4 Αυγούστου 2015

Συνάδελφοι Απόστρατοι ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ...



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού και η Κυβέρνηση σε συνεργασία με την «ΤΡΟΪΚΑ» (συγγνώμη ΘΕΣΜΟΥΣ) στήνει τον ενταφιασμό μας. Συγκεκριμένα αποδέχεται συζήτηση για άμεση ένταξη του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο Ε.Τ.Ε.Α. και ταυτόχρονα έχει ανασύρει από το συρτάρι το νέο μισθολόγιο που θα αποτελέσει την ταφόπλακα των συντάξεων μας (κυρίως των χαμηλόβαθμων)========>>  
Η Ομοσπονδία και εγώ προσωπικά,δίνουμε καθημερινά την μάχη μας. Η μάχη είναι άνιση διότι έχουμε πλέον απέναντί μας και τους μέχρι τώρα συμμάχους μας. (Τι ειρωνεία είναι αυτή!!! Όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας στοιχισμένες πλέον πίσω από τον «εξορθολογισμό» των Ειδικών Μισθολογίων λες και αυτά αποτελούν την μοναδική αιτία των οικονομικών δεινών της πατρίδας μας). 
Κύριε Πρωθυπουργέ, τέρμα πλέον οι παλινωδίες και τα ψέμματα. Σεβαστείτε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις απέναντι μας, τις δεσμεύσεις σας κατά την επίσκεψη σας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τις αμετάκλητες Δικαστικές Αποφάσεις που μας δικαιώνουν και κυρίως βάλτε την υπογραφή σας στον τερματισμό της άνισης οικονομικής μεταχείρισης των ένστολων πολιτών της Χώρας μας.  
Είμαστε οι θεματοφύλακες της δημοκρατίας, της κοινωνικής ειρήνης και της κοινωνικής συνοχής (άλλωστε δικά σας λόγια είναι αυτά) και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας αντιμετωπίζετε πλέον σύμφωνα με την διαχρονική προσφορά μας στην Ελληνική κοινωνία. 
                              
                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. 
                               ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος 
                                      Υποστράτηγος ε.α.

6 σχόλια:

  1. Ναι,θα αγρυπνουμε.Αλλα θα εχει καποια ιδιαιτερη σημασια;Αφου ουτως η αλλως οι αποφασεις εχουν παρθει.Μονο για την τιμη των οπλων θα παλεψουμε.Η αριστερη παρεα που κυβερνα, με εντελως ερασιτεχνικο τροπο,εκανε το θαυμα της για το "καλο μας".Και παλι οι χαμηλοβαθμοι θα την πληρωσουν περισσοτερο.Οι τωρινοι υψηλοβαθμοι οταν τους πηραν στο Σωμα, για να τους κανουν υψηλοβαθμους,δεν ειχαν ιδεα οτι ειχαν πιασει,αθελα τους,τον πρωτο αριθμο του λαχειου.ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΕΜΙΑ.Αλλα,κ.Αποστολε,σε τι εγκειται αυτη η ανησυχια και η προτροπη για επαγρυπνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτροπή της Ομοσπονδίας μας είναι αγαπητέ συνάδελφε... Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να μην μας διακατέχει ηττοπάθεια...
      Ενδεχομένως να χρειασθεί να συμμετάσχουμε σε πορείες διαμαρτυρίας για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα...
      ΄Οπως βλέπεις τα σπασμένα πάλι οι Απόστρατοι καλούνται να πληρώσουν!

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΡΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΖΙ???? ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΑ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΨΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΕ???

      Διαγραφή
    3. Το έχω καταλάβει προ πολλού αγαπητέ συνάδελφε...
      ΄Ηρωες σαν τον ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ δεν υπάρχουν πλέον,αλλά και να υπήρχαν το σύστημα θα τους είχε στην γωνία ή ενδεχομένως και στην φυλακή!!

      Διαγραφή
  2. Βεβαιως,κ.Αποστολε και το βλεπω.Αλλα ποιες ειναι οι τυχον πληροφοριες που υπαρχουν και που εχουν, οι Ομοσπονδιες για το τι προκειτε να συμβει ιδιαιτερως για τους χαμηλοβαθμους,οπως τονιζεται με εμφαση στην αναρτηση;Υποπτευομαι βεβαιως κατι,το οποιο ειχε κυκλοφορησει και παλαιοτερα αλλα θα ηθελα καποια εγκυρη επιβεβαιωση.Επισης αν η πραγματικοτητα,οπως την εξεφρασα,ειναι ηττοπαθεια τοτε εχετε δικαιο.Αν και παραδοσιακα δεν ειμαι ηττοπαθης,αλλα απο την φυση μου αισιοδοξος.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε ούτε οι ίδιοι κυβερνώντες γνωρίζουν τι θα πράξουν στο τέλος!Απλά ανακινούν το ίδιο θέμα,όπως και παλαιότερα, με νέο μισθολόγιο κ.λ.π.!! Επομένως έγκυρη πληροφόρηση προς το παρόν δεν μπορεί να υπάρχει από την πλευρά μας...Αναμένουμε λοιπόν και είμαστε σε επαγρύπνηση,όπως πολύ σωστά λέει και η Ομοσπονδία μας...Το σχόλιό σου δεν υποδηλώνει ηττοπάθεια,ει μη μόνον ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι...'Ολοι μας πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για να μπορούμε να αντεπεξερχόμαστε στις δυσκολίες της ζωής!Να είσαι καλά. Καλό βράδυ...

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.