23 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη στο ΜΤΣ της ΄Ενωσης Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης...


Στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μετέβη στο ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ, όπου είχε πολύωρη συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. ΤΣΕΛΕΚΙΔΗ Νικόλαο. Ο Γενικός Διευθυντής του Μ.Τ.Σ. ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τα παρακάτω θέματα: 
1). Για την σημερινή δυσχερή οικονομική κατάσταση του Ταμείου. 
2). Για την εξέλιξη της Εισαγγελικής έρευνας, για τα πραχθέντα στο ταμείο τα προηγούμενα χρόνια και ότι στο θέμα αυτό έχει ξεκινήσει και έρευνα από το ΣΔΟΕ για απόδοση ευθυνών. 
3). Ότι ζητήθηκε από τα συναρμόδια Υπουργεία Άμυνας και Δημόσιας Τάξης, η εξεύρεση πόρων για την βιωσιμότητα του Ταμείου.......>>
4). Ότι εξοφλήθηκαν όλα τα ΒΟΕΑ μέχρι και τον μήνα Δεκέμβριο 2012. 
5). Οφείλονται τα Βοηθήματα Θανάτων του Β΄εξαμήνου 2012 και του 2013. 
6). Ότι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2013 θα εξοφληθούν τα Βοηθήματα Θανάτων του Β΄εξαμήνου 2012 καθώς και τα ΒΟΕΑ του Α΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2013. 
7). Σε όλες τις αιτήσεις από 01-09-2010 και εντεύθεν για χορήγηση ΒΟΕΑ, υπάρχει μείωση κατά 25% στο συνολικό αποδοθέν ποσό. 
8). Ότι ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε ειδικά για τα ΒΟΕΑ είναι και θα είναι βιώσιμος και σήμερα διαθέτει κεφάλαιο 23.500.000 €. 
9). Ότι δυστυχώς είναι απαραίτητη και νέα μείωση των μερισμάτων, χωρίς να προσδιορίσει το ποσοστό, καθώς όπως ισχυρίσθηκε τα έσοδα από συνδρομές των εν ενεργεία κλπ υπολείπονται κατά πολύ των χορηγήσεων. Από την ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε. Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, επιδόθηκε υπόμνημα 10 βασικών προτάσεων, τις οποίες προτάσεις ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής του ΜΤΣ σχολίασε ως εξαιρετικές και θα μελετηθούν με ιδιαίτερη προσοχή. ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.