23 Μαρτίου 2014

Στις 9 Μαΐου εισπράττουν το κοινωνικό μέρισμα οι ένστολοι και στις 18 ψηφίζουν!!!



Εφάπαξ βοήθημα το πρωτογενές πλεόνασμα, το ύψος του οποίου δεν ανακοινώθηκε ακόμη, προκειμένου να καλλιεργηθεί και η σχετική προσμονή, θα μοιραστεί τελικώς σε 64.065 ένστολους, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών. 
Η ημερομηνία καταβολής ορίστηκε η 9η Μαίου 2014, που μόνο τυχαία και άσχετη με την διπλή εκλογική αναμέτρηση του Μαίου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί!! 
Έτσι, οι 64.065 ένστολοι θα πάνε με ..."γεμάτους" τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στην κάλπη (;).......>>
Δικαιούχοι θα είναι όσοι έχουν μεικτές αποδοχές κάτω των 1500 €, χωρίς στο όριο αυτό να περιλαμβάνονται τα νυχτερινά και τα πενθήμερα.
Οι δικαιούχοι: 
26.525 είναι αστυνομικοί 
2.315 λιμενικοί. 
1.480 από το Πυροσβεστικό Σώμα και 
33.745 του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 
Το επίδομα θα δοθεί, εφάπαξ χωρίς κρατήσεις και φόρους, με βάσει το μηνιαίο εισόδημα που είχαν τον Ιανουάριο του 2014 ΠΗΓΗ: fpress.gr

3 σχόλια:

  1. Φανταστειτε τον ενστολο με σειρα 64.066.Πως θα μπορεσουν να το δικαιολογησουν,τι θα πουν;Σας πληροφορω τιποτα.Δεν τους ενδιαφερει.Αυτοι νοιαζονται μονο για τον εαυτο τους και την τσεπη τους.Δεν μας μενει τιποτα πια,παρα η ελπιδα και η ψηφος.Ισως η ψηφος με θυμο τους κανει και συνελθουν,που δεν το νομιζω.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΟΧΙ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι θα βρούν να του πούν...
      Από δικαιολογίες καλά πάμε!!

      Διαγραφή
    2. κυριοι συναδελφοι τα σωματα ασφαλειας ξυπνησαν στις 9 μα-ι-ου θα παρουν μεν το επιδομα αλλα για να πληρωσουν την κηδεια των κυβερνοντων στις 18 μα-ι-ου--------π-α κομοτηνη

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.