24 Σεπτεμβρίου 2013

9% η μείωση του μερίσματος του Μ.Τ.Σ., με αναδρομική ισχύ από 01-01-2013!!


Τελικά η μείωση του μερίσματος του Μ.Τ.Σ.,η οποία εφημολογείτο,εδώ κι αρκετό,αποφασίσθηκε και το ύψος της είναι στο 9%, με αναδρομική ισχύ από 01-01-2013. 
Η υλοποίηση θα  γίνει με τη χορήγηση του μερίσματος των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι το μέρισμα που θα πάρουμε αρχές Οκτωβρίου θα είναι το ίδιο με αυτό ......>>
του Σεπτεβρίου. Από το μέρισμα του Νοεμβρίου θα αφαιρεθεί το ποσό του Α' εξαμήνου και από το μέρισμα του Δεκεμβρίου θα αφαιρεθεί το 9% των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2013. Για να μην υπάρξουν αρνητικά πληρωτέα ποσά θα μεταφερθούν το 2014 τυχόν δάνεια, Ν.2913/2001 (αναγνώριση) κλπ. Δείτε την Απόφαση Καθορισμού της Τιμής Μεριδίου ΜΤΣ έτους 2013 εδώ και την Ανακοίνωση του Μ.Τ.Σ.για μείωση του μερίσματος  εδώ:

5 σχόλια:

  1. ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α!! συνάδελφε είσαι άδικος!! Στις συντάξεις είπε,όχι στα μερίσματα (;)...
    Να το διακωμωδούμε και λίγο,γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφόσον όλοι οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί αφήσατε το κράτος να μπει μέσα στο ταμείο σας αυτό που κρατήθηκε τόσα χρόνια απο τον μισθό σας αυτο που δίνατε μέσα απο τον κόπο της εργασίας σας ...τώρα μην απορείτε με τις κινήσεις του κράτους σκοπός τους είναι να το εξαλείψουν τελείως το ταμείο, έφαγαν ολα αυτά τα χρόνια τα χρήματα σας και τωρα κρύβονται πίσω απο τις επιθέσεις των μειώσεων και στο τέλος των καταργήσεων ...και ολοι εσεις που δώσατε πίστη στην πατρίδα στην θρησκεία απλά κάθεστε και κοιτάτε πουθενα η ένωση έπρεπε τώρα ο στρατός η αστυνομία το λιμενικό η αεροπορία να γίνουν έναν και να σφίξουν δυνατά την γροθιά τους απέναντι σε όλους αυτούς ..αλλά δεν έγινε τιποτα ..οπότε μην απορείτε το τι μέλλει γενέσθαι σε λίγες ημέρες η στους επόμενους μήνες με το τρίτο μνημόνιο και τα αιτήματα των γερμανών..ένα από αυτά να κόψουν τα πάντα στην Ελλάδα και να αφήσουν να πεινάει ο λαός της ...ο θεός να είναι κοντά μας σε ολο τον ελληνικό λαό και εύχομαι να ξυπνήσουν επιτέλους οι έλληνες πριν είναι τελείως αργά. και όταν ξυπνήσουν θα καταλάβουν οτι δεν είμαστε μόνοι μας και οτι μπροστά στον αγώνα μας έχουμε ολόκληρη την στρατιά του θεού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπητέ φίλε,ισχυρίζεσαι στο σχόλιό σου, ότι αφήσαμε (Ε.Δ.-Σ.Α) το κράτος να εισέλθει στα Ταμεία μας και να λεηλατήσει την περιουσία τους!! Δλδ κατ΄εσένα τι θα μπορούσε να κάνει το κάθε στέλεχος,τη στιγμή που εργοδότης του είναι το Δημόσιο;Θα ασκούσε,έλεγχο, συνδιοίκηση(;) Τι; ΄Ηταν ποτέ δυνατόν να φανταστεί κανείς, ότι θα γίνονταν κακοδιαχείριση και θα φτάναμε ως εδώ; Αν είναι δυνατόν!! Παρακαλώ πολύ, να προσέχουμε τι γράφουμε και να μην ισχυριζόμαστε πράγματα που δεν στέκουν στην κοινή λογική,είναι ανέφικτα και προπάντων κρίνονται εκ του ασφαλούς!! Δημοκρατία έχουμε,αυτούς έστειλε ο λαός στη Βουλή να τον εκπροσωπήσει...Τι να κάνουμε τώρα...Κατά τα λοιπά θα συμφωνήσω μαζί σου με τις επισημάνσεις σου,αλλά θα προσθέσω, ότι για να ξυπνήσει ο λαός,χρειάζεται κάποιος να το ..."ξυπνήσει"(!) Εσύ βλέπεις κάποιον στον ορίζοντα; Aυθόρμητες και χωρίς σχεδιασμό εξεγέρσεις,δεν έχουν καμιά τύχη και είναι καταδικασμένες σε αποτυχία!! Ο Θεός να μας λυπηθεί και να βάλει το χέρι του!! Τίποτα άλλο δεν μας σώζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.