17 Φεβρουαρίου 2015

Αναρτήθηκε το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015...


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γ.Λ.Κράτους το ΕΝΗΝΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015,που θα καταβληθεί την 26-02-2015. Σας υπενθυμίζουμε ότι για να δείτε - εκτυπώσετε το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ πρέπει πρώτα να εισέλθετε ΕΔΩ:, να κάνετε κλικ στην "προσωποποιημένη πληροφόρηση" και στη συνέχεια να πληκτρολογήσετε τον......>>> κωδικό πρόσβασης στο taxisnet (Όνομα χρήστη/username - Κωδικός πρόσβασης/password).

2 σχόλια:

  1. Υπαρχει καποιο προβλημα στην καταβολη των συνταξεων,κ.Αποστολε;Γιατι ακουω οτι οι τραπεζες στερεψαν.Ειναι δυνατον να στερεψαν;Συνεχεια παρουσιαζουν κερδοφορια,τις "εσωσαν"οι κυβερνησεις με παρα πολλα δις ευρω που τα φορτωσαν στις πλατες μας και ακομα δεν εχουν;Και εαν δεν εχουν οι τραπεζες ποιος εχει,εγω;Για να μην τρελλαθουμε δηλαδη.Κατι υποπτο συμβαινει.Καποιος,οπως παντα,δεν λεει την αληθεια.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ:"ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΘΗΡΙΑ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ.Αλλο τι θα ακουσουμε Θεε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε απ΄ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τις συντάξεις...
      Υπόψη ότι αυτά περί ρευστότητας των τραπεζών τα έχουμε πολλές φορές...Σιγά μη μας πούμε να τους κάνουμε και έρανο(;)... Διαδίδονται επίτηδες για να φοβίσουν τον κόσμο!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.