7 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΣ:ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ Ε.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ...

Πρόεδρος Π.Ο.Ε.Σ. κ. Α. ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ προς Κεγκέρογλου (Υφυπουργό Εργασίας): κε Υπουργέ, τα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι επικουρικά. 
Με το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή και επειδή βρισκόμαστε στην περίοδο των ρητρών καθιερώθηκε, και επειδή μιλάμε για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η ρήτρα του αξιόμαχου. 
Ήδη δεν καταβάλλονται εφάπαξ παροχές, λόγω του ότι αναμένεται ερμηνευτική εγκύκλιο από το Υπουργείο Εργασίας. Αφού το Υπουργίο Εργασίας δεν έχει εμπλοκή στο θέμα.....>>
γιατί αναμένεται ερμηνευτική εγκύγκλιο από αυτό; Ένα ξερό ναι ή όχι, κε Υπουργέ. 
Υποκρύπτεται δρομολογούμενη ενέργεια για υπαγωγή των Μετοχικών Ταμείων στο Υπουργείο Εργασίας; 
Κεγκέρογλου: Το ξέρω ότι τα Μετοχικά Ταμεία δεν είναι επικουρικά. Δεν γνωρίζω το θέμα. Δεν νομίζω ότι θα εμπλακεί το Υπουργείο Εργασίας.Δείτε το χετικό video,κάντοντας κλικ ΕΔΩ:

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο Κ. ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΛΠ.ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ Η ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομιζω,δεν ξερω.Ειναι υπευθυνοι ανδρες αυτοι,που διαχειριζονται το παρον και το μελλον του τοπου;Πολιτικοι του χειριστου ειδους ειναι.Ασχετοι,αδαεις,πονηροι,κουτοπονηροι,συμφεροντολογοι,δεινοσαυροι μιας αλλης εποχης,που μας καταδυναστευουν ακομα.Πρωθυπουργευων και αντιπροθυπουργευων,σκληροι και ακαρδοι.Ψευτοτσαμπουκαδες,ψευτοπολιτικοι,ψευτανθρωποι.Μας σωζουν και γιαυτο ζητουν μονο απο εμας θυσιες,αυτοι τιποτα.Φιγουρατζηδες και λεβεντες μπροστα στις καμερες,με βαρυγδουπες δηλωσεις.Προσκυνημενοι και ραγιαδες στα τραπεζια της αχρηστης Ευρωπης,που δηθεν δεν μπορει να σωσει μια χωρα σαν την δικια μας,απο ενα χρεος που αυτοι τεχνητα και υπουλα δημιουργησαν.Δηθεν θεοσεβεις ηγετες που δεν εχουν ιερο και οσιο.Ολη η Ελλαδα κρεμονταν απο τα χειλη του πρωθυπουργου στην ΔΕΘ και το μονο που ακουσαν ηταν ενα μεγαλο ΤΙΠΟΤΑ.Δεν μπορει,κατι συμβαινει με αυτον που κανει τον πρωθυπουργο.Μαλλον δεν επιθυμει πλεον την θεση του και βιαζεται να την παραχωρησει.Προδιδοντας ολους εμας,τους λιγους εστω,που πιστεψαμε σαυτον.Τι φταιει ομως η Πατριδα και τα παιδια μας,κ.Σαμαρα;Προφανως τιποτα.ΛΥΠΑΜΑΙ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.Οχι γιατι ειμαι Ελληνας,αντιθετως μαλιστα,αλλα γιατι προδοθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.