.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

4 Οκτωβρίου 2014

AΛΛΑΖΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ...


ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 45ΑΡΗΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ! 

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες για ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό στράτευμα είναι το σχέδιο νόμου (Φ.454/249446/Σ.878/8 Μαρ 13/ΓΕΕΘΑ/Β1), που απέστειλε το ΓΕΕΘΑ στα Γενικά Επιτελεία για μελέτη και επεξεργασία, με την υποχρέωση μέχρι 20 Οκτωβρίου να έχουν υποβάλει τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους. Μετά το σχέδιο νόμου, θα προωθηθεί στην πολιτική ηγεσία και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, ώστε να καταστεί νόμος του κράτους. Μια πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν θα υπάρχουν πια 40ρηδες ή 45αρηδες συνταξιούχοι στρατιωτικοί. Μια δεύτερη, ότι έμπειρα και ικανά στελέχη θα παραμένουν και θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο στράτευμά, σε παραγωγικές ηλικίες των 53 έως και 60 ετών. Επίσης, θεσπίζεται η διαδικασία της προαγωγής «κατ' απόλυτο εκλογή», που σημαίνει ότι τα πολύ ικανά στελέχη σε νεαρή σχετικά ηλικία θα ανεβαίνουν ταχύτατα τα σκαλιά της στρατιωτικής ιεραρχίας......>>
1). Ο χρόνος παραμονής ανά βαθμό των αποφοίτων από τα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων) έχει ως εξής: 
α. Για την προαγωγή των ανθυπολοχαγών και αντίστοιχων απαιτείται η συμπλήρωση τεσσάρων (4) ετών στον βαθμό. 
β. Για την προαγωγή των υπολοχαγών και αντιστοίχων απαιτείται η συμπλήρωση πέντε (5) ετών στον βαθμό. 
γ. Για την προαγωγή των λοχαγών και αντίστοιχων απαιτείται η συμπλήρωση έξι (6) ετών στον βαθμό.  
δ. Για την προαγωγή των ταγματαρχών και αντιστοίχων απαιτείται η συμπλήρωση έξι (6) ετών στον βαθμό. 
ε. Για την προαγωγή των αντισυνταγματαρχών και αντιστοίχων απαιτείται η συμπλήρωση έξι (6) ετών στον βαθμό. 
- Οι αξιωματικοί βαθμού Συνταγματάρχη και αντιστοίχων κρίνονται για προαγωγή με τη συμπλήρωση τεσσάρων (4) τουλάχιστον ετών στον βαθμό. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η προαγωγή υποστρατήγων και ταξιαρχών και αντίστοιχων, λόγω έλλειψης κενών οργανικών θέσεων, μετά την παραμονή τεσσάρων (4) ετών στον βαθμό και συνταγματαρχών και αντιστοίχων μετά την παραμονή έξι (6) ετών στον βαθμό, τίθενται σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους ή τίθενται Εκτός Οργανικών Θέσεων (ΕΟΘ), εφόσον το επιθυμούν. Δηλαδή, παραμένουν στην ενεργό υπηρεσία με τον βαθμό που φέρουν και δεν αποστρατεύονται. Επίσης, αντιστράτηγοι και αντίστοιχοι μετά τη συμπλήρωση δυο (2) ετών παραμονής στον βαθμό κρίνονται ως ευδοκίμως τερματίσαντες την υπηρεσία τους και αποστρατεύονται αυτεπάγγελτα από το ΣΑΓΕ. Εξαιρούνται οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων. 
2). Για τους προερχόμενους από υπαξιωματικούς αποφοίτους ΑΣΣΥ που είναι και πτυχιούχοι ΑΕΙ, καταληκτικός είναι ο βαθμός του Συνταγματάρχη και Αντισυνταγματάρχης για τους Αξιωματικούς που προέρχονται από Υπαξιωματικούς αποφοίτους ΑΣΣΥ και δεν είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ. Για τους υπολοίπους Αξιωματικούς, που προέρχονται από Υπαξιωματικούς καταληκτικός είναι ο βαθμός του Ταγματάρχη. 3). Θεσπίζεται η προαγωγή κατ' απόλυτό εκλογή. Αξιωματικοί κρίνονται από τα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια ως εξής: 
α. Προακτέοι κατ' απόλυτο εκλογή. 
β. Προακτέοι κατ’ εκλογή. γ. Προακτέοι επ' ανδραγαθία. 
δ. Διατηρητέοι υπό προαγωγή. 
ε. Μη προακτέοι. 
στ. Διατηρητέοι. 
ζ. Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους. 
η. Αποστρατευτέοι. 
θ. Προακτέος στον ανώτερο σε αποστρατεία βαθμό. 
ι. Μη προακτέος στον ανώτερο σε αποστρατεία βαθμό. Κρίση «προακτέοι κατ' απόλυτο εκλογή»: Αντισυνταγματάρχες και αντίστοιχοι για να κριθούν προακτέοι κατ' απόλυτη εκλογή πρέπει, κατά την κρίση των αρμοδίων Συμβουλίων Κρίσεων, να συγκεντρώνουν σε βαθμό εξαίρετο, όπως προκύπτει από τον ατομικό τους φάκελο, τα παρακάτω προσόντα: 
1). Τα κριτήρια προαγωγής σε βαθμό εξαίρετο στους βαθμούς ανωτέρων αξιωματικών. 
2). Αποφοίτηση από τα υποχρεωτικά για προαγωγή σχολεία με βαθμό τουλάχιστον «λίαν καλώς». 
3). Ευρεία και ποικίλη διοικητική και επιτελική εμπειρία και ικανότητα ανάλογα με την ειδικότητά τους, που να συνάγεται από τις θέσεις που υπηρέτησαν, είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο, ώστε να διασφαλίζεται ότι θα ανταποκριθούν απόλυτα στα καθήκοντα οποιασδήποτε διοικητικής ή επιτελικής θέσης, που προβλέπεται για τον βαθμό και την ειδικότητά τους. Οι προαχθέντες «κατ' απόλυτο εκλογή» είναι αρχαιότεροι των ομοιοβάθμων τους. ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ).

