.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

28 Ιουλίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Α.Σ.Α ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΑΠΑΣΑ...ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 
ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 
ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 54 – 104 31- ΑΘΗΝΑ 
 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 52 28 253 

 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -ΔΗΛΩΣΗ 

Προς:1).Εξοχότατο πρωθυπουργό της Ελλάδος, 
κύριο Αντώνιο Σαμαρά. 
                          2). Αξιότιμους κ.κ. Βουλευτάς, του Β΄Θερινού Τμήματος 
της Βουλής των Ελλήνων. 

     Εξοχότατε Πρωθυπουργέ, κύριοι Βουλευτές. 

1]. Ως γνωστόν η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με τις υπ’ αριθμ. 2192-2196/2014 αποφάσεις της έκρινε ως αντισυνταγματικό το Νόμο 4093/2012, καθώς δέχθηκε ότι οι διατάξεις του, με τις οποίες μειώθηκαν οι αποδοχές των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και, μάλιστα, αναδρομικώς από 01-08-2012, αντίκεινται προς την απορρέουσα εμμέσως από τις διατάξεις των άρθρων 45, 23 παρ.2 και 29 παρ.9 του Συντάγματος αρχή της ιδιαίτερης μισθολογικής μεταχειρίσεως των στρατιωτικών (Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας) καθώς και προς τις συνταγματικές διατάξεις των άρθρων 4 παρ.5 και 25 παρ. 4.......>>
2].Ειδικότερα:σύμφωνα με την Σ.τ.Ε. 2192/2014 Ολομέλεια: «……. Δεν εξετάσθηκε επίσης, (εν. από Κυβέρνηση-Νομοθέτη), αν οι αποδοχές των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας παραμένουν, και μετά τις νέες μειώσεις, επαρκείς για την αντιμετώπιση του κόστους αξιοπρεπούς διαβίωσης τους και ανάλογες της αποστολής τους... σε περιπτώσεις παρατεταμένης οικονομικής κρίσεως, ο κοινός νομοθέτης δύναται να θεσπίσει μέτρα περιστολής των δημοσίων δαπανών που συνεπάγονται σοβαρή οικονομική επιβάρυνση μεγάλων κατηγοριών του πληθυσμού και, ιδίως, όσων λαμβάνουν μισθό ή σύνταξη από το Δημόσιο ταμείο λόγω της άμεσης εφαρμογής και αποτελεσματικότητας των επιβαλλομένων σε βάρος τους μέτρων για τον περιορισμό του δημοσίου ελλείμματος. Η δυνατότητα, όμως, αυτή δεν μπορεί να είναι απεριόριστη αλλά έχει ως όριο τις αρχές της αναλογικότητας, της ισότητας στην κατανομή των δημοσίων βαρών και του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».
2]. Εν κατακλείδι με τις ανωτέρω αποφάσεις κρίθηκε ως παράνομη η νομοθέτηση των επίμαχων διατάξεων, με τις οποίες μειώθηκαν για πολλοστή φορά οι συντάξιμες αποδοχές μας, γεγονός που δημιουργεί την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης της διαταραχθείσας ισορροπίας των ηθικών και κοινωνικών αξιών, όχι μόνο στο ατομικό επίπεδο το δικό μας, αλλά και γενικότερα σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς υπήρξε κατάφωρη παραβίαση των αρχών της νομιμότητας και του κράτους δικαίου, γεγονός που απαιτεί άμεση επανόρθωση.
3]. Δυστυχώς μέχρι σήμερα και παρά τις υποσχέσεις, δεν είδαμε κάποια νομοθετική κίνηση εκ μέρους της Κυβέρνησης Σας, ως είχατε νομική, ηθική αλλά και πολιτική υποχρέωση προς την κατεύθυνση άμεσης εφαρμογής των ανωτέρω αποφάσεων του Σ.Τ.Ε. και άρση των αδικιών και των δυσμενών διακρίσεων που υπέστημεν. 
4].  Εξ αντιθέτου επιχειρείτε, σε αντίθεση με το γράμμα αλλά και το πνεύμα των ανωτέρω αποφάσεων του Σ.τ.Ε. και νέα μείωση στα ελάχιστα εισοδήματα μας, με τρόπο έμμεσο και ειδικότερα με την ενσωμάτωση του βιώσιμου Ταμείου Επικουρικής μας Ασφάλισης (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α) στο αμφιβόλου βιωσιμότητας ΕΤΕΑ, γεγονός που θα έχει εκτός των άλλων και νέα απομείωση ή και εξαφάνιση της ήδη πενιχράς επικουρικής μας σύνταξης. 

