7 Αυγούστου 2014

Η ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!


Η μείωση του μερίσματος έτους 2014, που υπογράφεται από τον κ. ΥΦΕΘΑ, έγινε μετά από απόφαση του ΔΣ/ΜΤΣ (Υπ’ Αριθμ. 16/4/31-7-2014 Πρακτικό ΔΣ/ΜΤΣ) και επί του Εισηγητικού Σημειώματος ο κ. ΥΦΕΘΑ προέβη στο παρακάτω σχόλιο:  
«Κύριο μέλημα του Μ.Τ.Σ. πρέπει να είναι ο μηδενισμός του υφιστάμενου ελλείμματος και η επίτευξη του στόχου από το έτος 2017 να είναι σε θέση να διανέμει στους δικαιούχους τα καθαρά έσοδα της προηγούμενης χρήσης, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία (ΑΝ 559/1937). 
Στην παρούσα φάση η......>>
μείωση του μερίσματος είναι αναπόφευκτη βάσει των περιορισμών που θέτει η νομοθεσία. 
Με την αναμενόμενη ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων (ΒτΕ) των προτεινόμενων διατάξεων, το Ταμείο να υποβάλλει εισήγηση για τη διόρθωση της τιμής μεριδίου τουλάχιστον στα επίπεδα του έτους 2013 (τιμή μεριδίου 5,1999 €), καθόσον όπως προκύπτει από τα Αποτελέσματα Α’ εξαμήνου θα έχει αφενός τη δυνατότητα, αφετέρου θα είναι σε θέση να καλύψει και μέρος του ελλείμματος»
                                                
                                             Εκ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

7 σχόλια:

  1. Αποστολε γιατι δεν καταλαβαινω αυτα που γραφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάμε για νέα μείωση 20% περίπου!!!
      Η «κωλυσιεργία» από την κυβέρνηση, ως προς την εισήγηση που υπήρχε από το Δ.Σ του ΜΤΣ στο Υπουργείο, για την μείωση του ετησίου αποθεματικού κεφαλαίου του Μ.Τ.Σ. από 32.000.000 € σε 20.000.000 € ,έφερε την νέα μη αναμενόμενη μείωση του μερίσματος!! Αντε και εις ανώτερα!!

      Διαγραφή
  2. εγω καταλαβαινω οτι μλλον θα αυξηθει το μερισμα αλλα επειδη πηγα να πνιγω μολις περασε απο το μυαλο μου δεν τολεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμμια καλη ειδηση υπαρχει κ.Αποστολε; Τι γινεται με τα αναδρομικα;Τι γινεται με την επαναφορα των μισθων και συνταξεων στα επιπεδα ΙΟΥΛΙΟΥ 2012;Τι γινεται με τα Ταμεια μας;Εκτος απο αυτα εχουμε να σκεφθουμε και να πληρωσουμε τον ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ,τον ΕΝΦΙΑ,τις δοσεις,το δανειο για το σπιτι,την ανεργια των παιδιων μας,το καταστροφικο εμπαργκο της Ρωσιας,τις εστιες πολεμου στη γειτονια μας(ε,για αυτο δεν ευθυνονται οι κυβερνωντες),την αυξηση παρακρατησης φορου(βρηκαν περιοδο να την κανουν-υποπτο) αφου το ποσο ειναι, μεχρι τον Δεκεμβριο, σχεδον η μιση χρεωση ΕΝΦΙΑ για παρα πολλους απο εμας,η αυξηση της τιμης της βενζινης(ιδιως τωρα το καλοκαιρι-υποπτο),η εγκληματικη αδιαφορια Σαμαρα-Βενιζελου για τα βασανα του λαου.Πως μας κατηντησαν ετσι;Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ,κ.Αποστολε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουέν νεώτερο αγαπητέ συνάδελφε!!
      ΄Οπως βλέπεις όλα είναι εναντίον μας!!!
      Ψηφίστηκε και το πολυνομοσχέδιο για το ΤΕΑΠΑΣΑ και πάει λέγοντας η δουλειά!! Πράγματι ο Θεός να βάλει το χέρι του!!

      Διαγραφή
  4. Ποσα χρηματα θα ειμαστε Μειον παλι ρε παιδια...?εχω μπερδευτει....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.