.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

19 Οκτωβρίου 2015

Επαναφέρουν τον νόμο Σιούφα για να αποφύγουν την απόφαση Σ.τ.Ε. - Επανυπολογισμός παλαιών συντάξεων στο 60%...


Περικοπές στις συντάξεις, με την επαναφορά των ποσοστών αναπλήρωσης που είχαν καθοριστεί στο νόμο Σιούφα (Ν.2084/92), εξετάζει το Υπουργείο Εργασίας στις αλλαγές που δρομολογεί στο ασφαλιστικό, με βάση το πόρισμα της Επιτροπής Σοφών. Ο νόμος Σιούφα, που κατά κοινή ομολογία είχε σώσει τα ταμεία από την κατάρρευση το 1992 που ψηφίστηκε, βγαίνει ξανά από το ντουλάπι και, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, αξιοποιείται ήδη====>>> από ειδική επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Εργασίας αλλά και ασφαλιστικών ταμείων προκειμένου να καταλήξουν σε πρόταση για τον υπολογισμό παλιών και νέων συντάξεων, η οποία θα παραδοθεί στον υπουργό Γ. Κατρούγκαλο, εν όψει της κατάρτισης του τελικού νομοσχεδίου. 
Από τις διατάξεις του νόμου 2084/92 θα χρησιμοποιηθεί ο συντελεστής αναπλήρωσης με τον οποίο θα υπολογιστούν,αφενός όλες οι νέες συντάξεις και αφετέρου, αν καταστεί εφικτό από τα ταμεία, θα γίνει και ο επανυπολογισμός των αποδοχών για τους ήδη συνταξιούχους. 
Ο συντελεστής αναπλήρωσης, που είχε εισαγάγει στο ασφαλιστικό ο νόμος, ήταν 1,714% επί του μισθού της τελευταίας πενταετίας για όλα τα χρόνια ασφάλισης που θα είχαν οι εργαζόμενοι κατά τη συνταξιοδότησή τους και η εφαρμογή του αφορούσε μόνον όσους πρωτοασφαλίζονταν από 1/1/1993 και μετά. 
Στο υπουργείο Εργασίας -και μετά τη δημόσια παραδοχή του υπουργού Γ. Κατρούγκαλου ότι θα πρέπει να ισχύσουν πλέον ενιαίοι κανόνες σε εισφορές και υπολογισμό σύνταξης για όλους τους ασφαλισμένους- έχουν σχεδόν καταλήξει ότι επάνω στο νόμο 2084, θα στηριχθεί και ο υπολογισμός των συντάξεων για τους παλαιούς -μέχρι το 1992- ασφαλισμένους. 
Αυτό θα γίνει για όσους θα αποχωρήσουν από το 2016 και μέσα στην επόμενη 5ετία, με στόχο να εξοικονομούνται σημαντικοί πόροι από την ετήσια συνταξιοδοτική δαπάνη. 
Με την εφαρμογή του συντελεστή 1,714% οι συντάξεις των παλαιών ασφαλισμένων θα διαμορφωθούν σε χαμηλότερα από τα σημερινά επίπεδα και στην πράξη θα απορροφήσουν τις όποιες περικοπές έχουν γίνει από τους μνημονιακούς νόμους. 
Για παράδειγμα, το συνολικό ποσοστό αναπλήρωσης που βγάζει ο νόμος 2084 για όσους αποχωρούν με 35ετία, δεν ξεπερνά το 60%. 
Με το σημερινό καθεστώς υπολογισμού, το αρχικό ποσοστό αναπλήρωσης είναι και πάνω από 80%, αλλά με τις περικοπές του Μνημονίου πέφτει στο 65%. Ο στόχος του υπουργείου είναι να εφαρμόσει καθολικά το νέο υπολογισμό των συντάξεων, ώστε τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης να είναι χαμηλότερα ώστε να αποφύγει και την υποχρέωση εφαρμογής της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι μνημονιακές περικοπές στις συντάξεις που νομοθετήθηκαν το 2012. 
Στην πράξη, με το νέο νόμο ακυρώνονται οι μνημονιακές περικοπές και η δικαστική απόφαση καθίσταται ανεφάρμοστη, καθώς οι συντάξεις θα είναι χαμηλότερες και με νόμο που δεν θα κινδυνεύει να κριθεί αντισυνταγματικός. 
Τα νέα ποσά συντάξεων θα υπολογιστούν ως εξής:
1).Μέσος όρος αποδοχών της τελευταίας 5ετίας για όλους. 
2)Συντελεστής αναπλήρωσης 1,714% (ή και χαμηλότερος αν κριθεί ότι η παρέμβαση δεν εξοικονομεί επαρκείς πόρους). 
3)Σύνταξη με αναπλήρωση μισθού στο 60% ή και χαμηλότερα. 
Με το νέο σύστημα: 
*Ενας ασφαλισμένος που αποχωρεί από ΔΕΚΟ ή τράπεζα με 35 έτη και μισθό τελευταίας 5ετίας 2.000 ευρώ, θα πάρει 1.200 ευρώ σύνταξη, που αντιστοιχεί σε αναπλήρωση 59,9%. 
*Υπάλληλος με 30 έτη και μισθό «5ετίας» 1.700 ευρώ θα πάρει σύνταξη 874,14 ευρώ, δηλαδή θα έχει αναπλήρωση 51,42%. 
*Δημόσιος υπάλληλος με 35 έτη και μισθό κλιμακίου 1.666 ευρώ, θα βγάλει σύνταξη 999,43 ευρώ, δηλαδή ποσοστό αναπλήρωσης 59,98%. Με το σημερινό σύστημα η τελική σύνταξη, μετά τις περικοπές του Μνημονίου, διαμορφώνεται στα 1.340 €. 
*Μισθωτός με ασφάλιση ΙΚΑ και 28 χρόνια που έχει μέσο όρο αποδοχών τελευταίας 5ετίας 1.400 €, βγάζει σύνταξη 671,88, δηλαδή το ποσοστό αναπλήρωσης πέφτει στο 48%. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΚΟΣ-ΕΦΗΜ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΟΠΟΑΣ.

