13 Μαρτίου 2013

Μεγαλειώδη Συγκέντρωση Αποστράτων - ε.ε. των Σ.Α. & Ε.Δ. στη Θεσσαλονίκη[pcs-video].


Στη σκιά της τραγωδίας στο Διδυμότειχο, με τον θάνατο του Ανθυπολοχαγού και τον σοβαρό τραυματισμό δυο ακόμη στρατιωτικών, έγινε σήμερα η μεγάλη συγκέντρωση για τους στρατιωτικούς - εν ενεργεία και Aπόστρατους - στη Θεσσαλονική. Η τραγωδία στο Διδυμότειχο καταρρίπτει με τρόπο δραματικό τα όσα απίθανα κατά καιρούς έχουν πει πολιτικοί περί "αυτιστικών" και "αντι-παραγωγικών στρατιωτικών"........>> 



  "Έλληνες προδομένοι, η ταπείνωση και η εξαθλίωση θέλουν αντίσταση" ήταν ένα από τα κυρίαρχα συνθήματα που δονούσε την ατμόσαφαιρα στη σημερινή συγκέντρωση στη Πλατεία Αριστοτέλους.
Χιλιάδες Απόστρατοι και εν ενεργεία των Σ.Α. και των Ε.Δ. απ' όλη τη Βόρεια Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Ελ.Βενιζέλου στην Πλατεία Αριστοτέλους,για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης, για τη συρρίκνωση των μισθών και των συντάξεων, αλλά και για την κατάσταση στις Υπηρεσίες (ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού).

2 σχόλια:

  1. Μπορείτε να μου πείτε κύριε Απόστολε τι γίνεται από εδώ και πέρα?Σαν σύζυγος αποστράτου που αδυνατεί να παρευρίσκεται σε συγκεντρώσεις θα θέλαμε να ενημερωθούμε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κυρία,ό,τι ήταν να κάνουμε από πλευράς διαμαρτυριών,συγκεντρώσεων,προσωπικών επαφών με τον πρωθυπουργό,αρμόδιους υπουργούς κ.λ.π.,το κάναμε.Θέλω να πιστεύω πως πήραν το μήνυμα οι συγκυβερνώντες. Σειρά τώρα έχει η νομική οδός,με κατάθεση Εφέσεων προς το Ελεγκτικό Συνέδριο.Σχετικό θέμα είναι αναρτημένο στο ιστολόγιο του Συνδέσμου μας.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.