12 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΟ Μ.Τ.Σ...



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού το Μέρισμα για τον μήνα Ιανουάριο 2015 θα καταβληθεί την.........>> 02-01-2015, ημέρα Παρασκευή.

11 σχόλια:

  1. Καλα,ολοι θα δωσουν τις συνταξεις μεσα στον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ (φετος)και το "μυστηριο"Μ.Τ.Σ. θα δωσει το μερισμα του με το νεο ετος (του χρονου);Τα πιο παραξενα και εξωφρενικα σε αυτο το Ταμειο εχουν γινει και γινονται και δεν ειναι καθολου παραξενο τελικα το οτι εφθασε σε αυτο το σημειο απαξιωσης και ξεφτιλας.Αναρωτιεμαι ποιος ο λογος υπαρξης του.Αν δεν μας επαιρναν τοσα χρονια τα χρηματα μας,τις εισφορες μας,θα ημουν υπερ της διαλυσης του.Οι ανθρωποι ειναι ανικανοι.Αλλωστε περαν του μερισματος,εμεις οι Αστυνομικοι δεν προσδοκουμε τιποτα αλλο.Ολα γινονται και εγιναν για τους Στρατιωτικους και μονο.Αλλα τι να περιμενει κανεις απο ενα Δ.Σ.στο οποιο το ενα μελος του μονο προερχεται απο την Αστυνομια και δεν γνωριζω αν εχει και δικαιωμα ψηφου.ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ,ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.Αλλα δεν αντεχω,θα διατυπωσω εκ νεου το ερωτημα μου:ΓΙΑΤΙ,ΡΕ ΦΑΝΤΑΡΙΑ,ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΝ 2-1-2015;ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ; Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς για το καλό μας αγαπητέ συνάδελφε Β.Κ...
      Θα σκέφτηκαν οι άνθρωποι,ότι επειδή θα καταβληθούν νωρίς οι συντάξεις ( 22-12-2014),ενδεχομένως όλοι οι απόστρατοι να έχουν πρόβλημα ρευστότητας(;)...Οπότε η καταβολή του μερίσματος 02-01-2015 θα λειτουργήσει αντισταθμιστικά(!)...

      Διαγραφή
    2. 600 ΕΥΡΩ ΕΠΕΡΝΑ Μ.Τ.Σ. ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΓΑΝ 100 ΕΥΡΩ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 2 ΙΑΝΟΑΡΙΟΥ . ΑΣ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΑΡΗΣ ΜΕΣΑ . ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ . 40/100 ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΟΛΛΑ.

      Διαγραφή
  2. η καταβολη θα γινει στις 9-1-2015. μη βιάζεσαι σοφέ να βγάζεις μόνος σου ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ..."σοφός" αγαπητέ συνάδελφε να το ψάξεις κάπου αλλού...Π.χ. εδώ:http://www.poaasa.gr/kataboli-merismatos-apo-to-mts, εδώ:http://www.hellasmil.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=438:2013-12-26-12-56-55&catid=38:proswpiko&Itemid=64, και εδώ:http://staratalogia.blogspot.gr/2013/12/2014_27.html
      Θα σε συμβούλευα πριν εκτοξεύεις οποιαδήποτε ...σοφιστεία,να σκέπτεσαι πρώτα,διαφορετικά εκτίθεσαι!!


      Διαγραφή
    2. οι συνδεσμοι που αναφέρεται ειναι περασμένου έτους. καθε οικονομικο έτος το ΜΤΣ κάνει ανακοινώσεις για τις ημερομηνίες καταβολής του μερίσματος.οι συμβουλές σας επιστρέφονται(δεν εκτοξεύονται)

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 9/1 ? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .

