.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

9 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση Αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α) με τον Δ/ντή του Γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ....

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. με επικεφαλής τον Πρόεδρο, συναντήθηκε χθές (08-09-2015) στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με τον κ. ΚΟΡΟΜΑΤΖΟ, Δ/ντή του ιδιαίτερου γραφείου του Προέδρου κ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ. Η αντιπροσωπεία κατέθεσε υπόμνημα με τις θέσεις της Ομοσπονδίας για τα θέματα που άμεσα απασχολούν τα μέλη μας=====>> Επέμενε στις θέσεις της για άμεση δέσμευση της Ν.Δ. σχετικά με την πλήρη αποδοχή, εκ μέρους της, των αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων που αφορούν τα μισθολογικά μας θέματα, τη μη προώθηση του νέου μισθολογίου – καρμανιόλα των συντάξεων μας ως και την απεμπλοκή του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. από το ΕΤΕΑ καθ’ όσον αυτόνομο είναι, αφενός μεν βιώσιμο μακροχρόνια και αφ’ ετέρου εγγυάται τη καταβολή των μηνιαίων μερισμάτων στα μέλη του. 
Ο κ. Δ/ντης είδε με κατανόηση τα αιτήματα μας, δεσμεύτηκε δε ότι εφόσον η Ν.Δ. είναι αυριανή κυβέρνηση θα πάρει μέτρα που θα επανορθώσουν εν μέρει τις αδικίες που έχουν υποστεί τα μέλη μας τόσο σε επίπεδο συντάξεων όσο και σε επίπεδο ασφάλισης. 
Επειδή όμως από υποσχέσεις και προεκλογικά «χάδια» έχουμε χορτάσει καλούμε όλους εσάς, τα μέλη μας σε κάθε άκρη της ελληνικής επικράτειας, σε συνεχή επαγρύπνηση, καθημερινή συμμετοχή στον αγώνα για δικαίωση μας καθώς επίσης και επιπλέον «πίεση» στους κατά τόπους υποψηφίους βουλευτές και πιθανόν αυριανούς υπουργούς ούτως ώστε να σταθούν στο πλευρό μας και να υλοποιήσουν επιτέλους τις προεκλογικές υποσχέσεις τους. 
Υ.Γ. Είναι γνωστή άλλωστε η φράση του τέως Πρωθυπουργού κ. ΤΣΙΠΡΑ αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας «Αυτή τη φορά θα πρωτοτυπήσω. Θα εφαρμόσω το πρόγραμμα μας». Αν κράτησε την υπόσχεση του το αφήνουμε στην κρίση σας!!! 
Ακολουθεί το υπόμνημα που κατατέθηκε από την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας: 
Κύριε Πρόεδρε, 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.), είναι δευτεροβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση ιδρύθηκε το 1999 και εκπροσωπεί το εν αποστρατεία προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας (Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής-Αστυνομίας Πόλεων καθώς και το Πυροσβεστικό και Λιμενικό Σώμα), σε πανελλήνιο επίπεδο. Σήμερα στην Π.Ο.Α.Α.Σ.Α ανήκουν 49 Σύνδεσμοι και Ενώσεις Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, ανά την Ελλάδα. 
Δεδομένου ότι: 
Οι περικοπές μισθών και συντάξεων στους Στρατιωτικούς και Αστυνομικούς αλλά και σε μας τους αποστράτους στα πλαίσια των μνημονιακών νόμων - κατά παρέκκλιση των αρχών της ισότητας και αναλογικότητας με ευθύνη και του δικού σας κόμματος, όταν είσαστε Κυβέρνηση, μας οδήγησαν στην φτώχεια και στην εξαθλίωση. 
Η παρελθούσα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κατόπιν, της αρνητικής κατάληξης της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς και το κυριότερο μετά τη συμφωνία για ένα νέο επαχθέστερο τρίτο Μνημόνιο, και ιδιαιτέρως κατόπιν της ψήφισης των Ν.4334/2015 και 4336/2015, μεγάλα θεσμικά ζητήματα για τα οποία αγωνίστηκε σύσσωμη η αστυνομική «οικογένεια», εν ενεργεία και απόστρατοι , κατεδαφίζονται με τη μορφή κατεπείγοντος στη Βουλή. Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι όλα τα βάρη, μεταφέρονται στους «συνήθως ύποπτους», όπως είναι οι μισθωτοί και εμείς οι απόστρατοι. 
Σήμερα μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια διαπραγματεύσεων και εφαρμογής μνημονίων, καλούμεθα και πάλι εμείς τα πλέον αδύναμα στρώματα του Ελληνικού λαού, λόγω ηλικίας αλλά και οικονομικής κατάστασης που μας έφεραν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, να σηκώσουμε και πάλι τα νέα βάρη στους αδύναμους ώμους μας , στο όνομα της οικονομικής ανάπτυξης και κατάργησης της ύφεσης, που όλο εξαγγέλλεται και ποτέ όμως δεν έρχεται. 
