2 Μαΐου 2015

Εφαρμογή Ηλεκτρονικού Ελέγχου για τα ανασφάλιστα οχήματα...


Από την 1η Μαΐου υλοποιείται η εφαρμογή ηλεκτρονικού ελέγχου για τα ανασφάλιστα οχήματα, που προανήγγειλε στην εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» και γνωστοποιεί με ενημερωτική επιστολή προς τα μέλη του Επικουρικού Κεφαλαίου, ο Πρόεδρος του Επικουρικού Κεφαλαίου======>> κ. Δημήτρης Ζορμπάς. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον κάθε ιδιοκτήτη οχήματος, να μπαίνει στο site του Επικουρικού www.hic.gr και πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του και το ΑΦΜ του, να επιβεβαιώνει ότι το όχημά του εμπεριέχεται στη λίστα των ασφαλισμένων οχημάτων. 
Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του Δημήτρη Ζορμπά προς τα μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών,κάνοντας κλικ εδώ:  και εδώ:  
Μπορείτε να δείτε την εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης», που προβλήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου, με καλεσμένο τον κ. Δημήτρη Ζορμπά, πρόεδρο της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, του Συστήματος Φιλικού Διακανονισμού και του Επικουρικού Κεφαλαίου και γενικό διευθυντή της «Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής»,(Δείτε εδώ). 
Σημειώνεται ότι η «Ώρα Ασφάλισης» είναι η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματα της δημόσιας και της ιδιωτικής ασφάλισης. 
Συντονιστείτε με την «Ώρα Ασφάλισης»
-  Κάθε Πέμπτη στις 20:00 και κάθε Κυριακή στις 18:30 σε επανάληψη στο Extra Channel. 
-  Κάθε Παρασκευή στις 18.00 στη Θεσσαλονίκη στο τηλεοπτικό κανάλι Extra.
- Κάθε Κυριακή στις 18.30 στην Δυτική Ελλάδα στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΕΤ Πελοποννήσου. 
Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς, και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του «Ασφαλιστικού ΝΑΙ» με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης. ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.