12 Ιουλίου 2014

Αναβλήθηκε για την άλλη Τρίτη - Τετάρτη η συνάντηση για την απόφαση του Σ.τ.Ε.!!

Αγωνία, αλλά και συκρατημένη αισιδιοξία. 
Με αυτές τις λέξεις κορυφαίο στέλεχος του ένστολου συνδικαλισμού σκιαγράφησε στο τα κυρίαρχα συναισθήματα που επικρατούν αυτές τις ώρες, καθώς πρν από λίγο τούς έγινε γνωστό από το Υπουργείο Οικονομκών, ότι αναβάλλεται για την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη το ραντεβού τους με τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη. 
Από το Σύνταγμα, τους έγινε γνωστό ότι υπάρχει επιθυμία για συνάντηση των δύο πλευρών ώστε να τους γίνει γνωστό τί τελικά θα κάνει η κυβέρνηση με την αποφαση του ΣτΕ. 
Ως πρόβλημα όμως τέθηκε η παρουσία της τρόκας και οι απανωτές συσκέψεις- διαπραγματεύσεις για πολλά και διάφορα ζητήματα, μεταξύ των οποίων και το μισθολογικό των ένστολων.....>>
Στην πλευρά των εκπροσώπων του ένστολου προσωπικού επικρατεί πλέον δάχυτη αισιοδοξία, καθώς το νέο ραντεβού δεν θα γίνει με τον κ. Σταϊκούρα, όπως αυτό που είχε προηγηθεί πριν από μια εβδομάδα, αλλά με τον ίδιο τον υπουργό, γεγονός που αναπτερώνει τις ελπίδες ότι κάτι σημαντικό κα ουιώδες θα τους ανακοινωθεί. 
Μάλιστα θεωρούν πολύ πιθανό, ότι θα ανακοινωθεί η συμμόρφωση με τις "ντιρεκτίβες" του Σ.τ.Ε. από την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε από τότε ίσως η μισθολογική κατάσταση των ένστολων επιστρέψει στα προ του Αυγούστου του 2012 επίπεδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα δημοσιονομκα του κράτους.
Κανείς όμως δεν μπορεί να γνωρίζει ή να αποκλείσει, ότι δεν θα τους ανακοινωθούν και κάποιες αντισταθμιστικές απώλειες.
Έτσι, η αγωνία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη, οπότε και ο κ. Χαρδούβελης θα επιδαψιλεύσει νέα και εξελίξεις για το ένστολο προσωπικό.ΠΗΓΗ:

5 σχόλια:

  1. Επιτελους,ας γινει αυτη η συναντηση πια.Τι αγωνια ειναι αυτη.Τοση σπουδη,για να εφαρμοσουν κατι το νομιμο,κατι το τελειως απλο ως προς την εφαρμογη του.Αναμονή και κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙΣ Ο ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ . ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΕΦΥΓΑ...........................ΖΩ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Τριτη και η Τεταρτη περασαν.Επιτελους,κ.Αποστολε,εγινε η περιβοητη συναντηση;και εαν ναι,τι αποφασιστηκε;ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε έως αυτή την ώρα δεν έχω καμιά πληρφορόρηση σχετικά με την προγραμματισθείσα για χθές συνάντηση του ΥΠΟΙΚ με τους εκπροσώπους των Αποστράτων.
      Δεν γνωρίζω άν πραγματοποιήθηκε τελικά...
      Αναμένουμε...

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.