Οι Απόστρατοι των Σ.Α. & Ε.Δ. της Λάρισας στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στη Λάρισα.

Χαιρετισμός εκπροσώπου ΄Ατυπου Συντονιστικού Αποστράτων

Συντοπίτισσες, Συντοπίτες, Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Ήρθε η ώρα για εμάς τους απόστρατους που συμμετέχουμε για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, να χαιρετίσουμε τη σημερινή μας συγκέντρωση, βροντοφωνάζοντας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΟΧΙ άλλα βάρη στα ίδια υποζύγια! ΠΙΑΣΤΕ τους φοροφυγάδες! ΒΑΛΤΕ ΦΥΛΑΚΗ τους κλέφτες! ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ τα λαμόγια! ΒΑΛΤΕ νόμους και κανόνες στις τράπεζες! Μας πίνουνε το αίμα!................>> Συμπολίτισσες και Συμπολίτες, Ίσως είμαστε η πιο αδικημένη και παρεξηγημένη κοινωνική ομάδα. Με τη βοήθεια των κατευθυνόμενων Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης της Αθήνας, μας κρέμασαν την ταμπέλα του προνομιούχου Έλληνα. Σας ρωτώ όμως! Δεν κάνετε παρέα με στρατιωτικούς; με αστυνομικούς; με πυροσβέστες; με απόστρατους; Δε βλέπετε ότι το 99% από αυτούς προέρχεται από τα πιο λαϊκά στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας; Παιδιά αγροτών; εργατών; βιοπαλαιστών; ΕΙΔΑΤΕ ένα … ΕΝΑ παιδί βουλευτή να είναι στρατιωτικός, αστυνομικός ή πυροσβέστης; Φίλες και φίλοι, οι συνάδελφοι μου είναι πεπεισμένοι ότι βρισκόμαστε υπό διωγμό, όχι μόνον την τελευταία διετία, αλλά καθόλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Κράτησαν όλα αυτά τα χρόνια χαμηλά το δικό μας ειδικό μισθολόγιο (φτωχολόγιο για εμάς), ενώ από το 2010 και μετά μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις μας δυσανάλογα με άλλες κοινωνικές ομάδες με διπλές και τριπλές περικοπές. Ακόμη και προχθές στα μουλωχτά ψηφίσθηκε η επικαιροποίηση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής, όπου μόνο για τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ε.Δ και των Σ.Α προβλέπονται νέες μειώσεις για το 2014. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών διαλαλούν και υπόσχονται «όχι άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις» επειδή λένε δεν αντέχει άλλο ο Έλληνας. Κι εμείς ρωτάμε. Κύριε Παπούλια, κύριε Σαμαρά, κύριε Στουρνάρα, τα στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ δεν είναι Έλληνες πολίτες; Είναι Τούρκοι; Τελειώνοντας σας δηλώνουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να αγωνιστούμε, με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό μέσο, για την αξιοπρέπεια τη δική μας και των παιδιών μας. Ευχαριστώ τους Συναδέλφους και τις Συναδέλφισσες που ήρθαν σήμερα εδώ και γέμισαν την πλατεία. Ευχαριστώ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO:

4 σχόλια:

  1. κύριε Αποστόλη εύγε σας άκουσα από τα Γιάννινα τα είπατε πολύ ωραία.Το επόμενο βήμα ποιό είναι ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε δεν εμφανίζομαι εγώ στο video,αλλά ο εκπρόσωπος του ΄Ατυπου Συντονιστικού Οργάνου Αποστράτων Ν.Λάρισας και Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ.Λάρισας,Απόστολος Παπαπαρίσης,που συμπτωματικά έχει το ίδιο όνομα με μένα.
    Απλά, για την αποκατάσταση της αλήθειας.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενημερώνομαι στα Ιωάννινα από εσάς.Διάβασα ότι τη δευτέρα θα αποφασίσουν οι απόστρατοι στη Λάρισα για κινητοποιήσεις.Θα γίνουν και σε άλλες πόλεις.Πως θα μάθουμε εμείς εδώ κύριε Αποστόλη?Η ιστοσελίδα των αποστράτων εδώ στα Γιάννενα κοιμάται.Είμαι σύζυγος αποστράτου και θέλω να διαμαρτυρηθώ.
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μου Κυρία,όντως τη Δευτέρα [25-02-2013] θα ληφθεί η απόφαση, κατά τη συγκέντρωση των Αποστράτων στη Λάρισα,για κινητοποιήσεις και γενικότερα για τη μορφή του αγώνα μας.Δέν γνωρίζω εάν θα γίνουν παρόμοιες συγκεντρώσεις και σ΄αλλες πόλεις της Χώρας.Οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί θ΄αναρτηθεί στο ιστολόγιό μας.Κατατανοώ την αγανάκτησή σας,διότι απο τα ίδια συναισθήματα διακατεχόμεστε όλοι μας.Κανείς μας δεν περίμενε να μας φερθούν κατ΄ αυτόν τον π......χο τρόπο οι Κυβερνώντες.!!!!!
      Δείτε τη σχετική ανάρτηση: http://saealarisas.blogspot.gr/2013/02/25-02-2013.html
      Εάν θελήσετε να στείλετε κάτι συγκεκριμένο [π.χ.ένα άρθρο,μια διαμαρτία],χρησιμοποιείστε το e-mail μας και εμείς να είστε σίγουροι θα το δημοσιεύσουμε. Καλό βράδυ.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.