6 Σεπτεμβρίου 2014

Η "ΑΛΛΗ" ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗ Δ.Ε.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


Το φιλότιμο των αστυνομικών και την αυταπάρνηση των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, εξήρε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, εγκαινιάζοντας τα περίπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 
Στον χαιρετισμό του στα εγκαίνια του πληροφοριακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ ο υπουργός μετέφερε τη βούλησή του για την οικοδόμηση μιας αστυνομίας «που ακούει τον πολίτη».  
Ακόμη, δεσμεύθηκε πως «τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών σε όλα τα επίπεδα, τα οποία απορρέουν και από τη δικαίωσή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, θα αρχίσουν να υλοποιούνται σε μεγάλο βαθμό και άμεσα»......>> 
Λίγο αργότερα, εγκαινιάζοντας το περίπτερο της Πυροσβεστικής, ο κ. Κικίλιας διαβίβασε στον αρχηγό του Σώματος, αντιστράτηγο Βασίλη Παπαγεωργίου, την ευγνωμοσύνη της κυβέρνησης για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβαν φέτος οι πυροσβέστες στη «μάχη» με τις φωτιές για την προστασία των πολιτών, των περιουσιών τους και του φυσικού πλούτου της χώρας. 

3 σχόλια:

  1. Το αμεσα,κ.Κικιλια,ποτε οριζεται;Και γιατι μερος μονο;Δεν θελουμε συγχαρητηρια και σφιξιμο χεριων.Θελουμε εργα και γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μισθολογιο των δικαστικων υλοποιηθηκε αμεσα γιατι ειναι συνδεδεμενο με των βουλευτων και θα παρουν και οι βουλευτες τις αυξησεις που τους αναλογουν οπως και ο κ κηκιλιας εμεις παχεια λογια τον σεπτεμβριο στην εκθεση που ειναι παχειες οι μυγες ομως αν θα συνεχισουν αυτην την τακτικη με εμας τοτε και την ημερα των εκλογων που ειναι πολυ κοντα θα τους φερθουμε αναλογα π.α κομοτηνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ .ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΙΣ ΚΩΛΟ ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.