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι βουλευτές: 

Επειδή με τις μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων χρόνων έχετε οδηγήσει τα χαμηλά οικονομικώς στρώματα του Ελληνικού λαού και όλους εμάς στην πλήρη εξαθλίωση, την φτώχεια και την απελπισία. 
Επειδή πολλοί εξ' ημών έχουν υπαχθεί ήδη στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά για να γλυτώσουν τα φτωχικά τους αλλά και για να διαφύγουν την πείνα και το βιολογικό θάνατο, που θα συνέβαινε με τα βεβαιότητας για τους ίδιους και τα παιδιά τους, αν συνέχιζαν να πληρώνουν τους τραπεζίτες.
Σας καλούμε για ύστατη φορά να σταματήσετε επιτέλους να μειώνετε έτι περαιτέρω τα ελάχιστα πλέον εισοδήματα εκείνων των ανθρώπων που στερήθηκαν βασικά ατομικά δικαιώματα για δεκαετίες, σε σύγκριση με όλους τους άλλους Έλληνες αλλά και που υπερασπίστηκαν την ασφάλεια και την τάξη του πολίτη, με κίνδυνο της ζωής και της σωματικής τους ακεραιότητας, μαχόμενοι καθημερινά το κοινό και το οργανωμένο έγκλημα, τα τελευταία χρόνια.
Ύστερα από τα ανωτέρω με την παρούσα, κύριε Πρωθυπουργέ, σας θέτουμε πλέον ενώπιον των ευθυνών σας, τόσον εσάς αλλά και όλους τους βουλευτές του Β΄Θερινού Τμήματος της Βουλής, το οποίο καλείτε να ψηφίσει στις 08-08-2014, την ενσωμάτωση του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο Ε.Τ.Ε.Α
Οι ευθύνες σας, εκτός από γενικές-πολιτικές, είναι πλέον και ατομικές ποινικές, παράβαση καθήκοντος 259, αλλά και αστικές, άρθρο 105 Εις ΝΑΚ, καθώς εκ προθέσεως και εν γνώσει σας πλέον όχι μόνον δεν εφαρμόζετε τις προρρηθείσες αποφάσεις του Σ.τ.Ε. αλλά συνεχίζετε να περιφρονείτε τον στυλοβάτη των Δημοκρατικών Θεσμών, την Δικαιοσύνη, που έθεσε όριο, με τις ανωτέρω αποφάσεις του Σ.τ.Ε. σε κάθε νέα νομοθέτηση, ως η επιχειρούμενη ενσωμάτωση του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο Ε.Τ.Ε.Α. που θα κατατείνει άμεσα ή έμμεσα σε νέα μείωση των ήδη πενιχρών συντάξιμων αποδοχών μας, τις αρχές της αναλογικότητας, της ισότητας στην κατανομή των δημοσίων βαρών και του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 
                                          
                                                      Αθήνα, 28 Ιουλίου 2014 

Μ Ε  Τ Ι Μ Η 

  Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                  Ο   Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ  

 ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας                         ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος

7 σχόλια:

 1. ΑΛΗΤΕΣ ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ-ΙΟΥΔΕΣ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΤΑΣΤΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 1993 Ο ΑΛΛΙΘΩΡΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΙΑ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ενταξει κυριοι υπαρχει ενα κομα που λεγεται συριζα και ειναι η αξιωματικη αντιπολιτευση αραγε τι λεει για ολα αυτα που μας κανει η ν-δ τι θα κανει για μας αν γινει κυβερνηση μεχρι τωρα δεν ακουσα τιποτα π-α κομοτινη

   Διαγραφή
  2. Προφανώς συνάδελφε μια από τα ίδια!!
   Συνηθισμένοι είμαστε εξ΄άλλου στον εμπαιγμό...

   Διαγραφή
  3. γιαυτο και θα ψηφισουμε αλλο κομα για να δουνε οτι τους φυγαμε απο την βλακεια και την εγκληματικη αδιαφορια τους και να ξεχασουν οτι εμεις ειμαστε οι σιγουροι ψηφοφοροι τους π-α κομοτηνη

   Διαγραφή
 4. Αυτό το ένδοξο και εύρρωστο ταμείο ΕΤΕΧ αν θυμούνται οι παλιοί συνάδελφοι λεηλατήθηκε για πρώτη φορά από την ακατανόμαστη ενοποίηση με το την νέα ΕΛ.ΑΣ. το 1984 από τον "περίφημο" ΥΠΟΥΡΓΟ ΛΑΛΙΩΤΗ που πήρε όλο το πλεόνασμα του Ταμείου ως ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ και το έβαλε στο Υπουργείο του ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ & ΑΘΗΤΙΣΜΟΥαλλά και πάλι χάρη στους αξιους συναδέλφους έχει πλεόνασμα οπότε μετά ακριβώςαπο 30 χρόνια ομοιδεάτους του που συγκεκυβερνουν με τη Ν.Δ.το αποτελείωνουν στις 1-1-2015 και θέλω να κανείς ξέρει να μου πεί (γιατί εγω το ξέρω από τον πατέρα μου) ποια περίοδο οι ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΙΕΡΕΙΣ αναγνωρίσθηκαν ως Δημόσιοι Υπάλληλοι και απαντες τοτε ευημερήσαμε. Περιμενω απάντηση !!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.