24 Δεκεμβρίου 2013

Aλλάζει πάλι μορφή καταβολής το μέρισμα του Μ.Τ.Σ.!..



ΘΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ!!

΄Υστερα από νέα από Απόφαση του Δ.Σ. του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, ανακοινώνεται ότι στις 27 Δεκεμβρίου 2013,ημέρα Παρασκευή θα καταβληθεί το μέρισμα του Μ.Τ.Σ. μηνός Δεκεμβρίου 2013 (δεδουλευμένο) και μειωμένο κατά τέσσερις (4) μήνες,όπως είχε αποφασθεί και στις 2 Ιανουαρίου 2014, το μέρισμα του Μ.Τ.Σ. μηνός...>> Ιανουαρίου 2014 (προπληρωμένο), χωρίς περαιτέρω μείωση.
Από τούδε και στο εξής η μηνιαία καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιείται προκαταβολικά την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. 
ΣΧΟΛΙΟ: Κάτι είναι κι αυτό,...κερδίζουμε ένα μήνα,αντί στις 5 Φεβρουαρίου 2013 που εδίδετο δεδουλευμένο!... 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

4 σχόλια:

  1. χρονια πολλα εγω δεν ελαβα στις 27 Δεκεμβριου μερισμα εκτος και αν το εβαλαν στις 24. Ας μου γραψει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά αγαπητέ συνάδελφε.
      Τα μερίσματα κατεβλήθησαν κανονικά στις 5 και στις 27 Δεκεμβρίου 2013,αντίστοιχα. Σήμερα (03-01-2014) κατεβλήθη και το μέρισμα μηνός Ιανουαρίου 2014. Στις 23-12-2013 κατεβλήθη η σύνταξη μηνός Ιανουαρίου 2014,στην οποία, ενδεχομένως, να συμπεριλαμβάνετο και το ποσό του μερίσματος. Μια ενημέρωση του Βιβλιαρίου στην Τράπεζα,θα λύσει την απορία σου...

      Διαγραφή
  2. Κυριε Αποστολε ενημερωσα το βιβλιαριο μου και στις 27 δεν εχει χρηματα στις 23 η συνταξη σημερα το μετοχικο και στις24 ενα μικρο ποσο.Εχω κανει και τα χαρτια για το επίδομα θερμανσης και ξερω αν ειναι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε,κάπου πρέπει να μπερδεύεσαι!..
      Εφόσον σου κατεβλήθη σήμερα το μέρισμα,πρέπει και στις 27 Δεκεμβρίου να συνέβη το ίδιο!!..Λογικά δεν εξηγείται να συνέβη το αντίθετο!!..Προφανώς το μικρό ποσό που αναφέρεις για 24 (;) Δεκεμβρίου να αντιστοιχεί στο μέρισμά σου!...Από την ενημέρωση του βιβλιαρίου σου,προκύπτουν όλες οι συναλλαγές που έχουν γίνει,τα καταβληθένα ποσά,καθώς και οι ημερομηνίες που πραγματοποιήθηκαν!..΄Αν δεν μπορείς να ερμηνεύσεις τους κωδικούς του βιβλιαρίου,στείλε στο προσωπικό μου e-mail το βιβλιάριό σου σε foto (ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ),από το οποίο να φαίνονται ΜΟΝΟ συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Δεκέμβριο 2013,για να δώ μήπως μπορώ να σε βοηθήσω...

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.