1 Ιουλίου 2013

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.


Υπενθυμίζουμε τους συναδέλφους αιμοδότες, ότι αύριο Τρίτη [02-07-2013] και κατά τις ώρες 09.00΄- 12.00΄, θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συνδέσμου μας,Ηρώων Πολυτεχνείου 28,από κινητή μονάδα του Γ.Κ.Ν.Λάρισας, η πρώτη......>> αιμοδοσία,καθώς και η λειτουργία της Τράπεζας Αίματος του Συνδέσμου.
- Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι δήλωσαν συμμμετοχή να προσέλθουν οπωσδήποτε στα γραφεία του Συνδέσμου,προκειμένου η αιμοδοσία να σημειώσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία. 
- Υπόψη ότι δημιουργία της Τράπεζας Αίματος των Αποστράτων,αποδεικνύει έμπρακτα την αλληλεγγύη προς στο συνάνθρωπο και δημιουργεί την αναγκαιότητα για την περαιτέρω στήριξη και συνέχιση αυτής της προσπάθειας. 
- Τέλος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,ευχαριστούν προκαταβολικά όσους συναδέλφους θα συμμετάσχουν στην αυριανή πρώτη αιμοδοσία και προσκαλούν και τους υπόλοιπους,οι οποίοι μπορούν να γίνουν αιμοδότες, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, με στόχο η Τράπεζα Αίματος του Συνδέσμου να γίνει μια σπουδαία πραγματικότητα!

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας,
    Σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για χορήγηση αίματος από την τράπεζα μας καθώς και για το προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου του Δ.Σ. και του υπεύθυνου της τράπεζας Κ. Αργυρίου.
    Σας ευχαριστούμε,

    Η Οικογένεια Χατζόπουλου Ευστάθιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.