26 Μαΐου 2015

Αντισυνταγματική η Εισφορά Αλληλεγγύης με Απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου!

Αντισυνταγματική έκρινε την Εισφορά Αλληλεγγύης η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1. «Είχαν προσφύγει συνταξιούχοι» σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος και αναφερόμενος στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου τόνισε ότι «όταν δανείζονται οι λαοί δεν καταργούν τη δημοκρατία και τη δικαστική εξουσία»======>> Η απόφαση για την Εισφορά Αλληλεγγύης αφορά το σύνολο των εργαζόμενων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και όλους τους συνταξιούχους που έχουν εισόδημα πάνω από 1.000 €. 
Μετά από αυτή την απόφαση, ενδεχομένως, θα πρέπει να βρεθούν ισοδύναμα περίπου 2.000.000.000 €. Ακόμη, ο κ. Μητρόπουλος, αναφερόμενος στη συμφωνία με τους εταίρους, υπογράμμισε ότι είναι δύσκολο να περάσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. ΠΗΓΗ:

1 σχόλιο:

  1. Προφανως το μεγαλυτερο μερος των φορων που επιβληθηκαν απο την κυβερνηση του λιγου Σαμαρα και ακομα πιο λιγου Βενιζελου,ειναι παρανομοι,αντισυνταγματικοι και αδικοι.Μας καλουν ομως να ημαστε συνεπεις στις φορολογικες μας υποχρεωσεις.Να αποδεχτουμε δηλαδη το παρανομο,το αντισυνταγματικο και το αδικο.Και εμεις θελοντας και μη το αποδεχτηκαμε,αφου διαφορετικα θα αντιμετωπιζαμε τις συνεπειες.Ειναι Κρατος δικαιου αυτο;ΟΧΙ.Ποτε δεν ηταν και ποτε δεν θα ειναι.Οταν ενας απλος εργαζομενος για παραδειγμα σε μια ΔΕΚΟ,εχει μηνιαιο μισθο 2πλασιο η και 3πλασιο ενος απλου αστυνομικου,τοτε καθε εννοια δικαιου καταριπτεται.Αυτο ομως δεν συμβαινει τωρα,τα χρονια της κρισης.Συνεβαινε ανεκαθεν,απλως τωρα εγινε πιο εντονο.ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ,ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΔΙΚΙΑ ειναι οι τρεις λεξεις που χαρακτηριζουν και χαρακτηριζαν το Ελληνικο Κρατος.Και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε.Απαισιοδοξο;Ισως.Αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.