.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

3 Οκτωβρίου 2014

Παρήλθε η εποχή των «παχιών αγελάδων" δήλωσε ο κ.Κικίλιας στην ΠΟΑΣΥ για τα οικονομικά των ένστολων!!

Πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου 2014 στην Αθήνα το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και στη συνέχεια ακολούθησε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, με αποκλειστικά θέματα τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε, τις εμβαλωματικές παρεμβάσεις στο ισχύον μισθολόγιο που φέρεται να έχει προωθήσει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης προς το Υπουργείο Οικονομικών και την εφαρμογή του άρθρου 220 του Ν. 4281/2014 για το ΤΕΑΠΑΣΑ.....>> Στις εργασίες του Συμβουλίου, είχαν προσκληθεί και ανταποκρίθηκαν ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλειος ΚΙΚΙΛΙΑΣ και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ, ενώ για τα φλέγοντα θέματα που μας απασχολούν, όπως οι αποφάσεις του Σ.τ.Ε. και το μέλλον του ΤΕΑΠΑΣΑ, τοποθετήθηκαν ο Νομικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας κ. Χαράλαμπος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου κ.Νίκος Φράγκος,ο καθηγητής Οικονομικών Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σάββας Ρομπόλης, ο επίκουρος καθηγητής Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου κ. Αλέξανδρος Ζυμπίδης και οι αναλογιστές κ.κ. Κων/νος Νικολάου και Βασίλης Μπέτσης. 
Ειδικότερα: 
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας επισημάνθηκε η αποτελεσματικότητα των αγώνων μας, ακατάπαυστα, ολόκληρο το καλοκαίρι, αλλά και η αναγκαιότητα της κλιμάκωσής τους εφόσον τούτο απαιτηθεί και σε συνεργασία με όλες τις Ομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένων των Ενόπλων Δυνάμεων, χωρίς μεμψιμοιρίες και κινήσεις εσωστρέφειας. Ήδη υπήρξε η Τρίτη κατά σειράν συνάντηση (σχετ. Ανακοίνωση 600/14/5α από 1-10-2014) κατά την οποία χαράχθηκε η τακτική μας όσον αφορά τις αποφάσεις του ΣτΕ και κατατέθηκε η πρόταση για ενδεχόμενη ενοποίηση όλων των Ταμείων σε έναν ασφαλιστικό πυλώνα Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, απορρίπτοντας το εκβιαστικό δίλημμα ΕΤΕΑ ή Επαγγελματικά Ταμεία. 
Για να υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση και διερεύνηση όλων των πιθανών σεναρίων, προκρίθηκε να ζητηθεί από την Κυβέρνηση η τροποποίηση του νόμου 4281/14, έτσι ώστε να δοθεί παράταση τουλάχιστον ως τις 30/6/2015, όπως ισχύει για άλλους κλάδους εργαζομένων. 
Στο Γενικό Συμβούλιο, επισημάνθηκε επίσης, ότι η ακύρωση του νόμου 4249/14 για την «αναδιοργάνωση», η μη εφαρμογή ψηφισμένων για το 2013 και εντεύθεν περικοπών, οι αποφάσεις του ΣτΕ, αλλά και το γεγονός ότι το ΤΕΑΠΑΣΑ δεν εντάχθηκε άμεσα- άκριτα στο ΕΤΕΑ, οφείλονται στις δικές μας αντιδράσεις και ουδείς δικαιούται να αρνείται τα αποτελέσματα των αγώνων μας. 
Το πώς θα χειριστούμε περαιτέρω τα αποτελέσματα των αγώνων μας, εξαρτάται και πάλι από τον δικό μας αγώνα, με πνεύμα ομοψυχίας και συναδελφικότητας. Να μη λησμονούμε επίσης ότι η αγωνία μας για το συνάδελφο είναι συνυφασμένη με την αγωνία μας για την αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών προς τον πολίτη και την κοινωνία και αυτό οφείλει να το λάβει υπόψη της η πολιτεία, θωρακίζοντας το λειτούργημα που επιτελούμε, με ενίσχυση του νέου προϋπολογισμού δαπανών της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Προς τούτο, τέθηκαν προς την Ηγεσία τα εκκρεμή ζητήματα και ζητήθηκαν οι δέουσες απαντήσεις. Λαμβάνοντας το λόγο, ο κ. Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, τοποθετήθηκε στη συνέχεια ως ακολούθως: 
-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρήλθε η εποχή των «παχιών αγελάδων», η εποχή είναι δύσκολη, αλλά παρά ταύτα αγωνίζεται για να βρεθούν χρήματα και μάλιστα να αναγραφούν και στον υπό κατάθεση προϋπολογισμό. Πρόσθεσε δε ότι επιδιώκει να γίνει κοινή συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, αλλά το βλέμμα μας να είναι στραμμένο στην πραγματικότητα. 
