13 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ.

Την υπ αριθ΄ 6231/13-2-2014 ερώτηση κατάθεσαν σήμερα από κοινού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο,οι κ.κ.Βουλευτές των Α.ΝΕ.ΕΛ. του Ν.Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης, κ.κ. Ραχήλ Μακρή και Γαβριήλ Αβραμίδης,αντίστοιχα,σχετικά με την διπλή εφαρμογή του πλαφόν συνταγογράφησης των στρατιωτικών γιατρών.....>>
Η επιβολή πλαφόν συνταγογράφησης στους στρατιωτικούς γιατρούς, ελοχεύει τον κίνδυνο της μη εξυπηρέτησης των δικαιούχων και μη, νοσηλευομένων και προσερχομένων στα εξωτερικά ιατρεία των στρατιωτικών νοσοκομείων,ασθενών. 
Αποτελεί ένδειξη της προχειρότητας και της ανευθυνότητας του Υπουργού το γεγονός ότι αθροίζει το πλαφόν συνταγογράφησης στους στρατιωτικους γιατρούς. 
Η πράξη αυτή φανερώνει την νομοθέτηση χωρίς μελέτη, σχεδιασμό και επιμέλεια προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου τομέα.
Δείτε τη σχετική σχετική ερώτηση των ανωτέρω βουλευτών,κάνοντας κλικ ΕΔΩ:

1 σχόλιο:

  1. Η ασχετη και επικινδυνη αυτη κυβερνηση,κανει τα παντα να απαξιωσει το στρατευμα και την Αστυνομια.Φθανει αργα και βασανιστικα η ωρα της κρισης.Θα τα πουμε στις καλπες.ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.