10 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Φυλάκων (Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.) και του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της ΕΛ.ΑΣ. Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.)...


Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν «την οργανωμένη προσπάθεια διαπόμπευσης της ΕΛ.ΑΣ. και των εργαζομένων της» εξέδωσαν από κοινού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.) και το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.). Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «τελευταία προβάλλεται ένα έργο» με=======>> πρωταγωνιστές την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και εργαζόμενους Αστυνομικούς, οι οποίοι, είτε εκτελούν τα καθήκοντα τους στο πεζοδρόμιο της περίφραξης της Βουλής, είτε φρουρούν λίγα μέτρα πιο μακριά, προσπαθώντας να νικήσουν τη ανθρώπινη φύση των “αναγκών τους” μιας και είναι ανεπιθύμητοι ακόμη στα αποχωρητήρια της Βουλής». Πρόκειται όπως λένε για ένα έργο στο οποίο δεν θα μείνουν απαθείς και απευθύνουν έκκληση σε εκείνους που έχουν θεσμικό χρέος να αναλάβουν πολιτικές πρωτοβουλίες. «Είμαστε σίγουροι πως η “κατρακύλα” θα έχει συνέχεια με αρνητικές συνέπειες δυστυχώς για τους εργαζόμενους αστυνομικούς που αντιμετωπίζονται ως παρίες και μιάσματα, για την Δημοκρατία και τον ναό της Δημοκρατίας, που διοικείται αστυνομικά χρόνια τώρα, από τον -την Πρόεδρο της, καθιστώντας τον Φρούραρχο και εντέλει τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ «διακοσμητικούς «», προσθέτουν. 
Στη συνέχεια της ανακοίνωσης καλούν τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αντί να επιδίδεται σε επικοινωνιακού τύπου αντιπαραθέσεις με την Πρόεδρο της Βουλής να σηκώσει το γάντι θεσμικά, να προχωρήσει σε διάλογο με τα κόμματα και άμεσα να περάσει στον επαναπροσδιορισμό των αρμοδιοτήτων της Προέδρου και των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας εντός του χώρου της Βουλής. 
ΤοΥ ζητούν επίσης να μην απομακρυνθεί από τους εργαζόμενους των οποίων προΐσταται πολιτικά, προστατεύοντας ταυτόχρονα το κύρος ολόκληρης της Αστυνομίας. 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων και το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής σχολιάζουν και την απόφαση για συγκεκριμένη ενδυμασία των αστυνομικών στη Βουλή. «Ας ελπίσουμε ότι οι διαταγές της Προέδρου για την ενδυματολογική παρουσία των αστυνομικών στη Βουλή να περιοριστούν στο σακάκι και δεν θα ζητήσει «κελεμπία»… έτσι για να εκδηλώσει την υπέρμετρη αγάπη της για την αστυνομία και τους αστυνομικούς. 
Έχουμε όλοι ιερή υποχρέωση να δούμε τη βάση και όχι την κορυφή του παγόβουνου και με κάθε τρόπο να εμποδίσουμε την οργανωμένη προσπάθεια διαπόμπευσης της Ελληνικής Αστυνομίας και εργαζομένων σε αυτή». ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.