2 σχόλια:

 1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ, ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ,ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ.Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:Β.Μ +Ε.Χ.+176€ ΕΠΙ 80%.ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ 80% ΘΑ ΓΙΝΕΙ 60%,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ,ΗΔΗ ΤΟ 80% ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 65% (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ),ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4093/2012 ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΑΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΗ.-ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ,Ο ΘΟΡΥΒΟΣ,Η ΑΓΩΝΙΑ,Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ;ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.(ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΝ;).ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ κ.ΑΠΟΣΤΟΛΕ;ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ-ΩΝ.ΣΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ.ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΕΙΣΦΟΡΑ 6% ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ Γ.Λ.Κ. ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ (Ε) ΔΗΛ.ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ;ΑΦΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ. ΘΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΑ 1800€ ΜΙΚΤΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΜΕΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ συνάδελφε δεν υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση πάνω στο θέμα των περικοπών συντάξεων κ.λ.π... Πολλά διαδίδονται χωρίς να είναι κάτι το σίγουρο...'Αποψή μου είναι ..."ρίχνουν" διάφορες ιδέες στα Μ.Μ.Ε. για να μετρήσουν αντιδράσεις του κόσμου...Το μέρισμα του ΜΤΣ δεν εμπίπτει στην κατηγορία των Επικουρικών Ταμείων,αλλά των Μετοχικών,γι΄αυτό δεν έγινε παρακράτηση υπέρ Υγ/κής περίθαλψης...Ο λόγος που το Γ.Λ.Κ.χαρακτηρίζει το Μ.Τ.Σ. ως Επικουρικό δεν τον γνωρίζω,ενδεχομένως εκ παραδρομής...Οι περικοπές που επίκεινται στις συντάξεις θα γίνουν επί των μικτών ποσών για να είναι-όπως πολύ σωστά επισημαίνεις και εσύ-το ύψος μεγαλύτερο...Οι Ομοσπονδίες των Σ.Α,Ε.Δ κ.λ.π.ευρίσκονται σε αναμονή των εξελίξεων,για να καθορσίουν ανάλογα τον τρόπο αντίδρασης...

   Διαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.