16 Μαΐου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18-05-2014.



Στην εκλογική διαδικασία των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών,συμμετέχουν μέλη και παιδιά μελών του Συνδέσμου μας:.....>>

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ:
1. ΓΚΟΤΗ Δέσποινα. 
2. ΔΙΒΑΝΗ Ελένη. 
3. ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ Κωνσταντίνος. 
4. ΜΠΕΤΣΙΟΣ Νικόλαος. 
5. ΚΟΥΤΣΩΝΑ Τριανταφυλλιά. 
6. ΠΟΥΛΙΟΥ Ελένη. 
7. ΤΣΙΜΠΩΝΗ Αικατερίνη. 
8. ΜΠΑΡΑΣ Νικόλαος και 
9. ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ Στέφανος. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: 
ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ Χρήστος.

8 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ; ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Η ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΖΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικιο συνσδελφε.Τα εισοδηματα του 2013 σε σχεση με αυτα του 2012,για μενα προσωπικα,μειωθηκαν κατα 4500 ευρω.Και εχει το θρασος ο κ.Σαμαρας να ζητα την ψηφο μας,δια μεσου υποψηφιων συναδελφων.Αφηστε που για λογους καθαρα προεκλογικους και διαισθανομενος την οργη των ενστολων,μπροστα στις καμερες εκανε χειραψια με συναδελφους της ομαδας ΔΙΑΣ.Επαναλαμβανω συναδελφε,εχεις απολυτο δικιο.Αν με την ψηφο μας στηριξουμε τον εχθρικο για μας,δηθεν πρωθυπουργο,ειναι σαν να του λεμε ΜΠΡΑΒΟ καλα εκανες και μας μειωσες τους μισθους και τις συνταξεις.Θα σε ξαναψηφισουμε για να μας κανεις και αλλες μειωσεις.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ,ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ.ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.Αποστολε,κατι εκτος θεματος.Το Γ.Λ.Κ.ανακοινωσε πως η συνταξη μηνος ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 θσ πιστωθει την 30 ΜΑΙΟΥ 2014,η οποια ομως εινσι η τελευταια εργασιμη και οχι η προτελευταια.Μηπως εγινε λαθος;η αλλαξε παλι η ημερομηνια καταβολης της συνταξης;Ουτε μια ανακοινωση σωστη δεν μπορουν να βγαλουν;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου αγαπητέ συνάδελφε. ΄Οντως η 30-05-2014 είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα,διότι η 31/05 είναι αργία (Σάββατο).Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την ημερομηνία καταβολής των συντάξεων και ισχύει η προτελευταία εργάσιμη ημέρα.΄Αν τώρα το Γ.Λ.Κ.την ερμηνεύει κατά το δοκούν,δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω...Πάντως αυτά είναι λεπτομέρειες,άλλα είναι που μας καίνε!...

      Διαγραφή
  4. Συνάδελφε άσε τον καναπέ και τα ευχολόγια. Ήλθε η ώρα που πρέπει να δείξουμε τη δύναμη μας και ότι πάψαμε να είμαστε δεδομένοι. Μια ομάδα συναδέλφων τόλμησε να μπει μπροστά. Κατεβάζει ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές με το όνομα ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Ας ενώσουμε τη φωνή μας μαζί τους. Ας γίνουμε όλοι εμείς οι αγγελιαφόροι ώστε να ενημερώσουμε συναδέλφους, φίλους και γνωστούς ότι έχουν την άλλη επιλογή στις ευρωεκλογές, τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Στόμα με στόμα μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη. Είμαστε πολλοί. Εμπρός για την ΝΙΚΗ με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
    Αν σε εκφράζει αυτό το μήνυμα διαβίβασε το όπου μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ασχετη και αστοχη η αρχη του σχολιου σου,συναδελφε.Ουτε του καναπε ειμαι,ουτε ευχολγισ διατυπωσα.Να εισαι πιο προσεκτικος.Αν προσπαθησες με αυτον τον τροπο να κεντρισεις το ενδιαφερον μου για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ σας,ατυχησες.Καλη επιτυχια,αλλα χωρις εμενα.Πολλες φορες ειναι καλυτερα να μην λες τιποτα,αλλα οταν λες κατι να προσεχεις πως το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνάδελφε δεν αναφερόμουν στα προηγούμενα σχόλια. Ήταν γενική η παρατήρηση μου. Νομίζω ότι σε αυτές τις εκλογές μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε "δεδομένοι". Να κάνουμε μια προσπάθεια, όλοι εμείς που χρόνια τώρα χαστούκια, να βγούμε στην επιφάνεια και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο. Την αξιοπρέπεια που μας έκλεψαν με την καθημερινή απαξίωση μας. Προσωπικά ούτε διεκδικώ, ούτε συμμετέχω ενεργά στο κόμμα. Ένας από όλους μας είμαι που διεκδικώ τίμιο ψωμί για τα παιδιά μου. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ μου δίναι την ευκαιρία να εκτονώσω την οργή μου πριν το εγγεφαλικό. Ζητώ συγνώμη αν το πήρες προσωπικά. Η ψήφος είναι ελεύθερη. Καλό βόλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ Η ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΛΟΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ, ΘΑ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.