2 Αυγούστου 2015

Γ.ΠΑΝΟΥΣΗΣ: Οι Αστυνομικοί θα μπορούν να κάνουν και δεύτερο επάγγελμα...

Με ένθερμο ενδιαφέρον ενημερώθηκε ο κ. Γ. Πανούσης για την πρόταση Αστυνομικού, ώστε ν' ανοίξει η λίστα με τα νόμιμα δεύτερα επαγγέλματα απασχόλησης των υπηρετούντων στην ΕΛ.ΑΣ.
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, αφού σχολίασε αρχικά ότι πρόκειται για μια ουσιαστική πρόταση,έκανε γνωστό ότι έδωσε σήμερα από νωρίς το πρωί εντολή να βρεθούν οι Κανονιστικές Διατάξεις και να συσταθεί ομάδα εργασίας προκειμένου να ανανεώσει και να καθορίσει εκ=====>> νέου τον κατάλογο με τα επαγγέλματα που θα μπορούν ν' ασκήσουν οι Αστυνομικοί, χωρίς αυτό ν' αντιβαίνει, ούτε με το καθηκοντολόγιο, ούτε με την υπόσταση του λειτουργήματος. 
Ο κ. Πανούσης παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα μετά τις απανωτές μειώσεις μισθού και την ενδεχόμενη επικείμενη νέα και πρόσθεσε ότι "η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή πρόταση μας δίνει την ευκαιρία να ξαναδούμε ορισμένα απλά πράγματα, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του Αστυνομικού. Για το συγκεκριμένο λόγο έδωσα εντολή νωρίς σήμερα το πρωί να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε και να βρούμε λύσεις". Πηγή:

4 σχόλια:

  1. Μια εμμεση παραδοχη πως ο Αστυνομικος δεν πληρωνεται καλα.Οπως παλαιοτερα η απαγορευση νυμφευσης πριν το 30ο ετος της ηλικιας και μετεπειτα το 26ο.Αυτα ομως για τους στην ενεργεια.Για τους αποστρατους θα ισχυσουν,αν ισχυσουν, τα ιδια ;Αφου σε αυτους κυριως οι μειωσεις ηταν πιο εντονες,διπλασιες και σε πολλες περιπτωσεις υπερδιπλασιες και απο τους στην ενεργεια αλλα και απο τους υπολοιπους συνταξιουχους του δημοσιου τομεα.Το μενος της προηγουμενης κυβερνησης Σαμαρα προς τους στρατιωτικους,αστυνομικους και λοιπους ενστολους ηταν παροιμιωδες,ιδιαιτερως δε προς τους απιστρατους.Πιστευω πως και με τους νυν κυβερνωντες θα εχουμε τα ιδια.Απλως ας κανουμε υπομονη να δουμε κι αυτοι μεχρι που θα φθασουν,γιατι θα φθασουν καπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ PLAN C ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Εισαι υπερβολικος συναδελφε.Αλλα προτεινε σε παρακαλω τροπους αντιδρασης και μην νομιζεις πως μονον εσυ εχεις την ικανοτητα να κρινεις τα πραγματα.Οχι ετσι ομως.Οχι προσβαλοντας,κατα καποιο τροπο,τους συναδελφους σου.Αφου ειναι σιγουρο πως πρεσβευουμε τα ιδια.Εκτος και εαν δια της προσβολης προσπαθεις να μας αφυπνισεις.Να ξερεις ομως πως ετσι η προσπαθεια σου δεν θα εχει αποτελεσμα.Χαιρομαι ομως γιατι εμφανιζεσαι ζωηρος και γεματος ενεργεια.Την ενεργεια σου ομως αυτη πρεπει να την διαχειριστεις καπως διαφορετικα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
  2. ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ .ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙ ΛΑΜΙΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.