.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

11 Ιουλίου 2015

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ...


Με την πρόταση που κατέθεσε προς ψήφιση η Κυβέρνηση, αντιγράφοντας αυτά που έπρατταν και οι προηγούμενες συγκυβερνήσεις, θυσιάζει τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και τους Απόστρατους, στον βωμό της εύκολης και χωρίς αντίδραση λύση, υποθηκεύοντας την ασφάλεια της Ελλάδας,καθόσον στο πακέτο μέτρων προβλέπονται τα παρακάτω:=======>> 1). Η μείωση των προμηθειών αλλά και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή απολύσεις!! 
2).Περικοπές στις συντάξεις γιατί: 
α).Παγώνουν τα όρια για την μηνιαία καταβολή της βασικής σύνταξης σε ονομαστικούς όρους μέχρι το 2021, δηλαδή μη εφαρμογή των αποφάσεων του Σ.τ.Ε. και του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 
β).Αυξάνεται η εισφορά των συνταξιούχων υπέρ του κλάδου υγείας από το 4% στο 6% κατά μέσω όρο και επεκτείνεται και στις επικουρικές συντάξεις. 
γ). Οι αρχές θα εφαρμόσουν, νομοθεσία για τον εξορθολογισμό των Ειδικών Μισθολογίων, έως τα τέλη Νοεμβρίου 2015) 
3). Μείωση των μερισμάτων, καθόσον προβλέπεται η ενσωμάτωση του Μ.Τ.Σ στο ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης), που είναι ελλειμματικό και για να επιβιώσει χρηματοδοτείται, μέχρι τώρα, γενναία από τον Κρατικό προϋπολογισμό. 
Η εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος,από τον Οκτώβριο, θα έχει ως αποτέλεσμα οι εισφορές των ε.ε. στελεχών να μοιράζονται και στους συνταξιούχους των άλλων Επικουρικών Ταμείων. 
3). Δημοσιονομικά διαρθρωτικά μέτρα Μείωση των αμυντικών δαπανών κατά 100.000.000 € το 2015 και 200.000.000 € το 2016, μέσω στοχευμένων κινήσεων, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των προμηθειών αλλά και του προσωπικού.
4).Μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος Υιοθετείται νομοθεσία ώστε οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεων από το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων να επιβαρύνονται με ετήσιο πρόστιμο, για όσους θίγονται από την επέκταση της ηλικίας συνταξιοδότησης, που ισοδυναμεί με το 10%, πάνω από την τρέχουσα ποινή του 6%. Ενσωμάτωση στο ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης) για όλα τα Επικουρικά Συνταξιοδοτικά Ταμεία, ώστε να διασφαλιστεί ότι, αρχής γενομένης από 1ης Ιανουαρίου 2015 όλα τα Επικουρικά Συνταξιοδοτικά Ταμεία θα χρηματοδοτούνται μόνον από τις δικές τους συνεισφορές. Παγώνουν τα όρια για την μηνιαία καταβολή της βασικής συντάξης σε ονομαστικούς όρους μέχρι το 2021. Αυξάνεται η εισφορά των συνταξιούχων υπέρ του κλάδου υγείας από το 4% στο 6% κατά μέσω όρο και επεκτείνεται και στις επικουρικές συντάξεις. Σταδιακή κατάργηση όλων των κρατικών χρηματοδοτικών εξαιρέσεων και εναρμόνιση στους κανόνες συμμετοχής για όλα τα συνταξιοδοτικά ταμεία στη δομή ή τις εισφορές του ΙΚΑ από 1 Ιουλίου του 2015. 
Κατάργηση όλων των φόρων υπέρ τρίτων που χρηματοδοτούν συντάξεις και αντιστάθμιση από τη μείωση των παροχών ή την αύξηση των εισφορών σε ισχύ από 31ης Οκτωβρίου 2015.
5). Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη και Πάταξη της Διαφθοράς Εφαρμογή νόμου ώστε να υπάρξει: 
Μεταρρύθμιση του ενιαίου μισθολογίου, αρχής γενομένης την 1η Ιανουαρίου 2016, που θα θέτει τις βασικές παραμέτρους με ουδέτερο δημοσιονομικό χαρακτήρα και σε συμμόρφωση με τον συμφωνηθέντα μισθολογικό προϋπολογισμό και με ορθή εφαρμογή σε όλο το πλαίσιο του δημοσίου τομέα, συμπεριλαμβανομένης της χαλάρωσης του μισθολογικού βάρους σε όλο το μισθολογικό φάσμα και σύνδεσή του με τις εργασιακές ικανότητες, την απόδοση και την υπευθυνότητα του προσωπικού. (Οι αρχές θα εφαρμόσουν, επίσης, νομοθεσία για τον εξορθολογισμό των ειδικών μισθολογίων, έως τα τέλη Νοεμβρίου 2015). Δείτε εδώ την πρόταση στα Αγγλικά

5 σχόλια:

 1. Τι σημαινουν και τι αποτελεσμα θα εχουν τα κατωτερω:1)"παγωνουν τα ορια για την μηνιαια καταβολη της Βασικης Συνταξης σε ονομαστικους ορους"Δηλ.θα αφαιρεθει απο την συνταξη η 1η δοση που δοθηκε ηδη με αποφαση του ΣτΕ,η δεν θα δοθει η 2η δοση;2)τι σημαινει "εξορθολογισμος των Ειδικων Μισθολογιων";3)η ενσωματωση του ΜΤΣ στο ΕΤΕΑ γιατι απαραιτητως θα σημανει και μειωση του μερισματος,αφου ηδη στον μισθ.βαθμο,επι παραδειγματι,του ΑΣΤΥΝ.ΥΠΟΔ.ειναι 85 ευρω;ποσο ποιο κατω μπορει να παει;4)η εφαρμογη του ενιαιου μισθολογιου και σε εμας θα σημανει απαραιτητως και μειωση μισθων και συνταξεων για τους ενστολους;Αν ειναι δυνατον,κ.Αποστολε,θα επιθυμουσα να μου απαντησετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ συνάδελφε,σχετικά με τα ερωτήματά σου:
   1).Από τούδε και στο εξής δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα εφαρμόζονται οι Αποφάσεις του Σ.τ.Ε.και του Ε.Σ. (Αυτό βέβαια είναι ωμή παραβίαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης και κατ΄επέκταση της ίδιας της Δημοκρατίας και δεν γνωρίζω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αποδεκτό)!! Δεν νομίζω να αφαιρεθεί η 1η δόση της απόφασης του Σ.τ.Ε.,η δε δεύτερη προφανώς θα παγώσει άν γίνει εφαρμογή των ανωτέρω...
   2).Εξορθολογισμός (επί τω δικαιώτερω) των Ειδικών Μισθολογίων, σημαίνει η κλιμάκωση των αποδοχών στους ένστολους, πανεπιστημιακούς, γιατρούς του ΕΣΥ, δικαστικούς κλπ έως τα τέλη Νοεμβρίου 2015.
   3).Επόμενο είναι να υπάρξουν μειώσεις των μερισμάτων, καθόσον προβλέπεται η ενσωμάτωση του Μ.Τ.Σ στο ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης), που είναι ελλειμματικό και για να επιβιώσει χρηματοδοτείται, μέχρι τώρα, γενναία από τον Κρατικό προϋπολογισμό.
   Η εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος,από τον Οκτώβριο, θα έχει ως αποτέλεσμα οι εισφορές των ε.ε. στελεχών να μοιράζονται και στους συνταξιούχους των άλλων Επικουρικών Ταμείων!!
   4).Η εφαρμογή του Νέου Ενιαίου Μισθολογίου για τους Δημοσίους Υπαλλήλους, με ισχύ από 1η Ιανουαρίου του 2016, με επανεξέταση όλων των επιδομάτων από μηδενική βάση,σύμφωνα πάντοτε με τα ισχύοντα δεν θα έχει ισχύ στους στρατιωτικούς,εκτός άν αλλάξει κάτι εν τω μεταξύ!!!

   Διαγραφή
 2. Αν είναι δυνατόν να περικοπούν κι άλλο οι συντάξεις μας! Έλεος πιά. Θα πάρωμε και τα υπόλοιπα της αδικίας, λόγω του ότι το ΣτΕ μας δικαίωσε. Μέχρι τώρα έχουμε πάρει το ένα από τα τρία. Αυτό είναι αρκετό, διότι είναι και το μεγαλύτερο.
  Η κυβέρνηση πήρε 62 ΝΑΙ + 36 ΟΧΙ = 98%. Με αυτό το σωματοποιοιμένο ποσοστό που χρησιμοποίησε και προέβαλε η εθνοσωτήριος συγκυβέρνηση θα μας αφαιρέσει από την σύνταξή μας κάπου 700 ευρώπουλα το χρόνο, (με τις νορμάλ συνθήκες).
  Επομένως μην περιμένομε αυξήσεις και όνειρα θερινής νυκτός. Περικοπές και αύξηση ΦΠΑ μόνο = εξανέμιση συντάξεων. Και βέβαια ακυρώνεται η απόφαση του ΣτΕ, και υπάρχει περίπτωση να σου πει δώστα πάλι πίσω από 1/1/15 συν τις νέες περικοπές, όπως η αλληλεγγύη από το 0,7 πάει πάλι στο 1% από 1/1/15.
  Και η ζωή .... μηδενίζεται, έστω και με κυβερνήσεις "αντι"-μνημονιακές της προόδου.
  Εν τω μεταξύ μας το έχει υποσχεθεί και ο ΚΑ(Ϋ)ΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ότι μέσα στον πρώτο μήνα της διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ θα έχουν τακτοποιοηθεί οι εκκρεμότητες των Ε.Δ. και Σ.Α.
  Στην αναμονή λοιπόν.
  Εάν μπορέσει το κράτος μας, και βάλει ενέχυρο 50 δις που ζητούν οι δανειστές μας, συν τα υποβαλλόμενα μέτρα τότε κάτι θα τσιμπήσουμε στά συσσίτια.
  Καλή μας όρεξη λοιπόν.
  Καληνύχτα Ελλάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ συνάδελφε,καίτοι είναι νωρίς ακόμη για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις μειώσεις, από πρόχειρο υπολογισμό στον Μ.Β.1/2 Α/Δ είναι μείον 630 € περίπου ετησίως, από τη σύνταξη και τα Επικουρικά Ταμεία...
   Σ΄αυτό το ποσό δεν υπολογίστηκαν οι περικοπές για άνω των 1500 €, ούτε οι αυξήσεις του Φ.Π.Α. στο 23℅.
   Η κύρια σύνταξη υπολογίζεται στα 1.115 €, από 1.200 € που είναι σήμερα...
   Επί πλέον στο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, προβλέπεται ακύρωση των αποφάσεων του Σ.τ.Ε!!
   Θα επανέλθω μόλις έχω νεότερα...

   Διαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.