-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: 
«Ακούω την πρότασή σας, για το ασφαλιστικό 
-ΤΕΑΠΑΣΑ, θεωρώ αδιανόητο αστυνομικοί να είναι στο ίδιο ταμείο π.χ. με τους υδραυλικούς και γι” αυτό βλέπω ως ανάχωμα την ίδρυση ενιαίου ταμείου ενστόλων». Επίσης, τάχθηκε υπέρ του να γίνουν από τώρα οι προβλεπόμενες μελέτες, γεγονός που ήδη έχει αποφασιστεί εκ μέρους μας. -ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ: δήλωσε ότι θα γίνει άμεσα η επιβαλλόμενη ρύθμιση για να υπάρξει ανακούφιση, αλλά και «για να γίνει η αστυνομία από αστυνομία απελπισίας, αστυνομία της ελπίδας». Όπως πρόσθεσε, «δεν μπορεί να συνεχιστεί το σύστημα των τοποθετήσεων όπως ισχύει σήμερα, πρέπει να δοθούν κίνητρα». 
- ΤΕΤΡΑ: Θα υπάρξει λύση, σε συμφερότερη και ασφαλέστερη για το δημόσιο, βάση. 
- ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: με τυχόν νέες προσλήψεις ειδικών φρουρών: Το όποιο πρόβλημα δημιουργήθηκε σε άλλες εποχές. 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ: Ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής και ότι ήδη υπεγράφη απόφαση για τη μεταφορά των αλλοδαπών από τη Σχολή σε άλλους χώρους. Ο κ. Αρχηγός, ανακοίνωσε στη συνέχεια ότι θα εκδοθεί λίαν προσεχώς σχετική διαταγή για την υποχρεωτική εφαρμογή του Π.Δ. 173/2013 για την έκδοση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση, καθιστώντας υπεύθυνους τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές. 
Για την αναδιοργάνωση των αστυνομικών Υπηρεσιών είπε ότι θα προχωρήσει με συγχωνεύσεις και καταργήσεις υπηρεσιών βάσει των προτάσεών μας, ενώ ανανέωση του στόλου οχημάτων θα υπάρξει σε 4-5 μήνες, όταν ολοκληρωθούν οι διαγωνισμοί που τρέχουν. Λαμβάνοντας υπόψη τις τοποθετήσεις των προσκεκλημένων, τις χρήσιμες συναντήσεις που είχε το προεδρείο το προηγούμενο διάστημα με εκπροσώπους του ΕΤΕΑ και Επαγγελματικών Ταμείων, αλλά και χθες με τον υφυπουργό Εργασίας κ. Αντώνιο Μπέζα, αποφασίστηκε η Ομοσπονδία να κινηθεί προσεχτικά και συντεταγμένα τόσο με όλες τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις της όσο και με τις λοιπές Ομοσπονδίες, ενημερώνοντας τεκμηριωμένα όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες σε όλη την Ελλάδα για τα πραγματικά δεδομένα, όσον αφορά το μέλλον του ΤΕΑΠΑΣΑ. Το διακύβευμα είναι τεράστιο καθώς η κυβέρνηση καλεί τον συνδικαλιστικό μας φορέα (έναν φορέα όχι όποιας κι όποιας δημόσιας υπηρεσίας), να απεμπολήσει το δικαίωμά του να υπερασπίζεται το δημόσιο χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών, όπως είναι η υγεία, η πρόνοια και η κοινωνική ασφάλιση, παραγνωρίζοντας τον κίνδυνο που υποκρύπτουν όλα αυτά και που δεν είναι άλλος από την παραπέρα ιδιωτικοποίηση τομέων δράσης και της ίδιας της αστυνομίας. 
Μια τόσο σοβαρή απόφαση, θα ληφθεί από το ανώτατο καθοδηγητικό μας όργανο, το επόμενο 24ο τακτικό συνέδριο, το οποίο αποφασίστηκε να γίνει το δεύτερο 15νθημερο του Νοεμβρίου, χωρίς να παραβλέπεται και το γενικότερο πολιτικό τοπίο, έτσι όπως αυτό διαμορφώνεται το τελευταίο διάστημα, όπου τα κόμματα της αντιπολίτευσης για σειρά εφαρμοστικών νόμων των Μνημονίων, διατυπώνουν εκ διαμέτρου αντίθετες με την κυβέρνηση θέσεις για τα μείζονα ζητήματα που μας απασχολούν.
                       
                 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ  

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                               ΛΑΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Ποτε υπηρξε εποχη παχεων αγελαδων,στην Αστυνομια κ.Κικιλια;Μηπως μπερδευτηκατε;Για να κατσλαβαινουμε και τι λεμε.Για να μην τρελλαθουμε τελειως δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ  Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.