      Διαγραφή
    4. Ανωνυμε 19-12-2014 09.13: Ξερεις,η ανωνυμια πολλες φορες παρεχει ασφαλεια και ελευθερια εκφρασης.Πρεπει ομως να υπαρχει ενα οριο,ενα μετρο.Δεν πιστευω πως ανηκεις η ανηκες στις ταξεις των Αστυνομικων.Σιγουρα εισαι η ησουν στρατιωτικος και μαλιστα αυταρχικος,κλεισμενος στον μικροκοσμο ενος στρατοπεδου.Να γνωριζεις ομως πως ο πραγματικος κοσμος δεν ανεχεται τετοιες συμπεριφορες.Τις απορριπτει και αγανακτει.Δεν βλεπω πιθανη μια συγγνωμη γιατι δεν θα σε αφησει ο εγωισμος σου.Με ποια λογικη χρησιμοποιησες ειρωνικα τη λεξη "σοφος";Μηπως σου θιξαμε το Μ.Τ.Σ.;Ενα ταμειο που εμεις δημιουργησαμε και εσεις καταστρεψατε;Ενα ταμειο του "αποφασιζομεν διαττασομεν",αφου οι ασυλληπτοι,οι απαραδεκτοι θα δωσουν το μερισμα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2015,την ωρα που οι παντες θα δωσουν συνταξεις,επικουρικα,μερισματα τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2014 και δεν εκφραζεις καποια και καμμια δυσαρεσκεια παρα επιλεγεις τον δρομο της κακως εννοουμενης εξυπναδας και της ειρωνειας.Μαλλον πρεπει να εξηγησεις τους λογους της "επιθεσης"σου,να ανασκευασεις εστω,να ζητησεις συγγνωμη.Η ανωνυμια σου παρεχει αυτην την δυνατοτητα.Σε αντιθετη περιπτωση θα εισαι ενας απλος συκοφαντης και δειλος επιβεβαιωνοντας τον αυταρχικο και αδικο χαρακτηρα σου.Σε καθε περιπτωση ομως σου ευχομαι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και αποφυγη παρομοιων χαρακτηρισμων στο μελλον.Ευχομαι κ.Αποστολε σε εσας προσωπικα και στην οικογενεια σας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.Δεν σας γνωριζω προσωπικα,αφου ανηκω σε αλλον Συνδεσμο,αλλα θα ηθελα να τονισω την ειλικρινεια,την ευθυτητα,την αμεσοτητα και την πραοτητα του χαρακτηρος σας,τα οποια αποτυπωνονται καθαρα στην ιστοσελιδα σας.Θα ηθελα δε να σας παρακαλεσω να μην πτοειστε απο τετοιες συμπεριφορες και να συνεχισετε,εχοντας υποψιν σας πως επιτελειτε κοινωνικο,εθνικο αλλα και πατριωτικο εργο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Β.Κ.

      Διαγραφή
    5. Σ´ευχαριστώ συνάδελφε Β.Κ.για την απάντηση που έδωσες στον ανώνυμο ..."φίλο" μας ,με καλυψες πλήρως...Φαίνεται έτσι λειτουργούσε ο εν λόγω κι όταν ήτο ε.ε.,κινούμενος στο παρασκήνιο,γλύφοντας ενίοτε τους Ανωτέρους του για να περνά καλά (;) σε βάρος των συναδέλφων του!...Ο καθένας χαρακτηρίζεται σαν άνθρωπος από τις πράξεις του...Δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί του και τον αφήνω στην κρίση των συναδελφων,,,
      Αντεύχομαι και κι εγώ με τη σειρά μου ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,με υγεία ατομική και οικογενειακή.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ . ΕΙΜΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ . ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 22/12 ? ΕΧΩ 31 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ . ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2001 . ΕΦΑΠΑΞ ΠΗΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩ . ΠΕΡΝΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΑΘΜΟ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ . ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΗΤΑΝ 1.078 ΕΥΡΩ . ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 1.380 ? ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ . Η 2 ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ 16/3/15 . ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΧΑ ΑΡΓΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΠΕΡΥΣΙ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΕ,γιατί δεν μπαίνεις στον κόπο να να δείς τα αναδρομικά από το site του Γ.Λ.Κ.; Νομίζω είναι ανώφελο να κάθομαι τώρα να κάνω πράξεις-με ενδεχόμενο λάθος,διότι τα στοιχεία σου δεν είναι πλήρη- τη στιγμή που είναι διαθέσιμα από το Γ.Λ.Κ... Υπόψη ότι τα χρήματα της σύνταξης είναι κατατιθεμένα από χθές βράδυ στην Τράπεζα...Τα δικαιολογητικά της κόρης σου για το ΒΟΕΑ μπορείς να τα υποβάλεις με τη συμπλήρωση ημερολογιακά του 25ου έτους της ηλικίας της. Στο site του Γ.Λ.Κ. μπαίνεις με το κωδικό του taxinet (όπως κάνεις δλδ τη φορολογική σου δήλωση).Ο σχετικός σύνδεσμος είναι αριστερά της ιστοσελίδας του Συνδέσμου, με την ένδειξη "ΕΔΩ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΩΡΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ". Μπαίνεις στο site του Γ.Λ.Κ.,πατάς αριστερά την ένδειξη "ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΗΣΗ" στη συνέχεια μπαίνεις στο taxisnet όπου πληκτρολογείς το προσωπικό σου κωδικό και βλέπεις το ενημερωτικό σου Σημείωμα με τα αναδρομικά ποσά (αριστερά),καθώς και το πληρωτέο ποσό.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.