22 Αυγούστου 2014

Προσφυγή της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του Σ.τ.Ε...

Συνάδελφοι η Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. συνεχίζοντας την άνιση μάχη με τους κυβερνώντες και με στόχο την άμεση υλοποίηση της απόφασης του Σ.Τ.Ε. προσυπογράφει, υιοθετεί και δηλώνει αλληλέγγυα στις ενέργειες των Ομοσπονδιών των ενεργεία συναδέλφων μας (ΠΟΑΞΙΑ – ΠΟΑΣΥ) οι οποίες καταγράφονται στο ακόλουθο κείμενο: «Στις 5/9/2014 συζητείται στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ η προσφυγή μας.....>>
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
 Σας ενημερώνουμε ότι η πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών μας για προσφυγή στο Τριμελές Συμβούλιο Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικράτειας, έτυχε άμεσα θετικής ανταπόκρισης: Ο Πρόεδρος του Σ.τ.Ε. κ. Σωτήριος ΡΙΖΟΣ, ήδη με Πράξη του καλεί τον Υπουργό Οικονομικών και κάθε άλλη αρμόδια αρχή, να καταθέσουν τις απόψεις τους και τους λόγους για τους οποίους δεν συμμορφώθηκαν στις σχετικές αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ, αναφορικά με τις αποδοχές των ενστόλων. 
Ως ημερομηνία συζήτησης των αιτήσεων μας, που κατατέθηκαν δια των νομικών μας συμβούλων κ.κ. Χαρ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ και Ρ. ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗ, ορίζεται η Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 13.00. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πρόεδρος του Σ.τ.Ε, συντμεί τις προθεσμίες του Νόμου και ορίζει εισηγητή σύμβουλο και δύο βοηθούς εισηγητές, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος ως προς την εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων.
Η εξέλιξη αυτή, σε ό,τι μας αφορά, αποδεικνύει την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα της Δικαιοσύνης, αλλά και ότι η νομική μεθοδολογία και συνδικαλιστική τακτική των Ομοσπονδιών μας κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, με στόχο την πλήρη και ταχεία δικαίωση των συναδέλφων. 
ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!»

3 σχόλια:

  1. και αν δεν παει ο κ γκικας για να καταθεσει τις αποψεις του γιατι δεν συμμορφωθηκε που σιγουρα δεν θα παει τοτε τι κανουμε η γνωμη μου ειναι οτι ειτε με εκτακτες συνελευσεις οι τοπικοι συνδεσμοι ειτε απο μονοι τους να παρουνε αποφασεις να επισκεφθουν τους τοπικους κυβερνητικους βουλευτες και να τους κανουνε γνωστο οτι θα πρεπει να ενημερωσουνε την κυβερνηση τους οτι στις επομενες εκλογες θα τους φερθουμε αναλογα και να ξεχασουν την εποχη των σιγουρων ψηφων επισης να επισκεφθουν και τους τοπικους βουλευτες της αντιπολιτευσης να πιεσουν μεσα στην βουλη γιατι και απο αυτους μεχρι τωρα δεν ακουσαμε τιποτα π-α κομοτηνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως η ημερομηνια συζητησης επεται των εγκαινιων της Δ.Ε.Θ (δεν γνωριζω ποτε ακριβως ειναι) απο τον πρωθυπουργο,οπου θα ανακοινωσει,οπως ακουγεται, με καθε επισημοτητα (για ευνοητους λογους) τις αποφασεις του για το δικο μας θεμα;Μηπως παλι οχι;Μηπως,μηπως,πολλα μηπως.Το γεγονος ειναι ενα.Αυτη η κυβερνηση,αυτος ο πρωθυπουργος,αυτος ο αντιπροεδρος της κυβερνησης,εχουν απωλεσει προ πολλου την εμπιστοσυνη και υποστηριξη μας.Κατορθωσαν (δεν προσπαθησαν βεβαια και πολυ) να μας φερουν απεναντι τους.Εδειξαν πως δεν τους ενδιαφερουμε ως ομαδα εργαζομενων και προσπαθησαν με την απαξιωση να μας το αποδειξουν και το κατορθωσαν.Θα υποστουν βεβαια τις συνεπειες των πραξεων τους,αλλα και αυτο δεν τους ενδιαφερει,δεν τους αγγιζει,γιατι απλουστατα δεν τους απασχολει η υστεροφημια τους.Οι εντολες ηταν σαφεις,ξεκαθαρες.Χτυπαμε και φευγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι και θέμα Δημοκρατίας η ΜΗ συμμόρφωση στις αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου.Ή σεβόμαστε τους θεσμούς και τους Νόμους ή δεν τους σεβόμαστε.

    Το ζήτημα δεν είναι Δίκαιο ή άδικο,αλλά ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ή ΜΗ ΣΥΝΑΤΓΜΑΤΙΚΟ.΄Όταν είναι Αντισυνταγματικό οφείλει εκείνος που παραβίασε το Σύνταγμα να επανορθώσει με την κατάργηση του Αντισυνταγματικού Νόμου.Τελεία και Παύλα.ΌΧΙ πολιτικοκομματικές σκοπιμότητες ,λαϊκισμούς και τα παρόμοια.
    Σωτ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.