2 σχόλια:

 1. Ολα τα παραπανω,κ.Αποστολε,αφορουν τον Στρατο,για τον οποιο δεν μπορω να εχω αποψη γιατι δεν εχω ιδιαν αντιληψη των ιδιαιτεροτητων τους.Οσον αφορα ομως την Αστυνομια,εχω αποψη η οποια αποκρυσταλωθηκε μετα 30 χρονια στο Σωμα.Υπαρχει στο Σωμα της ΕΛ.ΑΣ.το κατωτερο προσωπικο,με καθημερινη τριβη και σε διαρκη πολεμο με την εγκληματικοτητα,που τους εχει καταστησει ικανοτατους στον τομεα τους.Μπορω να πω δε,κατα πολυ ανωτερους απο πολλους αξιωματικους.Νομιζω πως και αυτοι πρεπει να θεωρουνται στελεχη,οπως χαρακτηριστικα αναφερεται στην αναρτηση σας και οχι μονο οι αξιωματικοι.Αληθεια δεν σας κανει εντυπωση κ.Αποστολε,πως ολα τα σχολια για αξιωματικους της ΕΛ.ΑΣ.,απο συναδελφους ειναι αρνητικα.Δεν μπορει ολους αυτους να τους εχει πιασει ομαδικη παρακρουση.Κατι συμβαινει.Και αυτο που συμβαινει,κατα την δικη μου αποψη,ειναι η ανεπαρκεια και η υπεροψια πολλων,αν οχι των περισσοτερων,αξιωματικων.Πολλα,αμετρητα τα παραδειγματα,κ.Αποστολε,που μπορω να σας παραθεσω μετα απο 30 χρονια στο Σωμα.Ειμαι,προσωπικα,απαγοητευμενος απο την εικονα των αξιωματικων μας.Εν πασει περιπτωσει,στελεχη πρεπει να θεωρουνται και ολα αυτα τα παιδια που αντιμετωπιζουν καθημερινα το εγκλημα με κνδυνο της ζωης τους και οχι να θεωρουνται απλως διεκπεραιωτες εντολων.Οι ικανοι αυτοι Αστυνομικοι πρεπει να προαγονται και οι αποδοχες τους να ειναι αναλογες του εργου τους.Ικανοι αξιωματικοι,ικανοι απλοι Αστυνομικοι πρεπει να προχωρουν βαθμολογικα και μισθολογικα.Εχουν πολλα να προσφερουν με την πειρα τους και την λεβεντια τους.ΑΛΛΑ,κ.Αποστολε,ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ;ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ;ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;Αφου πρωτα μας εξαθλιωσαν,τωρα κανουν επικληση των ικανοτητων μας για το καλο της κοινωνιας,οπως λενε.Μαλλον για το καλο το δικο τους αγωνιουν και σκεπτονται.ΑΜΥΝΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ με ψεματα,χωρις χρηματα,εξαθλιωνοντας τους ενστολους δεν προκειτε να υπαρξει.Μονο το φιλοτιμο λιγων και γενναιων δεν φθανει.Χρειαζεται ανατροπη νοοτροπιας της Πολιτειας οσον αφορα τους ενστολους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ συνάδεφε με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο οι απόψεις σου...Θα προθέσω επίσης ότι είναι και ένα επί πλέον κίνητρο για τους Αστυνομικούς η προαγωγή τους,σύμφωνα με την ικανότητα - εργατικότητα ενός εκάστου! Η μέθοδος της σαλομοποίησης που ισχύει έως τώρα,δλδ να προάγονται το ίδιο ικανοί και μή, είναι σε βαρος του σώματος και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα...Απλά πράγματα είναι που υλοποιησή τους δεν έχει οικονομικό κόστος,αλλά πολιτική βούληση χρειάζεται μόνο...

   Διαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ 2017

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ 2017
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.