Το πλαίσιο και αυτού του νέου μνημονίου περικλείει βάρη που αφορούν κυρίως τα ειδικά μισθολόγια, την ένταξη του επικουρικού μας Ταμείου ΤΕΑΠΑΣΑ στο ΕΤΕΑ ή την υποχρεωτική δημιουργία επαγγελματικού ταμείου ,τη σταδιακή και βίαιη προσαρμογή του συνταξιοδοτικού με βάση τις νέες επιταγές, τις «ετερόκλητες» ενοποιήσεις Ταμείων, με αναδρομικό χαρακτήρα και τις πονηρές μειώσεις συντάξεων μέσα από την αύξηση των εισφορών για ανύπαρκτες παροχές υγείας. 
Κατόπιν των ανωτέρω κύριε Πρόεδρε, δεν συμφωνούμε επ’ ουδενί με την νέα λαίλαπα εις βάρος μας, αντιθέτως: 
Απαιτούμε επιτέλους, πλήρη σεβασμό των προσφάτων αποφάσεων του ΣΤΕ 2192-2196 και ΕΣ κατά του Ν.4093/2012 που μας δικαίωσαν , αλλά και της Επιτροπής Συμμόρφωσης του ΣΤΕ που καταδίκασε το Ελληνικό Δημόσιο λόγω μη εφαρμογής των ανωτέρω Αποφάσεων και που έθεσαν φραγμό σε κάθε νέα μείωση των συνταξίμων αποδοχών μας έμμεση, αύξηση ΦΠΑ σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες, ή άμεση ως έγινε με την αύξηση των εισφορών υγείας με το νέο Ν.4334/2015. 
Απαιτούμε όπως οι νόμοι που θα φέρνει η νέα Κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, στην Βουλή προς ψήφιση και μας αφορούν, να είναι επιτέλους προϊόν προγραμματισμού και ώριμης σκέψης, όπως οφείλει πάντα να κάνει ο «ΣΟΦΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ» αλλά και διαβούλευσης με όλα τα κόμματα και με τους ενδιαφερομένους κοινωνικούς φορείς, δηλαδή εμάς και όχι να έρχονται εν αγνοία μας τα άγρια χαράματα, υπό το κράτος φόβου και υπό το καθεστώς της πραγματοποίησης των απειλών των δανειστών, με τον έλεγχο της κίνησης των κεφαλαίων και το κλείσιμο των τραπεζών, αλλά και με τη μορφή του κατεπείγοντος ως ψηφίστηκαν οι νόμοι 4334/2015 και 4336/2015 καθώς μια τέτοια ψήφισή δεν συνάδει ούτε με τις αρχές του κράτους δικαίου και την δημοκρατική αρχή αλλά ούτε και με τον Ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό. 
Απαιτούμε επίσης να υπάρχει πλήρης σεβασμός στην ελεύθερη βούληση του κυρίαρχου ελληνικού λαού, που όπως εκφράστηκε και στο Δημοψήφισμα δεν ελπίζει πλέον σε τίποτε, δεν φοβάται τίποτε αλλά είναι ελεύθερος και αυτή του η ελεύθερη βούλησή εκφράστηκε με σαφήνεια και καθαρότητα και από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος με το συντριπτικό ποσοστό του Ελληνικού λαού, 62% να λέει ΟΧΙ στην συγκεκριμένη πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή Προοπτική της χώρας μας και ΟΧΙ στις πολιτικές ύφεσης και εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού. 
Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε έναν δίκαιο αγώνα, με κάθε νόμιμο μέσο και σε αυτό τον αγώνα ατενίζοντας το μέλλον, το παλιό και το καινούργιο μαζί, θέλουμε εσάς προσωπικά αλλά και το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ως αυριανή Κυβέρνηση, συμπαραστάτη και αρωγό ώστε να μπει ένα τέλος στο φαύλο κύκλο των μνημονίων, ένα φρένο στον κατήφορο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα για τον Έλληνα Αστυνομικό (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) και ταυτόχρονα να δοθεί ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στη νεολαία μας. 
Τέλος κύριε Πρόεδρε, 
(α). Ζητούμε μια πλήρη και ξεκάθαρη ενημέρωση - δέσμευση για τις θέσεις του κόμματος σας, για τις πραγματικές διαστάσεις των προωθούμενων αλλαγών με το τρίτο μνημόνιο στο συνταξιοδοτικό – ασφαλιστικό σύστημα της Χώρας μας αλλά και τις προωθούμενες δυσμενείς ανατροπές στο ισχύον μισθολογικό καθεστώς των Ελλήνων Αστυνομικών με την θέσπιση ενός νέου ειδικού μισθολογίου , αλλαγές που θα θίξουν άμεσα και το συνταξιοδοτικό καθεστώς όλων ημών των αποστράτων, πέραν των γενικών μειώσεων που θα υποστούμε άμεσα με τα μέτρα που προαναφέρθηκαν με τους προσφάτως ψηφισθέντες ως ανωτέρω νόμους 4334/2015 και 4336/2015. 
(β).Ζητούμε την δέσμευση σας για υλοποίηση στο άμεσο μέλλον των προαναφερθέντων αποφάσεων των δικαστηρίων (Σ.τ.Ε. και Ε.Σ.) που μας δικαιώνουν αμετάκλητα και αναγνωρίζουν την ιδιαιτερότητα της προσφοράς μας στην ελληνική κοινωνία. 

  Ο Ο Ειδ . Γραμματέας                                                  Πρόεδρος
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας                             ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος
  Αστυν Διευθυντής ε.α.                                ΕΛ.ΑΣ Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ  Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.