18 Φεβρουαρίου 2014

Καθαρογράφτηκε η απόφαση του Σ.τ.Ε.!!


Με την μισθοδοσία του Ιουνίου θα ...“επιστρέψουν” τα εν ενεργεία στελέχη αλλά και Απόστρατοι που θα πάρουν τις συντάξεις τους στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012! 
Αυτά λένε οι πληροφορίες που διακινούνται από πηγές “Θεσμικών Ενώσεων” Αποστράτων που όπως λένε έχουν επαφή με Μαξιμου. 
Σωστά πολλοί θα σκεφτούν ότι σε …ελεύθερη μετάφραση αυτό μπορεί και να σημαίνει “ψηφίστε στις ευρωεκλογές όπως πρέπει” και μετά έρχονται και οι διορθώσεις......>>
Πάντως οι πηγές των Θεσμικών Ενώσεων επιμένουν ότι η απόφαση του Σ.τ.Ε.έχει ήδη καθαρογραφεί και μένει το “πράσινο φως” για την δημοσιοποιησή της. Κάτι που αναμένεται μέσα στο Μάρτιο. Με δεδομένο ότι το Γενικό Λογιστήριο χρειάζεται περίπου δυο μήνες για να αναπροσαρμόσει μισθούς και συντάξεις,προκύπτει ότι οι “διορθώσεις” θα γίνουν τον Ιούνιο.

5 σχόλια:

  1. Αφου μεσα στον Μάρτιο θα δημοσιευθεί η αποφαση του ΣτΕ,σημαινει πως θα δοθει αμεσα εντολη συμμορφωσης, απο την κυβερνηση ,προς το Γ.Λ.Κ..Σημαινει δηλαδη,πως σε καμμια περιπτωση δεν φθανουμε στον ΜΑΙΟ,μηνας εκλογων.Οποτε πρωτα θα υλοποιηθουν οι αποφασεις του ΣτΕ και κατοπιν με πληρη γνωση και νηφαλιοτητα,ισως και οργη,θα παμε στις καλπες.Οι εποχες που μας ηθελαν υποχειρια και μας ειχαν δεδομενους εχουν περασει και ανηκουν οριστικα στο παρελθον.Για να λαβουν πρεπει πρωτα να δωσουν και οχι το αντιθετο.ΑΠΟΡΙΑ,αφου εχει καθαρογραφει γιατι δεν δημοσιοποιειται αμεσως.Μηπως η Κυβερνηση ευθυνεται;Αν ειναι ετσι τοτε και παλι πρεπει να επεμβει η Δικαιοσυνη,το ΣτΕ δηλαδη,αφου δικια του ειναι η αποφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά αυτό πρέπει να συμβεί αγαπητέ συνάδελφε...Διαφωνώ όμως μαζί σου, ότι για να λάβουν οι κυβερνώντες,πρέπει πρώτα να δώσουν(;)... Σε ενδεχόμενη επιστροφή χρημάτων,δεν μας κάνουν χάρη,ούτε μας ...ευνοούν!!! Είναι χρήματα δικά μας και οφείλουν να μας τα επιστρέψουν!! Υπόψη ότι η όλη ενέργεια εάν γίνει πράξη κρύβει ιδιοτέλεια,καθότι γίνεται ενόψει εκλογών!! Οι δικαστικές αποφάσεις σίγουρα πρέπει να γίνονται σεβαστές και εφαρμόσιμες,δεν μπορεί όμως να γίνουν μέσο πίεσης προς τη κυβέρνηση,διότι την αποκλειστική αρμοδιότητα εφαρμογής την έχει αυτή!...Μη ξεχνάς ότι και κατά το παρελθόν έχουν εκδοθεί ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις υπέρ ημών,όπως και γι΄άλλους κλάδους εργαζομένων, αλλά η κυβέρνηση με διάφορες προφάσεις,δεν συνεμμορφώθη!!

      Διαγραφή
  2. Καλημερα,κ.Απόστολε. Αυτο ακριβώς εννοούσα δεν μαε κανουν χάρη τα κλεμενα πρεπει να μας επιστρεψουν και θα τα επιστρεψουν, θέλουν δεν θέλουν.Ετσι απλα.Να τα δωσουν εστω και αν υπαρχει ιδιοτέλεια.Τις εκλογες εννοώ. Γιατι ποτέ οι πολιτικοι,η δηθεν άρχουσα τάξη, τα τζάκια και οι κουστούματοι δεν αγάπησαν τον λαό.Κινούνταν παντα βαση το συμφέρον τους και παντα με ιδιοτέλεια.Ισως να ειναι η αρχή της πολιτικής τους συντριβής. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μάρτιος πέρασε και ήρθε ο Μάιος ..... μας δουλεύουν κανονικά...... οι διαπλεκόμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο αγαπητέ συνάδελφε!!
      Αλλά και να δικαιωθούμε,μας απειλούν με ισοδύναμα μέτρα(!)...
      Δλδ από το ένα χέρι θα μας τα δώσουν και από το άλλο θα μας τα πάρουν!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.