19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Σ.!!


Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Μ.Τ.Σ.,αλλάζει πάλι την ημερομηνία καταβολής    (ΕΔΩ): του μερίσματος μηνός Ιανουαρίου 2015,το οποίο θα καταβληθεί τελικά την .........>>> 09-01-2015, ημέρα Παρασκευή, λόγω αλλαγής χρήσης οικονομικού έτους. (Σχόλιο: Μακάρι να είναι αυτό και να μην ξεκινήσουν πάλι τα γνωστά τερτίπια,αναβολή από μήνα σε μήνα!!... Οψόθεθα...

2 σχόλια:

  1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΒΡΑΜΗΣ20 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:03 μ.μ.

    Διάβασα με προσοχή τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις του Μ.Τ.Σ. σχετικές με την καταβολή του μερίσματος και πραγματικά εξεπλάγην.Υποθέτω ότι οι <> διορισμένοι αξιοκρατικά Στρατηγοί του Δ.Σ.του Μ.Τ.Σ.πάσχουν από το σύνδρομο διχασμένης Χ 7 προσωπικότητας.Στην επόμενη βαρυσήμαντη απόφασή τους,βάζω στοίχημα,ότι θα ανακοινώσουν καταβολή του χιλιοκουτσουρεμένου μερίσματος στις 39, ναι καλά διαβάσατε, του μήνα Φεβρουαρίου 2015.Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεως δηλώνω ότι σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τους Στρατηγούς και ειδικά τους παλιούς που πρόσφεραν τα μέγιστα στην πατρίδα μου και το Εθνος μας.Λίγη μπέσα ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα είπες όλα Ευάγγελε!! Πᾶντως για να λέμε και την αλήθεια,μακάρι τα λάθη του Δ.Σ. να ήταν ΜΟΝΟ οι αλλεπέλληλες ημερομηνίες για την καταβολή του μερίσματος...Λίγο το κακό...Το μεγάλο πρόβλημα είναι σημερινή κατάντια του πιό εύρωστου Ταμείου,που το μέρισμα πλέον έχει γίνει ...φιλοδώρημα!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.