5 Μαΐου 2015

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...


Εορτάσθηκε πανηγυρικά η Μεγαλομάρτυς ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, Προστάτιδα των Αποστράτων Αστυνομικών,με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία,που τελέσθηκε σήμερα (05-05-2015) το πρωί, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Λάρισας [πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς-Νεράϊδα]========>> 
- Τίμησαν με την παρουσία τους τον εορτασμό, ο Γενικός Αστυν.Δ/ντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ταξίαρχος ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ Νικόλαος,ο Δ/ντής της Αστυν.Δ/νσης Λάρισας, Αστυν.Δ/ντής ΑΓΑΚΟΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της΄Ενωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας, Αστυν.Υποδ/ντής ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αγάπιος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Λάρισας,ΤΣΙΡΩΝΗΣ Σπυρίδων, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α. Λάρισας, ΛΙΟΥΤΑΣ Κων/νος,ο πρώην Πρόεδρος των Αποστράτων Πυροσβεστικής κ. ΧΑΛΚΙΑΣ Χρήστος, ο πρώην Πρόεδρος Αποστράτων Πυροσβεστικής κ.ΜΟΥΡΤΖΟΥΔΗΣ Στέφανος, ο πρώην Πρόεδρος του Παρ/τος της Ε.Α.Α.Στρατού Λάρισας, κ.ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ Απόστολος και πλήθος Αποστράτων συναδέλφων μετά των οικογενειών τους.
- Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας,δόθηκε από τον Σύνδεσμό μας μικρή δεξίωση σε παρακείμενη καφετέρια. 

Διακρίνονται από αριστερά,ο Γεν.Γραμματέας του Συνδέσμου μας,ΧΡΥΣΟΜΑΛΟΣ Θεόδωρος,ο Αστυν.Δ/ντής Λάρισας,ΑΓΑΚΟΣ Γεώργιος,ο Πρόεδρος της Ε.Α.Θεσσαλίας,Α/Υ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αγάπιος,ο Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ.ε.α.,ΦΡΑΓΓΟΣ Χρήστος,ο Γ.Α.Δ.Π.Θεσσαλίας,Ταξίαρχος ΔΙΑΝΕΛΟΣ Νικόλαος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας,ΔΙΒΑΝΗΣ Βασίλειος.
Διακρίνονται από αριστερά,ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Πούλιος (πλάτη), ο ΚΟΥΤΣΙΜΠΕΛΗΣ Μιλτιάδης,ο ΣΕΜΠΡΟΣ Γεώργιος,ο υποφαινόμενος και ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Αθανάσιος.
Διακρίνονται από αριστερά, ο Πρόδρος της ΕΑΑΑ Λάρισας,ΛΙΟΥΤΑΣ Κων/νος,ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας,ΤΣΙΡΩΝΗΣ Σπυρίδων,ο Γεν.Γραμ.του Συνδέσμου μας, ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ Θεόδωρος και ο Αστυν.Δ/ντής Λάρισας, ΑΓΑΚΟΣ Γεώργιος.
Ο Γεν.Γραμ.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ Θεόδωρος και ο συνάδελφος ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ Κων/νος.
Εκκλησίασμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.