30 Ιουλίου 2015

Ενημέρωση ζητά η ΠΟΑΣΥ ζητά από τον ΥΠΟΙΚ για Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. και αναμόρφωση Ειδικών Μισθολογίων....

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών,Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Μαρδά ζητά η Π.Ο.ΑΣ.Υ. ώστε να τεθούν επί τάπητος και να διασαφηνιστουν όλα τα καυτά θέματα ενδιαφέροντος όπως το μέλλον του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. και η "απειλή" νέας αναμόρφωσης προς τα κάτω των Ειδικών Μισθολογίων. Η επιστολή στάλθηκε χθες και μέχρι τώρα παραμένει ... αναπάντητη=======>>  
Κύριε Υπουργέ, 
"Μετά τη ψήφιση του Ν.4333/2015 «Δανειακή Σύμβαση του 3ου Μνημονίου» και τα όσα βλέπουν, τις τελευταίες ημέρες, τα φώτα της δημοσιότητας, περί σύστασης νέου ενιαίου ασφαλιστικού – συνταξιοδοτικού πλαισίου στη Χώρα μας, το οποίο θα λειτουργεί καθολικά για όλες τις εργασιακές ομάδες και μάλιστα χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις συνθήκες εργασίας, τα χρόνια ασφάλισης και τον μέσο όρο ζωής εκάστης κατηγορίας ασφαλισμένων. 
Επίσης, σε συνδυασμό με τα παραπάνω, έντονη είναι και η φημολογία της αναμόρφωσης των Ειδικών Μισθολογίων τον προσεχή Οκτώβρη, γεγονός που έχει δημιουργήσει εύλογη ανησυχία και αναστάτωση μεταξύ των συναδέλφων μας, καθ’ ότι, για μια ακόμα φορά, οργιάζει η παραφιλολογία για επικείμενες νέες περικοπές, τόσο σε μισθολογικές απολαβές, όσο και σε συνταξιοδοτικά – ασφαλιστικά δικαιώματα, χωρίς μάλιστα να έχει προηγηθεί ο παραμικρός διάλογος. 
Γνωρίζετε ήδη, ως υπεύθυνος Υπουργός, τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο εργαζόμενος Αστυνομικός, σε προσωπικό και υπηρεσιακό επίπεδο, εξαιτίας των συνεχών περικοπών. Η εν λόγω θέση επιβάλλει σε κάθε νουνεχή άνθρωπο να αναθεωρήσει τις όποιες λανθασμένες τοποθετήσεις και προτάσεις του και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με παρρησία και γενναιότητα, διότι ήδη τείνει αυτό να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με ανεπανόρθωτες συνέπειες για το αγαθό της ασφάλειας του πολίτη και για τον ίδιο τον εργαζόμενο Αστυνομικό. 
Επειδή, μέχρι και σήμερα δεν έχουμε καμία υπεύθυνη ενημέρωση, με αποτέλεσμα να εδραιώνεται η πεποίθηση και οι φόβοι μας για αιφνιδιαστικές κινήσεις εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών, παρακαλούμε όπως έχουμε άμεση συνάντηση μαζί σας τις αμέσως προσεχείς ημέρες, προκειμένου να ενημερωθούμε με τον πιο υπεύθυνο τρόπο, για τις πρωτοβουλίες και τις προθέσεις της Κυβέρνησης και εν συνεχεία, με τη σειρά μας, ενημερώσουμε τους χιλιάδες συναδέλφους μας που αγωνιούν και ενδιαφέρονται για το μέλλον τους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο"ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.