10 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση Γ.Λ.Κ.για τις Πληρωμές Συντάξεων Δημοσίου...


Από τη σύνταξη μηνός Σεπτεμβρίου 2015, το ποσοστό εισφοράς για Υγειονομική Περίθαλψη που παρακρατείται από τη σύνταξή σας, αυξάνεται σε 6%, σε εφαρμογή της παραγράφου 31 του άρθρου 1 του ν.4334/2015, που ισχύει από 01-07-2015. Το ποσοστό της εισφοράς είναι ανεξάρτητο των======>> προστατευόμενων μελών και παραμένει αμετάβλητο στις περιπτώσεις διαγραφής λόγω ενηλικιώσεως, θανάτου κ.τ.λ. των προστατευόμενων μελών. 
Ειδικά στις περιπτώσεις που παρακρατείται Υγειονομική Περίθαλψη υπέρ Τ.Υ.Δ.Κ.Υ., η εισφορά αυξάνεται κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες και σχετίζεται με τον αριθμό των προστατευόμενων μελών. 
Τα επιπλέον ποσά που θα προκύψουν από τον υπολογισμό της ανωτέρω εισφοράς επί των συντάξεων των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου, παρακρατούνται ισόποσα από τις συντάξεις των μηνών Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2015.

3 σχόλια:

  1. Ε ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΨΙΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ 250ΑΡΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΕ ΚΑΙ ΕΑ ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ.ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη μας κανουν και ευκολιες πληρωμης.Αληθεια το ΓΛΚ θα στειλει και παλι τα περιφημα εκεινα ενημερωτικα περι ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ;Μαλλον δεν θα το αντεξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.