25 Φεβρουαρίου 2013

Σύσκεψη Αποστράτων στα γραφεία της Ε.Α.Α.Αεροπορίας.

Σήμερα, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Αεροπορίας, σύσκεψη όλων των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Ενώσεων - Συνδέσμων κ.λ.π. σύμφωνα με την από 18 Φεβρουαρίου 2013 απόφαση προηγούμενης σύσκεψης [Διαβάστε εδώ]. Μετά την αρχική συζήτηση επί διαδικαστικών θεμάτων, λήφθηκαν μεταξύ άλλων και οι παρακάτω αποφάσεις:............>>  
(1). Η κοινή κεντρική συγκέντρωση - πορεία διαμαρτυρίας να γίνει στην Αθήνα το Σάββατο το απόγευμα στις 9 Μαρτίου 2013.  
(2).Να δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου.  
(3).Εξετάζεται θετικά η πρόταση προέδρων Παραρτημάτων Ε.Α.Α.Σ. και Ε.Α.Α.Α. επαρχίας, για αντίστοιχη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013. Το τελικό κείμενο των αποφάσεων θα καθαρογραφεί και θα σταλεί σε όλους μας το συντομότερο δυνατόν. Αύριο θα υπάρξει συνάντηση αποστράτων με κ. Καμμένο, πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή.

2 σχόλια:

  1. Κύριε Απόστολε πως θα γίνει η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη?Θα μεταβούμε όλοι μαζί η καθένας μόνος του?Από Γιάννενα ενδιαφέρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και θα μεταβούμε ομαδικά,σε συνεννόηση πάντοτε με τις κατά τόπους Ενώσεις Αποστράτων,όπου θα μισθώσουν και τα λεωφορεία.Εσείς από την Ε.Α.Α.Σ. Ιωαννίνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.