15 Ιουνίου 2015

Συμψηφισμός του ποσού Αλληλεγγύης στα στελέχη των Ε.Δ.-Σ.Α....

Θα ζητηθεί αναδρομικά να επιστραφεί, από 01-01-2015, με μέρος ποσού από το υπόλοιπο 50% που οφείλουν λόγω απόφασης Σ.τ.Ε.
Tο 2012 κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα όπου φέρονταν ο κ.Αντώνης Σαμαράς να έλεγε ότι “πετσοκόπηκαν” οι αποδοχές των υψηλόβαθμων στρατιωτικών προκειμένου να αποφευχθούν “αθρόες απολύσεις μικρομεσαίων στελεχών” που θα “τσάκιζαν τη ραχοκοκαλιά του στρατεύματος”=======>>> Τo 2014 επιστράφηκε το 50% των μειώσεων που έγιναν τότε και ενώ το 2015 όλα τα στελέχη των ΕΔ αναμένουν ακόμη να τους επιστραφεί και το υπόλοιπο 50% (έχει αποφασίσει το Σ.τ.Ε) οι Ταξίαρχοι, οι Υποστράτηγοι, οι Αντιστράτηγοι και όσοι λαμβάνουν επιδόματα επικινδυνότητας, «θα βάλουν πλάτη» εκ νέου καθώς θα επιστρέψουν αναδρομικά από 01-01-2015, ποσό που ξεκινά από 180 € και αφορά στην αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης, καθώς συμπεριλαμβάνεται στα νέα μέτρα μέσα στο σχέδιο που κατατέθηκε στους Θεσμούς. 
Με δεδομένο ότι η νέα Κυβέρνηση και ο κ. Καμμένος οφείλουν και δεσμεύτηκαν ότι θα επιστρέψουν το άλλο 50% της απόφασης του Σ.τ.Ε, μια καλή λύση θα είναι, για να μην δουν μειώσεις στα εισοδήματα τους εκ νέου οι Στρατιωτικοί, αυτό το επιπλέον ποσό της εισφοράς να συμψηφιστεί με μέρος ποσού από το 50% που οφείλει η Κυβέρνηση να τους επιστρέψει. ΠΗΓΗ:

2 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.