14 Μαρτίου 2013

Ενημερωτική συγκέντρωση Αποστράτων στη Δ.Ε.Υ.Α.Λάρισας.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα [14-03-2013] και ώρα 18.00', στην αίθουσα της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας, η προγραμματισθείσα ενημερωτική συγκέντρωση των μελών μας, με θέμα «Μειώσεις Συντάξεων και Ασφαλιστικών Ταμείων - Υποβολή Προσφυγών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και Ελεγκτικό Συνέδριο», με ομιλητή τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κ.ΔΙΒΑΝΗ Βασίλειο.......>> 






΄Εγινε διεξοδική ανάλυση πάνω στο φλέγον θέμα των προσφυγών και συγκεκριμένα της Εφέσεως ενώπιον ΙΙΙ Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, όπως μας υπέδειξε το Νομικό Τμήμα της Ομοσπονδίας μας. 
Για την υποβολή της Εφέσεως απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:
1]. Φ/Α της Απόφασης Επαναπροσαρμογής της Σύνταξης. 
2]. Παράβολο Ελληνικού Δημοσίου 20 €. 
3]. Μεγαρόσημο 17 € [15 € για επικόλληση στο σώμα του δικογράφου της ΄Εφεσης και 2 € για επικόλληση στο αντίγραφο του δικογράφου της ΄Εφεσης, προς το Υπουργείο Οικονομικών] και 
4]. Χρηματικό ποσό 28 € για τη Δικ. Επιμελήτρια, το οποίο αποστέλλεται μέσω της Εμπορικής Τράπεζας στον υπ’ αριθ’ 48412785 Λογαριασμό της στην Εμπορική Τράπεζα.
- Η ΄Εφεση συμπληρώνεται σε τρία [3] αντίτυπα, τα οποία αφού θεωρηθούν από τα κατά τόπους Παραρτήματα του Ελ.Συνεδρίου, ή όπου δεν υφίστανται αυτά, από τους Επιτρόπους στις πρώην Νομαρχίες, ένα [1] κατατίθεται στο Παρ/μα Ελ.Σ. ή στον Επίτροπο [μαζί με τα παράβολα των 20 € + τα Μεγαρόσημα των 15 €],ένα [1] αποστέλλεται στη Δικ. Επιμελήτρια, για επίδοση και ένα [1] κρατείται απο τον ενδιαφερόμενο. 
- Το αντίτυπο της ΄Εφεσης αποστέλλεται Ταχυδρομικά στη Δικ. Επιμελήτρια, εσωκλείοντας στο φάκελο το Μεγαρόσημο των 2 € και το παραστατικό της Τράπεζας για την καταβολή των 28 €.
- Η Διεύθυνση της Δικ. Επιμελήτριας είναι εξής: 
  ΠΑΠΑΔΟΛΙΑΚΟΥ Βασιλική 
  Nικηταρά 8-10, Τ.Κ.106 78 - Α Θ Η Ν Α
  Τηλ.: 210-3305040 Κιν: 6977- 416497 
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΕΠΕΙΓΟΝ: Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΦΕΣΗΣ ΕΚΠΝΕΕΙ ΤΗΝ 22-03-2013 [ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡ/ΤΟΣ Ελ.Σ.]
- Κατωτέρω φαίνεται το Υπόδειγμα της ΄Εφεσης, προς το Ελεγκτικό Συνέδριο. 
- Για εκτύπωση,κάνουμε κλίκ πάνω στην εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.