31 Μαΐου 2014

Ηλεκτρονικά πλέον η ανανέωση των βιβλιαρίων Υγείας...


Τέλος στη θεώρηση των βιβλιαρίων Υγείας και την ταλαιπωρία χιλιάδων ασφαλισμένων όλων των Ταμείων βάζει το Υπουργείο Απασχόλησης, καθώς μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες αποφασίστηκε ότι από  τις 10 Ιουνίου, η ενέργεια αυτή θα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά.......>>
Με βάση το πρόγραμμα «Άτλας» τα ασφαλιστικά ταμεία θα ενημερώνουν από τον επόμενο μήνα άμεσα τα Δημόσια Νοσοκομεία και τους παρόχους Υγείας για το ποιος ασφαλισμένος δικαιούται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

4 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ,ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΙΣΜΕΝΩΝ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο αγαπητέ συνάδελφε! Απλά η θεώρηση των Βιβλιαρίων νοσηλείας θα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά... Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα επ΄αυτού.

      Διαγραφή
  2. Σωστα.Οι ενδιαφερομενοι δεν θα ενημερωνονται;Εκτος και εαν το βιβλιαριο αντικατασταθει με καρτα,οποτε δικαιολογειται.Αλλα και παλι,δεν μπορει,θα υπαρξει καποια ιστοσελιδα του ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ μεσω της οποιας θα μπορουμε να ενημερωνομαστε,στην ακραια περιπτωση δηλ.που η Πολιτεια μας ξεχασει.Δεν μας εχει συνηθισει αλλωστε σε τετοια.Θα δουμε.Πολλα καινα δαιμονια εισαγουν στη ζωη μας και μαλλον δεν θα αποφυγουν το κωνειο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή συνάδελφε σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα. Αυτή είναι απλά μια ανακοίνωση για τις προθέσεις του Υπουργείου Υγείας,σχετικά με τις θεωρήσεις των βιβλιαρίων νοσηλείας. Δεν ισάγουν δαιμόνια,...πρόοδο έχουμε!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.