2 Μαρτίου 2013

Συγκέντρωση Αποστράτων στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 13-03-2013,ώρα 13.00΄.


Αγαπητοί συνάδελφοι την 13 Μαρτίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00΄θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας των Αποστράτων και εν ενεργεία, όλων των Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη, κατά των οικονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί, εναντίον των εν Ενεργεία και Αποστράτων στελεχών των ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......>> Η αναχώρηση από Λάρισα θα γίνει ώρα 10.00΄από την οδό Ανθίμου Γαζή [ΓΥΜΝΑΣΙΑ],με Λεωφορεία που θα μισθώσει η Ε.Α.Α.Στρατού.Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή έως την Τρίτη [05-03-2013] στα γραφεία του Συνδέσμου,τηλέφωνο 2410-256836 και κιν. 6947-331786 [κ. ΧΑΤΖΗΚΩΤΟΥΛΑ Απόστολο].
                                                                               ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

2 σχόλια:

  1. Κύριε Απόστολε είμαι σύζυγος αποστράτου από τα Γιάννενα.Εδώ δεν ακούω φωνή.Θέλουμε να συμμετάσχουμε.Δεν γνωρίζουμε αν θα πάμε ομαδικά.Μπορείτε να μας ενημερώσετε.Για την Θεσ/κη.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατανοώ το πρόβλημα αγαπητή Κυρία.Είστε πολλά άτομα από Γιάννενα που επιθυμείτε συμμετοχή στη διαμαρτυρία της Θεσσαλονίκης;Εάν ναί,πρέπει να μου δηλώσετε συγκεκριθμένο αριθμό ατόμων, με τα ονοματεπώνυμά τους, για να γνωρίζουμε τον αριθμό των λεωφορείων που θα μισθώσουμε.Θα σας συμβούλευα να έλθετε σε επικοινωνία μαζί μου,τηλεφωνικά ή με e-mail,για να συνεννοηθούμε καλύτερα.
      Σας ευχαριστώ

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.