21 Οκτωβρίου 2014

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γ.Λ.Κράτους η Σύνταξη μηνός Νοεμβρίου 2014...


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γ.Λ.Κράτους η μισθοδοσία του μηνός Νοεμβρίου 2014, που θα κατατεθεί στους λογαριασμούς μας στο τέλος Οκτωβρίου 2014. Το ποσό είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του προηγουμένου μηνός......>> Για να εμφανίσουμε τη σύνταξή μας, επιλέγουμε gsis.gr, κάνουμε κλικ στην "ΠΡΟΣΩΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ" και στην κάρτα που εμφανίζεται βάζουμε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό μας κωδικό πρόσβασης και μας βάζει την κεντρική σελίδα. Στη συνέχεια κάνουμε κλικ στην ένδειξη "ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ και εμφανίζεται η κατωτέρω κάρτα.

2 σχόλια:

  1. Δεν περιμεναμε κατι διαφορετικο.Αφου ακομα δεν κατατεθηκε η τροπολογια η καποια νομοθετικη ρυθμιση.Πολυ καθυστερουν και ειναι υποπτο.Μαλλον τα εχουν κανει μπαχαλο,οπως σε ολα τα θεματα.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ίδια που έχουν υποσχεθεί στον δικό μας κλάδο, έχουν υποσχεθεί και σε 5, 6 κλάδους του δημοσίου. Και αυτοί όμοια πήραν και αυτό τον μήνα ότι πήραμε και εμείς. ΤΙΠΟΤΑ. Οι υποσχέσεις είναι δωρεάν, πουλάνε καλά και μετράνε πολύ ειδικά όταν οι εκλογές είναι κοντά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.