14 Φεβρουαρίου 2015

ΥΦΕΘΑ ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Νίκος Τόσκας,στην πρώτη ερώτηση που του έγινε, σχετικά με το εάν το ΥΠΕΘΑ έχει ως πρώτη προτεραιότητα την αποκατάσταση του μισθολογίου των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε αυτολεξεί τα παρακάτω: "Είναι μία από τις κύριες προτεραιότητες που έχουμε στο Υπουργείο Άμυνας. Οι άνθρωποι οι οποίοι ζουν στις ακριτικές περιοχές και οι οποίοι δεν έχουν μόνιμες κατοικίες, κάθε δύο..........>> χρόνια αλλάζουν, πληρώνουν νοίκι, έχουν αυξημένες ανάγκες, σπουδάζουν τα παιδιά τους αλλού, έπρεπε να τους τονώσουμε, με το ελάχιστο αυτό που μπορούμε αυτή τη στιγμή για να νοιώσουν ότι το ηθικό τους ανεβαίνει, να νοιώσουν ότι το Κράτος τους δίνει σημασία. Και η Κυβέρνηση για να ξεκινήσουμε, για να βελτιώσουμε την κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις, ξεκινάει από το ηθικό πάντα. Γι΄ αυτό ήταν το πρώτο μέτρο"
Στην δεύτερη ερώτηση, εάν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, θα έχουν πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών τους δήλωσε επίσης αυτολεξεί: "Κανένας δεν έχει την ψευδαίσθηση και δεν μπορεί, θα ήτανε παράλογο να πούμε ότι, θα πάμε στα δεδομένα του 2009. Γίνεται μια προσπάθεια στους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι, πρώην συνάδελφοί μου, οι οποίοι πετάνε αεροπλάνο με 900 ευρώ, οι οποίοι θαλασσοδέρνονται με 900 ευρώ, ή ζούνε μέσα στη λάσπη και στα άρματα και στη μουτζούρα με 900 ευρώ, να βελτιωθεί λίγο η κατάστασή τους". "Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα" "Δεν μπορούμε να αποκαταστήσουμε πλήρως την κατάσταση" "Κάνουμε ότι μπορούμε" 
Είναι πράγματι γεγονός, θαύματα δεν γίνονται... Ζητάμε όμως Δικαιοσύνη και αποκατάσταση των παράνομων, αντισυνταγματικών και στοχευμένων αδικιών,κάτι που ο Υφυπουργός παρέλειψε να αναφέρει...ΠΗΓΗ:

4 σχόλια:

  1. Πέρασαν μόνο 20 ημέρες και άρχισαν τις διαφοροποιήσεις. Αν περάσει εξάμηνο φοβάμαι ότι θα το έχουν ξεχάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψευδαισθηση,παραλογο!!!!.Μα απο τους αλλους δηλαδη ζητουσαν να κανουν παραλογα πραγματα;Γιατι ομως αναφερεται μονο στους πιλοτους,στους πρ.συναδελφους του;Υπαρχουν κι αλλοι που υπηρετουν στον στρατο ξηρας,ναυτικο,αστυνομια,λιμενικο,πυροσβεστικη.Θα δουμε τι θα κανουν κι αυτοι.Παντως απι ανακοινωσεις και "συμπαθεια" παμε καλα. Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριοι στο χωριο μου λενε αν δεν βρέξεις κωλο ψαρι δεν τρως.Αρα λοιπον αν δεν κανουμε κατι με βαση το συνταγμα υλοποιοντας τον ορκο που δωσαμε τοτε ολοι μας θα γινουμε αστροσκονη περιμενοντας αυτους που μας φτασανε εδώ που ημαστε να μας δικαιωσουν.Ειναι αφυσικο να υπαρχει τοση αφελεια σε ανθρώπους που καταναλωσαν όλα τα παραγωγικα τους χρονια στην διωξη απατεωνων καταχραστών .Ημαρτον πια φτασαμε στο σημειο να βλέπουμε το δενδρο και να μην βλέπουμε το δασος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.